keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Winter Wonderland.

Pari viikkoa sitten satoi ensilumi tänne Varsinais-Suomeen. Ja sitä tulikin sitten kerralla oikein vaan kunnolla. Minun pitää tunnustaa, että en ole pätkääkään talvi-ihminen, lunta saisi mun puolesta olla jouluna, mutta sen jälkeen saisikin jo tulla kevät.

However, luminen maisema inspiroi minua valokuvaajana ja koska harrastelen valokuvausta melko lailla tosissani, ikuistin heti ensilumen maalaaman maiseman kamerallani.

Kuvat on otettu parvekkeeltamme 25.10.2012.Jääkukkien tanssia parvekelaseissa 27.10.2012

Löytyykö lukijoistani innokkaita talvi-ihmisiä?

11 kommenttia:

 1. minä en ainakaan ole talvi-ihminen -_- :D

  mutta tosi upeita kuvia oot saanut!! ^^

  VastaaPoista
 2. Kaikki vuodenajat menee.
  Helpompi opetella tykkäilemään kaikista edes jollain tavoin kun ne kuitenkin meillä on kaikki neljä =)
  Ilmankaan vuodenaikojen vaihtelua en osaisi (tai haluaisi) olla.

  kuvat ovat komeita,facessa jo ihailin kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans sama, että tykkään kaikista vuodenajoista, ainakin hetken :D Talvella mua alkaa jossain kohtaa aina v*tuttamaan kylmyys + jumalaton lumen määrä :D Syksyllä ottaa päähän jos sataa koko ajan ja kesällä jos on ihan jumalattoman kuuma :D

   Kiitti Tyly <3

   Poista
 3. Ei sitten laisinkaan talvi-ihminen, hyi kylmää ja pimeetä ! Mutta kuvauskohteena talvinen maisema ja jään tekemät kuviot ja veistokset ovat mahtavia! Sitä odotellessa täällä meilläpäin :) Kauniita ovat kuvasi!

  VastaaPoista
 4. Voi jestas, että sitä lunta tosiaan oli viime viikonloppuna siellä suunnalla! Puhuin viime perjantaina äidin kanssa puhelimessa joskus kahden aikaan kuunnellen kommentteja "Täällä on sitten ihan kunnon talvi" vastaten niihin "Joo, on meilläkin täällä maa valkoisena". Hämmästys oli silti aikamoinen kun yhdeksän paikkeilla astuin linja-autosta erittäin lumiseen ja talviseen maisemaan Rauman linja-autoasemalla. Ensimmäinen ajatus oli, että olisi sittenkin pitänyt laittaa ne kunnon talvikengät jalkaan.. Seuraavaksi sitten pideltiinkin autonpenkistä extralujaa kiinni kun isukki ei vielä ollut ehtinyt vaihtaa autoon talvirenkaita :P Ilmeisesti se Winter Wonderland oli saapunut Raumalle sillä aikaa kun me avon kanssa istuttiin bussissa konti länsi-rannikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä maisema oli kuin postikortista, mutta sitä kesti vain hetken :D Nyt on +8 astetta ja vettä sataa vaakasuorassa! Ihana ilma muuten koiralenkille, voin kertoa! :D

   Poista
 5. Upeita kuvia.

  Mä en ole talvi-ihmisiä, mutta tykkään talvikuvista ja semmosista talvisista/jouluisista kuvista tai mihin on molemmat yhdistetty.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)