keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Phytocéane.

Sain Rohdos-Alalta blogini kautta kokeiluun Phytocéane-tuotteita jotka olivat pakattu kauniisti joululahjapakkaukseen. Tätä saamaani pakkausta myydään kauneushoitoloissa hintaan 59 €.
Mistä Phytocéane-sarja on saanut alkunsa sekä innovatiivisuutensa, voit lukea täältä.

Pakkaukseen kuului Ultimate Moisture Cream-kasvovoide, 50 ml, joka lupaa antaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta ja lisätä iholle pehmeyttä ja joustavuutta. Aktiivisina ainesosina on manteliöljy ja illipe-puun voi. Voide on ns. 24 h voide jota voidaan käyttää joka aamuisin tai iltaisin tai molempina ajankohtina.

Minun arvioni: Voide on hyvin täyteläistä, mutta imeytyy ihoon valtavan hyvin eikä jätä jälkeensä kamalan kiiltävää ja rasvaista pintaa. Itselläni tämä on ollut yövoide-käytössä ja iho on yön jäljiltä todella sileä ja pehmeä. Ihon värivirheet ovat tasoittuneet ja ihon pinta on tasaisempi. Voide tuoksuu raikkaasti merelliselle, sellaiselle puhtaalle puuvillalle ja miellyttävälle. Hyvin ylellinen voide, jota voisin suositella erityisesti kuivalle iholle, mutta myös sekaiholle, joka on oma ihotyyppini. Päivävoiteeksi tämä saattaa olla liian raskas sekaiholle, mutta tosiaan yövoiteena aivan loistava.

Toinen pakkauksessa ollut tuote on Nourishing Moisturizing Mask-naamio. Kuten naamion nimestäkin voi jo päätellä, kyseessä on kosteuttava tuote. Naamio lupaa antaa kosteuskylvyn kaikille ihotyypeille. Se tuo ravintoa ja raikkautta iholle ja säilyttää ihon joustavuuden ja elinvoiman. Aktiivinen ainesosa on jojobavaha joka ravitsee ja pehmentää.

Minun arvioni: Minulla on kovin vähän kokemusta laadukkaista kosteuttavista naamioista joten odotin innolla tämän testaamista. Levitin ohjeen mukaan paksuhkon kerroksen naamiota kasvoilleni ja annoin vaikuttaa noin 10 minuuttia. Naamio on koostumukseltaan läpinäkyvää geeliä jossa on joukossa vaaleanpunaisia jojobahelmiä. Helmet sulavat ihoon kun naamio vaikutusajan jälkeen hierotaan kasvoihin. Ylimääräinen naamio poistetaan kasvopaperilla tai vedellä. Itse poistin naamion käyttäen Sensain rakkausrättiä.
Iho jäi naamion jäljiltä pehmeäksi ja sen tuntuiseksi kuin olisin levittänyt kasvoilleni kosteuttavaa voidetta. Olen kai niin tottunut pelkästään käyttämään epäpuhtaan/sekaihon savinaamioita, että jäin hieman kaipaamaan napakkaa tunnetta iholle, mutta tämän kaltainen kosteuttava geelinaamio ei sellaista tunnetta saa aikaan. Suosittelen tuotetta kaikille ketkä pitävät kosteuttavista naamiosta ja eritoten tämä sopii mielestäni myös iäkkäämmälle iholle joka kärsii kuivuudesta. Naamio, kuten pakkauksen voidekin, on hyvin ylellisen tuntuinen tuote.

Tässä vielä kuva kummankin tuotteen koostumuksista.

Tämän kokeiluni perusteella tykästyin kyseiseen Phytocéane-sarjaan, laadukkaan ja hyvän tuntuisia tuotteita, jotka antavat fiilistä kuin olisi käynyt kauneushoitolassa. Tämä saamani pakkaus on mielestäni hyvä joululahja esim. äidille tai siskolle tai anopille. Ja miksei itsellekin :)

Lähimmän Phytocéane-jälleenmyyjäsi löydät täältä.
Mikäli haluat seurata muitakin ihonhoidon trendejä ja bongata hyviä tarjouksia, Facebookissa voit alkaa tykkäämään Ilona Iho-sivusta.


Tuotteet saatu ilmaiseksi blogiyhteistyön kautta.

3 kommenttia:

 1. Vaikka sinällään kosmeaineiden purteloilla ei ole merkitystä..on sanottava jotta mahottoman tympeet putelot ja pakkaus.En kiinnittäisi missään hyllyssä tai esittelypöydällä minkäänlaista huomiota näihin yksilöihin =)
  Esimerkkinä myös Sebamed joka ihan loistavaa sarjaa,esim putsarihan on ihan timanttia ja shampoo loistavaa.Mutta ne penteleen pakkaukset..=( Krääh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hoitolasarjoissa on aina hieman ehkä tylsän näköiset purnukat :(

   Poista
 2. Odottakaapa kun Nonnu pääsee testaamaan Phytoceanen uusia Aquasaphir tuotteita, niissä on upeat luksuspurnukat ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)