perjantai 30. marraskuuta 2012

Joku tykkää rannesuojista.

Pitkästä aikaa perjantain kunniaksi Mopsipostausta! :) Toivon mukaan Herra B:n faneja on vielä lukijoissani! :)

Kuten olen joskus kertonut, meidän ukkelin elämän alkutaival oli hieman ankea ja hänellä ei koskaan ennen meille tuloaan ollut esim. mitään leluja. Olemme ostaneet hänelle palloa, solmua, possua, sorsaa ja vaikka mitä vinkuvaa ja ei-vinkuvaa lelua, mutta hän ei vain ymmärrä niistä mitään. Jostain syystä hänellä kuitenkin löytyy leikkimieltä. Teimme kerran tässä taannoin havainnon, että joka kerta kun Isäntä tulee jäähallilta kotiin, Bruno tykkää istua napottaa vieressä kun Isäntä laittaa tuomarivermeet kuivumaan. Kerran sitten hän heitti piruuttaan Brunolle rannesuojan ja kas, ukkelihan alkoi myllätä sen kanssa ihan hulluna! :D Nyt onkin tullut tavaksi, että kun isi purkaa jäkiskassinsa, poika saa hetken leikkiä rannesuojalla. Tässä hieman kuvamatskua siitä miten Mopsi hassuilee ja näiden kuvien myötä oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)14 kommenttia:

 1. awww :D Lelun ei aina tarvitse olla mitenkään erikoinen että se on vaan se paras :) (tuossakaan lauseessa ei ole järjen hiventä, mutta menkööt :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! :) Mulla oli joskus aikoinaan Hovawart jonka lempilelu oli pakasterasia... :D (ja olin ostanut vaikka mitä oikeita leluja hänelle)

   Poista
 2. Meillä kans on tosi kovia sanoja kaikenlaiset muut jutut ku lelut.. esimerkiksi kasvit, verhot, muovipussit, pussinsulkijat, kengätnauhat, kynät, siveltimeni jne jne jne.. xD Joten tuttua puuhaa :)

  VastaaPoista
 3. Niinhän se menee että lemmikin paars lelu on yeensä jokin ihan muu kuin se "lemmikin oma lelu".
  Meidän kissoille kantanu kaikenmaailman hiirulaiset ja pallukkaiset,vaan nuo retaleet leikkii kaikkein mileuiten pussinsulkijalla ja kengännauhoilla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että omat kissat ovat kans olleet aivan hulluina kengännauhoihin :D

   Poista
 4. Kengännauhat on meillä myös kisuleille pakkomielle :D Miksei joku vaan perusta lemmikkieläinten lelukauppaa ja myy siellä kengännauhoja, rannesuojia, pussinsulkijoita jne.. Tosin sillon lemmikit varmaan äkkäis, että ne on tarkotettu leluiksi, eikä varmasti enää olisi yhtä kiinnostavia :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)