torstai 1. marraskuuta 2012

Isännän eka Miljoona.

Ei, me emme ole voittaneet lotossa vaikka otsikosta voisi jotain sellaista päätelläkin. Kyse on laivatuliaisesta jonka ostin Isännälle muutama viikko sitten:

Paco Rabanne 1 Million edt. Silja Line oli listannut tämän ykköseksi myydyimmissä miesten tuoksuissa ja tätä nuuhkittuani, totesin että kyllähän tätä voisi Isännän iholta ilolla nuuhkia :)

Pullo on kultaharkon näköinen möhkäle ja kaikessa korniudessaan ihan hauska. Tuoksussa tuntuvat greippi, minttu ja mandariini. Sydäntuoksussa ruusu, kaneli ja mausteet. Pohjatuoksussa nahka, meripihka ja patsuli.
Voisin siteerata tähän kohtaan kerran kuulemaani kuvausta, että tämä on ns. varma saanti-tuoksu :D Tuoksu on raikas, elävä, seksikäs ja jopa sporttinenkin vaikka pullon ylipröystäilevä ulkomuoto ei sellaista mielikuvaa ehkä heti annakaan. Tämä sopii erittäin hyvin itsevarmalle, hyvännäköiselle ja supliikille miehelle, joka hurmaa naiselta jalat alta alle minuutissa.
Tämä tuoksuu juuri sellaiselle miltä miehen ihon kuuluisikin tuoksua.Naisillekin on oma miljonääri-tuoksunsa, mutta tätä nuuhkittuani, en ihan vakuuttunut. Miesten tuoksu on siis parempi :)

10 kommenttia:

 1. Oltiin muuten miehen kanssa ihan samaa mieltä; miesten miljoona tuoksui paljon paremmalta kuin naisten. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) juu tuo miesten versio on kyllä sata kertaa herkullisempi :)

   Poista
 2. Hih, meidän isännällä on kanssa miljoona. ;D Valitsimme sen syksyllä 2009 Amsterdamin lentokentän tax freen tuoksu valikoimasta. Pullo on minusta aika pähee! :) Niin ja tuoksuu kanssa hyvälle. On hieman erilainen, kuin miestentuoksut yleensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, meidän miehet on tuoksusamikset :D Joo, mun mielestä tämä on kans vähän valtavirrasta poikkeava tuoksu, todella hyvä :) Tykkään!

   Poista
 3. Tuoksusta en osaa sanoa mitään, mutta tuo naisten tuoksun mainoskuva on tosi hieno. Mä haluun kans tuollaisen seksikkään tukkapehkon!

  VastaaPoista
 4. Komiat pakkaukset,niin putelot kuin mallitkin =)

  VastaaPoista
 5. Mulla on tuo naisten tuoksu ja oon kyllä tykänny. Tosin se on jo ihan finaalissa.

  Mä en oo muuten koskaan tajunnu sitä miten noista tuoksuista voi erottaa noita kaneleita ja patsuleita ja nahkaa ja kengänpohjaa ja tärpättiä ja mitä ikinä. Mä erotan vain sen tuoksuuko se hyvältä vai pahalta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun se ei oikein iskenyt, mun tuoksumaku on muutenkin sellainen hyperkranttu! :D

   No sanoppa se, en mäkään! :D Netistä lunttasin nuo mitkä tässä tuoksuu, koska en tod niitä osaa erottaa. Ja vaikka ne tiedän, en silti osaa pilkkoa tuoksua nenässäni niin, että osaisin luetella nuo tuosta noin vaan :D

   Tärpätti! :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)