lauantai 24. marraskuuta 2012

Day 15: 10 favorite fictional characters.

Mä oon niin innoissani jotenkin tästä Top10-haasteesta, että postailen näitä nyt ulos hieman nopsemmalla tahdilla mitä aiemmin suunnittelinkaan :D Listaushullu mikä listaushullu!

Tänään listaan kaikkien aikojen lempparit fiktiivisistä hahmoista: (in random order)

Lapsuuteni lempisatuihin kuului tarina Ferdinand-härästä joka mielummin haisteli kukkia kuin taisteli härkätaisteluareenalla. Jos tämä satu on sinulle vieras, täältä voit katsoa mistä on kyse :)

Löysin aikuisiällä Transformersit. Optimus Prime on suosikkini, koska hän on oikeudenmukainen ja hyvä. Muistan, että näin joskus lapsena Sky Channelilta Transformers-piirrettyjä, mutta ne oli mielestäni liiaksi poikien juttuja silloin. Michael Bayn ohjaamat leffat vasta saivat kiinnostumaan tarinasta oikein toden teolla :) Elokuvat ovat erikoistehosteiden ilotulitusta alusta loppuun.

Sheldon Cooper. Päähahmo sarjassa Rillit Huurussa (engl.The Big Bang Theory). Sheldon on kaikessa käsittämättömyydessään rakastettava hahmo, vaikka onkin rutiiniensa orja (hieman ehkä jopa jo autistisella tavalla), itsekäs, vailla inhimillisiä tunteita ja täysin raivostuttava :D BBT on loistavasti kirjoitettu komedia-sarja ja onkin ehdoton lempparini Modernin Perheen lisäksi.


Piilomaan Pikku Aasi. Lapsuuteni suosikkeja. Rakastin tuota tarinaa ja varsinkin tuota aasia niin paljon, että kun perheeseemme tuli videot vuonna 1980, nauhoittelin Pikku Kakkosta ja näitä tarinoita VHS-kaseteille. Sitten katselin näitä niin monta kertaa, että kun äitini kerran alkoi lukea minulle tätä tarinaa iltasaduksi, osasin tarinan jo ulkoa :D

Vampyyripäiväkirjojen Damon Salvatore. Mielestäni ihana paha poika ja kaiken lisäksi vielä vampyyri. Ihan parasta.

Christian Troy. Ikiaikainen tv-sarjasuosikkini Muodon Vuoksi, joka on jo tullut tiensä päähän. Christian oli toinen sarjan plastiikkakirurgeista, hahmo oli vailla moraalia, itsekäs, mutta kuitenkin loppupeleissä hänellä oli sydän paikoillaan. Hienosti kirjoitettu hahmo.

Shrek. Ihana vihreä jättiläinen. Rakastamme Isännän kanssa molemmat Shrek-leffoja. Meidän häissämmekin oli pieni Shrek-juttu, hääkakun päällä ollut koriste oli Shrek & Fiona.

Samantha Jones. Sinkkuelämää-sarjan paras hahmo. 

Tämä hahmo on siitä mielenkiintoinen, että hän elää ainoastaan kirjoissa. Saanko esitellä FBI:n erikoisagentti Aloysious Pendergast. Pendergast kuvaillaan kirjoissa hyvin vaaleahiuksiseksi, hoikaksi ja erittäin elegantiksi herrasmieheksi joka puhuu leveällä etelävaltioiden murteella. En tiedä kuka kuvassa oleva hahmo oikeasti on, mutta Googlen kuvahaku tuotti mm. tämän tuloksen kun kenttään kirjoitti Pendergast. Tuon näköisenä minä hänet suurinpiirtein olen päässäni kuvitellut kun olen kirjoja lukenut.  Jos jollekulle tämä hahmo on täysin vieras, suosittelen ehdottomasti lukemaan kirjat. Varsinkin jos hieman yliluonnolliset asiat ja  kummitusjutut kiinnostavat. Pendergast-sarjaa kirjoittavat Lincoln Child ja Douglas Preston.

Ted. Ihanan rakastettava ja äijämäinen nalle elokuvasta Ted the Movie.


Mikä on Sinun lempparihahmosi? Löytyikö se tästä listasta? :)


2 kommenttia:

  1. Terveisiä kampaajan luota! Onpas söpö ja kiva postaus. Äiti hankki mulle jäsenyyden lasten omaan kirjakerhoon kun olin ihan pieni ja sen kautta on kyllä Ferdinand tullut tutuksi. Shrek ykkönen ja kakkonen oli jees, sitten ei enää jaksanut. En tykkää kun hyviä ideoita kulutetaan puhki. Tässä postauksessa oli monta tuttua ja kivaa hahmoa :)

    VastaaPoista
  2. Epäilisin että tuo "Pendergast-ukkeli" on Julian Sands, mutta en ole aivan varma. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)