tiistai 16. lokakuuta 2012

Are you Ready?

Sain blogini kautta bareMineralsin maahantuojalta tänä syksynä myyntiin tulleita READY-sarjan tuotteita ja tänään syvennytään hieman niiden pariin.

Pohjustuksena kerron READY-sarjan innovatiisuudesta hieman. Tuotteet ovat hoitavia, kiinteitä meikkituotteita ja ne hellivät ihoa pitkäkestoisesti. Kiinteät mineraalimeikit eivät ole tyypillisiä kiintomeikkejä, koska niitä ei ole valmistettu perinteisellä tavalla joka perustuu tuotteiden lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Kyseinen prosessi vaatii sidosaineita ja paljon täyteaineita jotka tekevät tuotteesta kiinteän.
bareMinerals on kehittänyt menetelmän jolla kiinteä koostumus saadaan aikaan ilman lämmitysprosessia. Patentoitu SeaNutrive Mineral Complex on sekoitus mineraalipitoisia merileviä, kylmäpuristettuja öljyjä ja luonnollisia pigmenttejä. Koostumuksessa ei siis ole näiden ansiosta yhtään synteettisiä ja/tai kemiallisia lisäaineita.

Sain testattavaksi sarjan poskipunan READY Blushin sekä luomariduon DUO 2.0:n. bareMineralsin pakkaukset ovat mukavan tuntuisia käteen, pakkausten pinta on kumimaista ja mattapintaista, niistä saa tälläinen itseni kaltainen käsivammainenkin hyvän otteen :)

Luomariduo on nimeltään The Phenomenon ja värit ovat kaunis laventelin lila ja lämmin kuparinruskea. Luomiväreissä on long-lasting ominaisuus, ne ovat lisäksi turvotusta laskevia, nestekiertoa lisääviä ja ihoa pehmittäviä.

INCI kiinnostuneille.

Mietin pitkään millä tavalla toteuttaisin silmämeikin näillä väreillä. Ystäväni Mari neuvoi minua levittämään laventelin värin koko liikkuvalle luomelle ja kuparinruskean luomivakoon. Toimin Marin ohjeiden mukaisesti ja meikkini näytti tältä:

Lilaa siis koko luomella, mutta häivytin kuparin lilan päälle jotta raja ei olisi niin selkeä.


Värit näin yhdistettynä ovat sinällään mukavuusalueeni ulkopuolella ja minua hieman jännitti minkä näköinen meikistä tulisi. Vaan eipä tämä hullumpi ole, vai mitä sanotte? Koska silmäni ovat aika siniset, nämä värit eivät ihan ehkä pääse oikeuksiinsa, mutta jos tätä komboa kokeilisi vihreä- tai ruskeasilmäinen ihminen, lopputulos olisi varmaan vielä upeampi. Luomivärien koostumus on todella luksus, ne levittyivät melkein kuin itsestään luomelle ja pigmentti on vahva. Ihastuin tämän koostumuksen ansiosta näihin luomiväreihin ja hyvin todennäköisesti jatkossa ostan kombon joka imartelee sinisiä silmiäni vielä näitäkin paremmin. 

Poskipuna tuli minulle sävyssä The One. Lämmin roosa, joka taittaa hieman persikkaan. Mielestäni tuo suojamuovin teksti HELLO on ihana :D Poskipunassa on antioksidanttisuoja, se on kiinteyttävä, rauhoittava ja hoitava.

INCI kiinnostuneille.

Olen jo pidempään harkinnut ostavani jonkin tämän sävyisen poskipunan, joten tämä tuli kuin tilauksesta.
Kaksi ylintä kuvaa kylmässä luonnonvalossa ja alimmat kuvat salaman kanssa. Sävy on ihanan luonnollinen ja poskipunan pigmenttisyys on aivan ensiluokkaista. Se levittyi kauniisti ja helposti iholle. Harkitsen vakavasti, että ostaisin tämän kaveriksi toisen sävyn, etenkin tämä sävy (The Faux Pas) houkuttaisi minua valtavasti.

Maahantuojan suositushinta DUO 2.0 luomivärille on 31,50 € ja Blush poskipunalle 39 €. bareMineralsia myy Suomessa ainakin Kicksit. READY-sarjaan kuuluu näiden lisäksi Bronzer aurinkopuuterit, SPF 15 Touch Up Veil kiinteät kivipuuterit, QUAD 4.0-luomarinelikot.

Näiden kokeilujen perusteella suosittelen merkin tuotteita lämmöllä. Laadukkaita, pigmenttisiä, hoitavia, upeita tuotteita :)Tuotteet saatu blogiyhteistyön kautta.

6 kommenttia:

 1. Aivan upea tuo silmämeikki!

  Ei ehkä itsestäänselvin väriyhdistelmä, mutta todella erikoinen ja inspiroiva! Rakastan noita värejä, joten tämä luomiväripaletti on varmasti hankittava.

  Kiitos hienosta jutusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, kiitos Pupu! :) <3

   Juu, olin itse ensin tuosta yhdistelmästä hieman silleen, että öööö mikäs tämä oikein onkaan, mutta sitten kun tuon meikin teki, niin eihän se ollutkaan yhtään hullumpi :) Erilainen, mutta ihan näyttävä :)

   Oleppa hyvä, kiva, että tykkäsit lukea :)

   Poista
 2. Hitsi että sun silmät onkin siniset!

  Vaikuttais olevan hyvä pigmentti noissa ja yllätyin miten laventelinen tuo toinen onkaan. Palettikuvassa se näytti aika hailakalta, mutta levitettynä aika upea! Vähän on kyllä erikoinen väriyhdistelmä, mutta toisaalta olenhan mäkin tehnyt oranssi/violetti-silmämeikkiä, tosin vähän intensiivisemmillä sävyillä ja se toimi ihan hyvin.

  Poskipunakin vaikuttaa erinomaiselta :) Täytyy ehkä käydä lääppimässä näitä uutuuksia jossain Kicksissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no ne on! En tiedä ovatko sinistyneet (onko tuo oikea sana...?) iän myötä lisää :D Just sain laivalla taas selittää ettei mulla oikeasti ole piilareita kun sellaista vahvasti epäiltiin :D

   Tuo on erikoinen yhdistelmä ja olin ensin tästä, että mitä tästä tulee, mutta kyllähän nuo toimi. Pigmentti on aivan mahtava! Eli käy ihmeessä hiplailemassa näitä kun ehdit :)

   Poista
 3. Meneekö bareMinerals READY SPF 15 Touch Up Veil ihan pelkästään kasvoille käytettynä vai pitääkö ensin laittaa esim. jauhemaista foundationia? En löydä tuotteesta suomenkielisiä kirjoituksia mistään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kysyit kyllä hyvän kysymyksen! Mulla ei ole itselläni tuota Touch Up veil-puuteria, joten valitettavasti en osaa sanoa siitä ihan kauheasti mitään, mutta pieni netissä tutkiskelu tuotti sen tuloksen, että sitä käytetään erityisesti niihin kasvojen osiin sellaisenaan jotka kiiltävät eniten. Eli ei vaadi alle välttämättä mitään tuotetta :) Toimii ymmärtääkseni aivan normaalin kivipuuterin tavoin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)