keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Savua silmiin ja eläintä poskiin.

Tekemällämme ekskursiolla Raumalle, löysin sikäläisestä halpiskaupasta BYS:n meikkejä mukavalla hinnalla. BYS ei kai merkkinä muutenkaan kovin hintava ole, mutta jotenkin raumlaisten asettamat hinnat tuntuivat oikeinkin huokeilta :)

Olin joskus aiemmin jossain hypistellyt tätä kyseistä luomaripalettia, mutta olin jättänyt sen ostamatta jostain syystä X. Nyt tämä sama paletti, 10 Smokey Chic, tuli Raumalla vastaan hintaan 3,95 € joten pakkohan se oli nyt kotiuttaa!

Olen joskus aikoinani ostanut yhden BYSin luomaripaletin ja silloin jo tykästyin sen laatuun. Luomareissa on ihan kohtuu kivat pigmentit ja ne eivät varise oikeastaan ollenkaan. Tämän hintaluokan luomivärit harvemmin ovat mitään tajuntaa räjäyttäviä HG-tuotteita, mutta tälläisiä ihan ookoo kivoja kuitenkin.

Paletin sävyt ovat tiukasti ja turvallisesti mukavuusalueeni sisällä, eli rusehtavaa, taupea, vaaleaa ja mustaa. Tämän kaltaiset sävyt sopivat ainakin omasta mielestäni parhaiten silmieni väriin ja näillä sävyillä saa aikaan mukavan arkimeikin ja hieman voimakkaammin sudittuna näyttävän iltameikin.


Tässä meikissä käytin kahta ylintä ja kahta alinta sävyä. Kuparinrusehtava sävy jäi tästä meikistä tällä kertaa pois. Luomivärit pysyivät UDPP:n kanssa todella hyvin koko päivän :)


Toinen ostamani BYS oli jänskä, valoa taittava aukkapuuteri nimeltä Animal Instincts Bronzer. Kuten kuvasta näkyy, puuterin pinta on leopardikuviollinen. Suureksi harmikseni, muttei yllätyksekseni, kissamainen täpläkuvio oli historiaa ensimmäisen kerran sutia pyöräytettyäni puuterissa :(

Tosin se mikä yllätti, oli puuterin pigmenttisyys! Tästä irtosi väriä vallan mainiosti ja suurena aukkapuuterin kuluttajana tykästyin myös sävyyn. Kuvassa puuteri näyttää melko oranssilta, mutta livenä se on ruskeampi.
Käytän aurinkopuuteria läpi vuoden, kesällä sudin sitä kasvoilleni kauttaaltaan, mutta syksyisin/talvella käytän sitä poskipunana. Näin myös näissä ylläolevissa kuvissa. Sävy on yllättävän intensiivinen, poskillani on tätä kyseisestä aukkapuuteria vain yksi kerros ja mielestäni sillä sai aikaan jo tarpeeksi voimakkaan sävyn. Puuteri on loppupeleissä melko lailla matta, pinnan täpläkuviot sisälsivät pienen määrän shimmeriä ja jotain valoa taittavaa vaaleampaa sävyä, mutta pinnan alla puuteri on lähes shimmeritön. Siksi sitä voi sutia halutessaan myös koko kasvoille.

Oletko Sinä BYS-meikkien ystävä?6 kommenttia:

 1. Heh eläinkuosit tuntuvat olevan kovin suosittuja nyt meikeissä! :D

  VastaaPoista
 2. Ei ollenkaan tuttu, ehkä täällä blogissa nähnyt joskus. Doesn't ring a bell. Mutta olenkin ihan supertylsä luomivärien suhteen. Minulla on tällä hetkellä yksi Urban Decayn paletti, yksi Too Facedin paletti ja huimat kaksi luomivärinappia meikkipussissa :) Ja kylppärin kaapissa sitten kasa ihania mineraalien näytepusseja. En kertakaikkiaan osaa käyttää värejä luomimeikeissä. Kaikki neutraalit maanläheiset ja murretut värit käy, mutta voimakkaampia sävyjä hirrrrrmuisen varovasti. Lemppariblogini ovat kyllä mm. Karkkipäivä ja Killer Colours joissa iiiiihania silmämeikkejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen sen yhden kerran kirjoitellut kyseisestä sarjasta :) Tuolta voi sarjasta lukea enemmän: http://www.byscosmetics.co.uk/

   Mä kans aina ihailen muiden tekemiä meikkejä ja suunnittelen, että toteutan blogia varten hauskoja ja värikkäitä meikkityylejä, mutta sitten mulla menee pupu pöksyyn enkä kehtaakaan tehdä mitään fantasia meikkijuttuja :D Jotenkin kun on amatööri niin ei kehtaa laittaa esille mitään puolivillaisia kötöstyksiä :D

   Poista
 3. On mulla jossain pari BYS:n luokkaripalettia,tollasei nelikoita nekin on,tai sitten olen antanut ne teinimussukalleni jo etiäpäin..perintöjä jakelen =)

  Ei ne muistikuvan mukaan huonoimpia ollut mitä kokeillu,muttei sitten ihan ihqutus-kamaakaan.
  Pitänee kaivaa laatikkoja..jäi oikein vaivaamaan =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)