keskiviikko 29. elokuuta 2012

Tukkavolyymit kaakkoon.

En tiedä mikä muhun on iskenyt, mutta jostain syystä olen alkanut kaipailemaan shampoohyllyyni myös tuuhentavia tuotteita. Mulla on luonnostaan kiharat ja melko lailla tuuheat hiukset joten en ole koskaan aiemmin ajatellut, että tarvitsisin mitään volyymituotteita.
Enkä tiedä tarvitsenko niitä edelleenkään, kyse on enemmänkin siitä, että niitä olis kiva kokeilla. Millaiseksi mun hiukset muuttuu kun annan niille lisäboostia?

Terve! Pesin hiukseni volyymishampoolla.


Koska minuun iski tämä yllättävä volyymi-into, päätin hankkia näitä tuotteita Vesalle tekemällämme reissulla. Vesalla on aina hyvät tarjoukset kaiken maailman tuotteista ja jos tuote/tuotteet ei jostain syystä sopisikaan omaan päähän, eipähän mene isot rahat hukkaan.

Aussie, tuo kestosuokkarini. Vesa oli taas ymmärtänyt hinnoitella nämäkin tuotteet todella kilpailukykyisiksi. Hintaa näillä oli muistaakseni 6,95 kpl mikä on ymmärtääkseni noin puolet vähemmän kuin esim. Anttilassa? Vaikka nämä Aussiet olivat näin käsittämättömän halpoja, en ostanut näitä kuin tämän yhden! (YHDEN, for crying out loud! Mikä mua vaivaa?!)
No tämän siis ostin ja pitää sanoa, että en ole tätä kyseistä shampoota nähnyt missään muualla, tosin en ole niin tarkkaan perehtynyt Aussien valikoimaan, että kaikki tuotteet muistaisin ulkoa, mutta jokin haju mulla kuitenkin niistä on ja tämä ei näyttänyt yhtään tutulle.
MEGA shampoo sopii jokapäiväiseen pesuun. Tosin en näe sellaiselle kyllä minkään näköistä tarvetta, koska tämä putsaa hiukset niin tehokkaasti, että omat jouheni pysyivät puhtaina ennätykselliset kolme päivää! Tuotteessa on hyvä tuoksu, kuten lähes kaikissa Aussieissa. Shampoo vaahtoaa hieman liiankin hyvin (oho, valitanko minä vaahdon määrästä...hups) ja pesujälki on hieman nitisevä. Ei kuitenkaan mäntysuopa-nitisevä.
En tiedä onko tämä nyt varsinaisesti "tuuheuttava" shampoo, mutta koska pesutehot ovat jonkinmoiset, hiukset tuntuvat kyllä ilmavammilta ja tuuheimmiltakin. Tykästyin tähän(kin) Aussieen ikihyviksi, katsotaan saako tätä kyseisestä laatua jopa täältä lähialueen kaupoista vai pitääkö näitä hamstrata mukaan aina Tuurin reissuilta.

Kyllä mä sitten ihan oikean tuuheuttajankin ostin. GLISS-sarjan Ultimate Volume Shampoon. Vesa oli laittanut GLISS-sarjan tuotteisiin tarjoukseen, 2kpl 4,50 €. Pakkohan näitä sitten oli ostaa.
Shampoossa ei ole silikoneja ja pullon kyljestä voi lukea monenlaista lupausta siitä miten tukka tuuhentuu, korjaantuu eikä latistu.
Olen ihan tykännyt näistä Glisseistä kun olen näitä monen monta kokeillut eikä tämäkään mikään pettymys ollut, sinänsä. Tosin ei mikään huippukaan, jäi ihan kiva-asteelle aika pitkälti.  Tämä pesee hiukset myös natisevan tuntuisiksi joka saa aikaan sen, että föönauksen jälkeen hiuspörrö on astetta pörrömpi. Ihan jees perusshampoo, en ehkä osta toiste.

 Ja koska tarjoukseen kuului kaksi tuotetta 4,50 €:lla, nappasin toiseksi tuotteeksi tämän GLISSin Total Repair hoitosuihkeen joka lupaa hoitaa rasittuneen tukan kuntoon jopa 19:sta eri ainesosan voimin. Kun INCIä katsoo niin silariahan siellä on silarin perään heti koko incin alkupää täynnä, mutta jossain kohtaa alkaa tulemaan vähän niitä hoitavia öljyjä ja uutteitakin.
Mulla on aina käytössä jokin hoitosuihke ja tämä on yksi muiden joukossa. Käytän näitä lähinnä takkujen ehkäisemiseen ja muutenkin kivuttomampaan harjaukseen, etenkin suihkun jälkeen. Yksi mistä tässä tykkäsin eritoten on tuoksu. Ihana, aika hajuvesimäinen, supernaisellinen tuoksu, eikä ainakaan yhtään mummo! Mulla on jokin kammo mummotuoksuja kohtaan, oletteko huomanneet? :D
En tiedä ovatko hiukseni nyt sen enempiä "korjaantuneet" tätä käytettyäni, en sellaiseen usko minkäänkään tuotteen kohdalla. Mutta kivasti tämä silottaa, selvittää ja pehmittää. Ihan kelpo hoitosuihke. Tuoksun ansiosta voisin ostaa joskus lisääkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)