torstai 16. elokuuta 2012

Soap soapy soap soap.

Jos nyt iskisi jokin katastrofi joka estäisi ulkona liikkumisen, voisin olla varma, että meidän perheessä ainakin pysyttäisiin puhtaina. Se määrä saippuaa joka meillä on varastoissa, riittäisi pesemään pienen kylän verran ihmisiä. Onko tämä tälläinen saippuan hamstraus tervejärkistä toimintaa, siitä en ole varma, mutta sitä kuitenkin harrastan :D

Tänään esittelyssä saippuasaalis joka lähti mukaani Tuurin kyläkaupasta:

 Kolmella eurolla irtosi kaksi tälläistä pretty freshin suihkaria, joihin en ole missään muualla törmännyt. Vesalla on siitä(kin) mukavaa käydä ostoksilla, että sieltä aina löytää tälläisiä erikoisuuksia joita ei ole muualla nähnyt! Vesan kosmetiikkaosasto on meikäläiselle kuin pieni pala paratiisia, kohnaan sen osaston aina syvällä hartaudella ja hyvin tarkkaan.
Valitsin tuoksuiksi mansikan ja aloe veran. Mansikka valikoitui mukaani täysin siitä syystä, että olen melkoinen mansikka-fani. Mutta aloe vera on yleisesti ottaen mielestäni niin valju tuoksu, etten yleensä moista osta. Tämä yksilö tosin oli poikkeus. Aivan todella ihana, raikas ja pehmeä. Koostumus näissä on melko lailla lirularua, mutta tälläisinä perussaippuoina toimii. Jokapäiväisessä käytössä ihan passelit.

 Pears oli myös aivan tuiki tuntematon merkki entuudestaan. Jotenkin nimestä voisi päätellä, että tuote tuoksuu päärynälle, mutta eipäs vaan tuoksukaan! Tämä tuoksuu jotenkin tosi nostalgiselle, tulee mieleen jokin tuoksu lapsuudesta? Aivan ihana tämäkin, todella naisellinen ja ylellinen suihkari.

 Ja kappas, taas tarttui lastensaippuaa 36-vuotiaan kauneusbloggaajan ostoskoriin! Olen tutustunut Ziajan tuotteisiin, mutta en tiennyt tässä sarjassa olevan myös lapsille suunnattuja tuotteita. Hyvä niin, koska tälläisiä lapsen mielisiä nelikymppisiä meinaan löytyy! Tuoksu on Cherry Lollipop ja tuoksuhan on suoraan kuin Dr.Pepperistä, which is very nice. Ollaan Isännän kanssa molemmat kovia Dr. Pepper-faneja ja tämä suihkari on kuin omiaan meille sen puolesta. Tämä saippua on meillä kollektiivisessa käytössä Isännän kanssa, koska myös hänen mielestä tämä tuoksuu aivan liian hyvälle. Harmittaa kun en ostanut sarjan toistakin saippuaa, joka tuoksui aivan Coca-Colalle!

 Vesa oli ottanut valikoimiinsa myös I Love...-tuotteita, mutta kuten arvata saattaa, hyvin vesamaiseen hintaan eli hirmu edukkaasti. Tämä vanilla&ice cream (slurps vaan sille!) maksoi peräti 1,95 €! Melko kilpailukykyinen hinta kun miettii, että Seppälät myy näitä hintaan 5,95 € ja Sokosella tarjouksella näitä saa 6,95 €. Nelly.comissa taitaa hinta huidella jossain 9 euron tietämillä.
Hyvä Vesa, niin sitä pitää!

Loppuun vielä kuvat Isännän omista saippuoista :) Itsekin olen kova Transformers-fani, mutta Isäntä on ehkä vielä kovempi. Pakkohan nämä oli siis ostaa hänelle. Hintaa oli peräti 0,50 € kpl joten ei kauhean paha, vai mitä sanotte? Lasten osastolta nappasin nämä mukaani, mutta kyllä nämä ihan 33-vuotiaalle miehelle tulee käyttöön :D

Hamstraatko Sinä saippuaa?

9 kommenttia:

 1. Mä ostin tuota samaa Ziajan lasten suihkaria, mutta Coca Colan tuoksuisena :D Se on meidän isännän suosikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua niin harmittaa miks mä en ottanut sitä Cocistakin! Se on ihana! :D

   Poista
 2. Uijuijui Transformers-saippuaa! IHAN pakko saada :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin Vesalle ostoksille! :D

   Poista
 3. Hahah, voi katsoin ensiksi tuosta Ziaja pullosta, että esittelet meille Dooleysin sitä sinipunaista pulloa :'D nyt kyllä sain sydärin kun näin tuon I Love... suihkugeelin hinnan -.- harvemmin enää tulee lähdettyä Vesan luokse, kun bensoihinkin jo menee heti sen verran sitä rahnaa :/ huoh, toivottavasti vielä tänä vuonna pääsisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D aika hyvä! Se muuten äkkiä katottuna näyttää ihan sille Dooleydin pullolle! :D

   Niimpä, Vesa osaa pistää hinnat kohilleen! Mä en ymmärrä kun ihmiset jaksaa valittaa mulle kun käydään Tuurissa, että "ei siellä mitään halpaa ole ja ihan kauheeta krääsää". Jaa-a, kyllä tuokin I Love... aika halpa oli ja muutenkaan en ole kovin kalliisiin juttuihin siellä törmänny. Ja kukaan ei pakota ostamaan "krääsää" :D

   Poista
  2. :'D jep!
   Joo! Kyllä siellä monetkin asiat on paljon halvempia kun missään muualla, ja just toi että siellä myydään paljon tuntemattomiakin merkkejä, on musta tosi kiva lisä :) joo ei pakota!
   Siellä on kans esim. Pleikkaritarjouksia ollu, niitä varmasti monet hakee :)

   Poista
 4. Eiiih!!!! Siis tuolle I love -sarjan hinnalle! Ite raahasin 6 pakkauksen minipulloja Mallorcalta ja juuri tilasin Nellystä pari minipullojen paketteja. Onneksi oon melko maltillinen kuluttaja, joten enköhän noilla karkkipulloilla kauan pese :) Voip olla, että kunhan tilaan Lushista taas Lemony Flutteria, tilaan jokusen suihkugeelinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooooooh! Kyllä! :D Aika kilpailukykysen hinnan oli Vesa ny laittanu! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)