keskiviikko 8. elokuuta 2012

Rakastuin mä suihkugeeliin.

Jep. Nyt se on tapahtunut. Olen löytänyt HG-suihkugeelini. En olisi ehkä kuvitellut, että tälläinen asia voisi ylipäätään tapahtua, koska maailma on pullollaan ihania suihkareita joita ei vaan voi laittaa mihinkään paremmuusjärjestykseen.
Ja after all, saippua on saippuaa. Onko niissä nyt niin kauheita eroja?

Kyllä. Nyt meni yksi yli muiden.

Saanko esitellä, my precious:

YVES ROCHER Citrus Flower shower gel. Kyllä, ja ihan sitten ranskalaiselta poikaystävältä löytyi tämä ensimmäinen HG-suihkugeelini! Tilailin itseasiassa Isännälle suihkareita jemmaan tulevaa jääkiekkokautta varten ja siinä samalla klikkasin tämän ihan vain piruuttani ostoskoriin mukaan. (Tottahan sitä nyt itsellekin jotain piti saada kun kerran ranskalaisen boyfrendini luona käväsin!)
Tähän Un Matin Au Jardin-sarjaan kuuluu muutama muukin tuoksu (mm. ruusu, syreeni, joo yök, tuoksuvat tasan tarkkaan wc-pöntön raikastimille...) ja koska en tosiaan tiennyt miltä sitruspuun kukka tuoksuu, otin riskin ja tilasin tämän itselleni.
Paketin saavuttua, nuuhkutin kaikkia ostamiani tuotteita (kyllä, myös niitä Isännän sen seitsemää suihkugeeliä) ja aivan viimeiseksi nuuhkaisin tätä. Se oli rakkautta ensinuuhkaisulta!
Tämä ei siis suoranaisesti tuoksu sitruunalta, mutta jotain kylläkin sinnepäin. Tuoksu on niin raikas ja pehmeä ja IHANA, että apua! Nämä on taas näitä tuotteita joiden kanssa voisin mennä naimisiin :D (eikai, en mä oikeesti mee)
Tämä tuoksuu ihanasti myös suihkun jälkeen iholla, joka on todella iso plussa. Tää on niin ihana etten osaa paremmin tätä kuvailla, tämä pitää itse kokea. Suosittelen rakkaat kanssasisareni, tehkää itsellenne palvelus ja tilatkaa tätä. Uskoisin, että koette samanlaisen rakastumisen kuin minäkin!

Toivon ettei YR ikinä lopeta tämän valmistusta! Ihanin suihkugeeli ever! Ja uskokaa kun sanon näin, voisin sanoa olevani jonkinsortin expertti mitä tulee suihkareihin, sen verran montaa olen tässä elämässä kokeillut :D

Kuka muuten arvaa tilasinko jo tämän kaveriksi sarjaan kuuluvat vartalovoiteen ja Edt:n?
Ja ehkä vielä kaksi kappaletta näitä suihkugeelejä varastoon.

Juu-u. Näin tein.

6 kommenttia:

 1. Jahah..voisi kai todeta suht kiihkeeks hehkutukseksi..
  Pitäis Yvyltä penskoille shampoota tilata joten täytyypi katsastaa tämän ihanuuden saatavuutta samalla =)

  Mikä on muuten kamalin suihkari mitä olet kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko näin? :D
   Juu suosittelen lämmöllä, ihana suihkari!

   Jaa-a...mikäs se vois olla..? No, I Love...-sarjan Tropical Paradise oli kyllä aika kammottava! Ja Avonin Mystique-suihkarista en tykkää yhtään, se haisee ihan kauheelle :P

   Poista
 2. Hmmm... kuulostaapas herkulta. Ostan heti kun joku vanhoista loppuu :) Ohops, olinkin muuten sun 200.lukija! Jee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) suosittelen!

   Ooh, kiva! :) Tervetuloa blogini pariin! ♥

   Poista
 3. Nonni, nyt mulla alko himottamaan tuota suihkugeeliä... =P Taisin Yveksen liikkeessä tuoksutella sitä edt:tä vaan siihen en sillä tavalla rakastunut. Mutta, suihkugeeli onkin eri juttu, siinä kun tosiaan tuoksuttelin hajuvettä asennoituneena jotta hajuvettä mä tässä tuoksuttelen. En tiedä ymmärtääkö kukaan mun pointtia... Mutta siis, joku tuoksuhan voi olla aivan ihana vaikkapa suihkugeelinä mutta hajuvetenä se olisi vähän liikaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, nyt sain sen edt:n ja se ei ole yhtään sama! :( Juttua tulossa siitä myöhemmin tänne lisää.

   Mutta tuo suihkari ja se vartalovoide ovat ihania! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)