maanantai 9. heinäkuuta 2012

Vaihtureita Oopiumluolasta.

Teimme tuossa keväällä ihanan blogiystäväni Tiian kanssa tuoksuvaihtarit. Tiia kirjoittaa upeaa Oopiumluola-blogia joka on hajuvesi- ja tuoksublogi.


Lähetin Tiialle kokeiltavaksi Avonin tuoksuja, koska hän ei ollut niihin aiemmin koskaan tutustunut. Tiia järjesti ystävilleen tuoksuillan lähettämieni tuoksujen parissa, lisää tästä mukavasta illasta voitte lukea täältä.

Sain Tiialta vaihturina valtavan määrän aivan ihania tuoksuja (kuva ylempänä koko paketin sisällöstä) ja käyn nyt muutaman tuoksun näistä nyt läpi, nämä nousivat ehdottomiksi suosikeiksini :)

Jo Malonen tuoksut eivät olleet mulle millään muotoa tuttuja ennen kuin sain Tiialta nämä pari näytettä. Näistä kahdesta etenkin English Pear & Freesia vei kyllä jalat alta. Aivan mieletön tuoksu!
The essence of autumn. The sensuous freshness of just-ripe pears is wrapped in a bouquet of white freesias, and mellowed by amber, patchouli and woods. A luscious and golden scent. 
Tuoksu on todella naisellinen, lähes eroottinen. Tuoksu sopii mielestäni 25 vuoden rajapyykin ylittäneelle naiselle enemminkin kuin nuoremalle tyttöselle. Tuoksu viipyy iholla pitkään ja vaihtaa tuoksumaailmaansa raikkaasta ja hedelmäisestä syvään ja huumaavaan. 
Jo Malonen sivuilta ei valitettavasti pysty tilaamaan tuoksuja Suomeen, mutta jos satutte liikkumaan Englannissa päin, suosittelen tutustumista näihin.

Ralph Lauren Big Pony 4 for women on tämän vuoden RL uutuuksia. Tuoksu on erittäin paljon sellainen josta pidän välittömästi ensi nuuhkaisulta ja kuitenkin sellainen johon en kyllästy, koska tuoksu ei ole loppupeleissä niin massasta erottuva, että se jakaisi mielipiteitä täysin kahteen leiriin. Hyvä perustuoksu jossa tuntuvat kirsikat ja meripihka (kaksi lemppariani!).
Tästä inspiroituneena kävin tuoksuttamassa muutkin Big Pony-tuoksut ja pidin niistäkin kaikista! :) Ihania, raikkaita, kepeitä, iloisia kesätuoksuja. Sopii mielestäni kaiken ikäisille naisille.

Moschino Toujours Glamourin suloinen pullo teki jo vaikutuksen ennen kuin ehdin edes nuuhkaista tätä! :) Muistikuvani mukaan Moschinon tuoksut ovat tälläisiä ylityttömäisiin pulloihin pakattuja puuterimaisia ja makeita. Tämänkään kohdalla en ollut muistikuvieni kanssa väärässä. MTG tuoksuu mielestäni raikkaalle ja kevyelle, voisin käyttää tätä arkituoksuna. Tämä tuntuu myös tuoksulta johon ei herkästi kyllästy, koska se ei merkkaa itseään huutomerkin tavoin iholle.
Toujours Glamour is based on composition of Glamour edition, but refreshed with red currant and green violet leaves in charge of this mischievous elegant edition spiced with cardamom. A heart of this fragrance blooms with innocent white lily of the valley and intoxicating jasmine with a hint of bitter almond. A base intertwines heliotrope, benzoin and sensual musk.
Harkitsen hankkivani tämän kun lähden syksyllä laivalle :)


Anna Sui Secret Wish Magic Romance hivelee silmääni jo kauniilla pullollaan vaikka jonkun mielestä korkin päällä istuva keiju saattaa ollakin todella mauton :D Mä tykkään etenkin kosmetiikassa tälläisistä pienistä ylilyönneistä. Vaikka pullo sopisi ulkonäkönsä puolesta vaikka pikkutyttöjen leikkeihin, tuoksu pullon sisällä on kyllä hyvin naisellinen.
Tuoksu muistuttaa jollain tavalla minua jostain tuoksusta jota käytin nuorempana, mutta en osaa yhdistää sitä mihinkään tiettyyn merkkiin. Tuoksu tuo mukanaan jotain muistoja jostain kaukaa, hyvällä tavalla. Pidin todella paljon tämän tyyppisistä tuoksuista lukioaikana jolloin juoksin viikonloppuisin täydessä tällingissä baareissa vaikka täysi-ikäinen en vielä ollutkaan...Tämä tuoksu käy mielestäni myös päiväkäyttöön ja koristaa kylppäriäni kauniilla tavalla :) Ehkä minun sisälläni asuu ikuinen prinsessa joka ihastuu tälläisiin hattaramaisiin hörhötyksiin :D
The top notes reveals citrus: bergamot and Sicilian lemon, united with mouthwatering sweet melon. The heart is introduces us into a beautiful floral fantasy created of orange blossom, tuberose and jasmine, the king of night hours. The sensual base unites rosewood and coconut, amber and musk.

Kirjaimellisesti sokerina pohjalla on ck onen SHOCK for her. Olin aivan ymmyrskäisenä kun ihana Tiia oli raaskinnut lähettää minulle tämän tuoksun! (Kiitos vielä muru, olet sweetie ♥)
Olin suunnittelut nimittäin tämän ostamista ja lähellä oli, etten ehtinyt tätä tilaamaan!
Tämä tuoksu on kuin karkkia! Mielestäni tässä tuoksuu lakritsi, suklaa ja kookos. Virallinen tuoksu-analyysi kuuluu näin:
CK One Shock For Her is an opulent oriental - floral fragrance with top notes of passion flower, pink peony and poppy. Its heart is made of feminine jasmine, narcissus, blackberry and dark cocoa. The base consists of amber, vanilla, musk and patchouli.
Lakua tuolta ei löydy, mutta mun nenu sen kyllä löytää :D Tätä tuoksua voi käyttää nuoremmatkin pimut, itse taidan oikeasti olla hyvinkin reippaasti kohderyhmän ulkopuolella, mutta en jaksa välittää tälläisistä lokeroinneista! Se on ikärasismia jos meitä ikäneitoja aletaan syrjimään :D
Pullo on eleetön ja hieman ehkä tylsähkökin, kuten kaikki ck onen tuoksujen pullot. Sisältö onneksi ei ole tylsä. Laittaessani tätä Isäntä huikkasi minun tuoksuvan aivan irtokarkeille. Ja koska tiedän hänen suhteensa karkkeihin, otin sen erittäin mukavana kehaisuna :)

Tälläinen tuoksuvaihtari oli hauska homma! Kiitos vielä Tiia hyvistä vaihtokaupoista :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään Glamourin alkuperäisestä veriosta (se punakorkkinen), joka käytinkin jokunen aika sitten loppuun. Tuo sininen ei oikein muhun iskenyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en olekaan sitä originellia tuoksutellut! Saattaapi olla, että tykkäisin siitäkin :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)