perjantai 13. heinäkuuta 2012

Love is being owned by a Pug.

Perjantain kunniaksi Herra B:n kuvia :)

 Mamman luona kylässä. Siellä on parhaat herkut!

 Nomnomnomnom!


 Maailman tyylikkäin herkkutikun syömisasento!

 Ja vääntö on hurjaa!

 Rouskrousk!

Höh, oliko se siinä? Saisinko toisen, kiitos!

Kaunista viikonloppua ihanat :)

13 kommenttia:

 1. Voi vitja mitä kuvia :D Vaikka en oikeastaan koiraihmisiä olekaan, niin kyllä tuollaiselle surusilmälle sydän sulaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos <3 :D Mopsit ovat siitä vänkiä otuksia, että niille sydän sulaa vaikka ei muuten koirista piittaisikaan! Mopsit kun eivät ole koiria vaan ne ovat aivan oma lajinsa <3 :)

  VastaaPoista
 3. oi noita ilmeitä :D Pikku herra on vaan niin ihana aina :)

  VastaaPoista
 4. Todella ihana, me ollaan kanssa haviteltu mun poikaystävän kanssa mopsia. Pitääkö se paikkansa että mopsit sairstelevat paljon ja eättä niillä on hengitys vaikeuksia paljon . Paljonko sinulla maksoi toi mopsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi sanoa, että Mopsit sairastavat yhtään sen enempää kuin muutkaan rodut. Kun on hankkimassa koiraa, olipa se mitä rotua tahansa, kannattaa ottaa kasvattajista kunnolla selvää ja tutkailla hieman pentueiden sukupuita :)

   Meidän Mopsi on tullut meille adoptiona eli emme ole maksaneet hänestä mitään. Me toisin sanoen pelastimme hänet parempaan kotiin ja oloihin tänne meille. Herra B oli hieman huonoissa oloissa entisillä omistajillaan ja he luopuivat hänestä, koska eivät enää pystyneet/halunneet pitää koiraa. Mutta se oli meidän onnemme, koska Herra B on aivan ihana kaikesta kurjasta taustastaan huolimatta. Voin rehellisesti sanoa, että rakastan tuota ihanaa ruttunaamaamme kuin se olisi minun lapseni <3
   Herra B on todella terve hengitysteistään ja muutenkin, ainoa on että hänellä on epilepsia joka on tosin aika lievä (kohtauksia tulee muutaman kerran per vuosi).Lääkitystä ei ole tarvittu toistaiseksi, koska kohtaukset kestävät aina vain muutaman kymmenen sekunttia ja tulevat noinkin harvoin.

   Mopsit maksavat väristä riippuen noin 1000-2000 euroa. Mustat Mopsit maksavat vaaleita (eli Fawn-väriä) enemmän.

   Mopsit ovat aivan mahtavia koiria, tai jos ne nyt ovat edes koiria, koska ne ovat niin omanlaisiaan :D Mopsit ovat Mopseja :) Meidän ukkeli on ainakin hyvin nöyrä, kiltti, rauhallinen, ei koskaan hajota/pureksi mitään huonekaluja/kenkiä tms. Tykkää lapsista ja on muutenkin todella ihmisrakas. Ei hauku juuri yhtään, Mopsin haukkumisääni on muutenkin aika matala ja muistuttaa enemmän yskimistä kuin haukkumista. Kova poika hän on kuorsaamaan ja joskus pääsee pierukin ihan äänen kanssa, mutta tälläiset eivät meitä haittaa, päinvastoin, kaikki tälläisetkin jutut tekee hänestä entistä enemmän inhimillisemmän otuksen :)
   Itse voin suositella lämpimästi Mopsin ottamista lemmikiksi, itse olemme menettäneet täysin sydämemme tälle kyseiselle rodulle enkä usko, että meillä tulee enää muun rotuisia koiria olemaankaan <3

   Lisää Mopseista voit lukea yhdistyksemme sivuilta, sieltä löytyy myös hyvää tietoa kasvattajista ja rodusta muutenkin:
   http://www.suomenmopsikerho.fi

   Poista
 5. Ihana ihana mopsimöhkäle! ♥ Miten hänelle voi olla antamatta lisää ja lisää herkkupaloja? On kyllä niin ihania nuo mopsukat, niin ilmeikkäitä!

  Jos minulla olisi mahdollisuus tehdä lyhyempiä työpäiviä ottaisin heti koiran(tai mopsin). Tällä hetkellä elämäntilanne on kuitenkin sellainen ettei hektiseen arkeen saa koiraa(mopsia) sopimaan. Olisin jatkuvasti surun murtama kun koiralle(mopsukalle) ei olisi tarpeeksi aikaa ja potisin huonoa omaatuntoa. Mutta sellaista rauhallisempaa arkea odotellessa ihastelen muiden ihania koiruuksia(mopseja) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 :)

   Kyllä se välillä on hyvin vaikeaa vastustaa tuota ilmettä! :D

   Juu, varsinkin Mopsin kanssa pitää olla aikaa, se on niin ihmisrakas rotu, että jos se ei saa huomiota, se masentuu :(

   Poista
 6. Ihana herra B <3

  Mutta sanoisin itse ranskiksen omistajana,että kyllä mopsit ja ranskikset ovat keskivertoa sairaampia rotuja.Perustuen ihan siihen lähtökohtaan,että ne ovat rakenteellisesti niin epänormaaleja koiria.Paljon henkitystie ongelmia.Röhinähän ei ole mikään suloinen persoonallisuuden piirre,vaan tulos julmasta jalostuksesta! Myös selkäongelmat ovat yleisiä ja jatkuvat tulehdukset ihopoimuissa ja varsinkin mopseilla silmäongelmat.Toki on paljon terveitä mopseja ja ranskiksia,mutta toisaalta myös erittäin sairaita nuoriakin koiria.Tulee myös ottaa huomioon,että nämä ihanat lyttykuonot kuolevat keskimäärin nuorempina kun monet muut rotukoirat (odotettu elinikä 8-10 v) Rodut ovat luonteeltaan kultaakin kalliimpia ja niiiiiiin ihania! Mutta tosiasioita ei pidä unohtaa ja sivuuttaa.Kun faktat tietää,voi kyllä hankkia ihanan ystävän itselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herra B kiittää :) <3

   Oikeassa olet, mutta niinkuin tuolla sanoinkin, Mopsin (tai muun ruttukuonon) hankkimista harkitsevan kannattaa tutustua kasvattajiin huolella ja ottaa selvää, että kasvattaja käyttää terveitä koiria astutukseen.

   Itsellä on onneksi terve Mopsi jolla hengitystiet ovat kunnossa. Selkäongelmia ei myöskään ole, onneksi. Osaan vain kertoa siis ainoastaan siitä kokemuksesta joka minulla on Mopsista (ja tuttavien Mopseista), että ei nämä ainakaan ole sairastelleet. Mutta koska kyseessä on ensimmäinen tätä rotua oleva koira, en tietenkään tiedä noin laajasti kaikkea ja koska ei ole kokemusta sairaasta koirasta. Toki se ei tarkoita sitä, etteikö niitä kuitenkin jossain olisi.

   Mopsien elinikä on kyllä tuota korkeampi, ainakin siitä päätellen kun lukee jäsenlehtemme In Memoriam-ilmoituksia. Sanoisin niiden sekä virallisen rotumääritelmän perusteella iän olevan 10-13 vuotta. Ranskanbullien ikä onkin matalampi, valitettavasti :( Esim. Wikipedia määrittääkin ranskikset yhdeksi sairaimmista roduista. Mutta toisaalta en ole kyllä yhteenkään sairaaseen Ranskanbullaankaan törmännyt. Herra B:n tyttöystävähän on Ranskistyttö joka asuu tässä samassa pihapiirissä ja hän on kovin terve tyttönen :)
   Ystävälläni oli myös joskus Ranskis joka oli aivan terve.

   http://www.suomenmopsikerho.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=201&Itemid=189&lang=fi

   Poista
 7. Minunkin ranskis on aikas lailla terve tapaus,mutta toisaalta ympäriltäni on kuollut 5 nuorta ranskista ihan lähiaikoina :(
  Mopseilla ja ranskiksilla on samat lähtökohdat hengitysjutuilla ja kun koirapuistossa tapaa mopsin kuin mopsin (tai ranskiksen),niin ääntä lähtee ja lämmönsietökyky on selvästi heikompi kuin muilla roduilla.No niin tai näin,nauttikaamme ihanista koiristamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin teemme :) <3 <3 Herra B lähettää terkkuja sun Ranskanbullalle <3

   Poista
 8. http://www.toydogs.net/bostons/pdf/brakykefalia.pdf

  Tuossa hieman tietoa lyttykuonoisista koirista kiinnostuneille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)