keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kesäterveiset laveralta.

Ihana yhteistyökumppanini, laveran maahantuoja muisti minua jälleen mukavalla tuotepaketilla tuossa jokin aika sitten.


Sain testattavaksi laveran mineraalimeikkejä sekä Born to Bio-suihkugeelin, tällä kertaa ruusun tuoksuisen.

Trend sensitiv-sarjan Natural Liquid Foundation-meikkivoide sävyssä 01 porcellane on pakattu siistiin pumppupulloon (Hyvä lavera!) Tuotteessa on tuttu "laveramainen" tuoksu josta minä ainakin henk.koht.pidän. Tuoksu on jopa hieman sitruksinen ja on siis melko poikkeava kun miettii miltä meikkivoiteet yleensä tuoksuvat. Moni kammoksuu luonnonkosmetiikkatuotteiden tuoksuja ja en itsekään niistä kaikista pidä, mutta mielestäni laveralla on ihanat tuoksut.
Koostumus on hyväpigmenttistä, mutta iholla meikkivoide ei yhdellä kerroksella kuitenkaan peitä kovinkaan hyvin. Kerrostamalla tällä saa peittävämmän lopputuloksen, mutta jos kaipaa vain kevyttä meikkipohjaa, yhdellä kerroksella saa sen aikaan tämän avulla loistavasti.
Meikkivoide levittyy hyvin ja vaikka sävy 01 porcellane oli iholleni aavistuksen hieman kellertävä, häivyttäminen onnistui kuitenkin todella hyvin.
Iltameikkiä en itselleni lähtisi tällä tekemään, mutta kevyeen ja varsinkin kesäiseen päivämeikkiin, tämä on todella raikas ja kiva vaihtoehto.
Tuote sisältää luomukukkaliposomeja, arganiaöljyä, luomu kukkavoita, A-, C-, ja E-vitamiinia.
Maahantuojan suositushinta tälle on noin 20 euroa.

Swatch poskellani

Sain myös saman sarjan (Trend sensitiv) mineraali irtopuuterin. Sävy on natural (translucent). Puuteri ei ole aivan niin hienon hienon hienojakoista kuin Too Facedin HG-listalaiseni. TFP&P:n irtopuuterin ominaisuuksia on todella vaikea ylittää, mutta ei tämä kuitenkaan paljon sille häviä. Koostumus on helposti levittyvää, karkeampaa toki kuin TFP&P, vaikka tämäkin on melko pehmeää. Tämä tasoittaa mineraaliensa ansiosta ihon pintaa kauniisti ja antaa mattaisan pinnan moneksi tunniksi. Vaikka kyse onkin puuterista, sama, ihana Lavera-tuoksu tuntuu tässäkin :) Ja koska tämä on mineraalipuuteri, tämä ei tuki huokosia. Suosittelen tätä myös epäpuhtaammalle iholle jolle on yleensä vaikeuksia löytää sopivaa puuteria. Ongelmana on yleensä se, että puuteri tukkii huokoset ja epäpuhtaudet vain lisääntyvät.
Maahantuojan suositushinta tälle on noin 23 euroa.


Kolmas herkku Trend sensitiv-sarjasta on mineraali aurinkopuuteri, sävy 02 Sunbronze. Minä jos kuka olen suuri aukkapuuterien ystävä. Kalpea albiino kun olen, aukkapuuterilla saa aikaan illuusion, etten näytä aivan haudasta nousseelta.
Rasiassa on mukana levitysvippa ja peili, ihanaa luksusta, sanon minä! Ja puuteripannussa on kaunis kukkakuviointi.
Puuterissa on aavistus shimmeriä, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että se mitenkään häiritsisi jos tämän levittää koko kasvoille. Olen käyttänyt tätä poskipunana sekä koko kasvoilla antamassa väriä. Väri on todella luonnollinen eikä ainakaan missäänkään määrissä kammoksumani oranssi.
Kerrostamalla tämän avulla saa hyvin kauniin ruskettuneen lookin ja vähemmällä määrällä kevyesti päivettyneen.
Ja kun irtopuuterikin, myös tämä sisältää mineraaleja jotka eivät tuki huokosia eli myös tämä sopii ongelmaiholle paremmin kuin tavallinen aurinkopuuteri.
Loistava aurinkopuuteri, rakastuin tähän todella paljon! Maahantuojan suositushinta tuotteelle on noin 21 euroa.

 Tässä kasvoillani meikkivoide + irtopuuteri. Meikkivoidetta on kaksi kerrosta.

Ja tässä edellä mainitut sekä lisäksi mineraali aurinkopuuteri poskipunana.

Loppuun vielä pari sanaa tästä Born to Bio-ruususuihkarista :) Tämä on ehdottomasti parhaimman tuoksuinen BtB-suihkugeeli jota olen tähän mennessä testannut :) Tästä jää iholle suihkun jälkeen myös tuoksua, mikä on omalla kohdallani iso plussa.  Tuoksu on hyvin kesäinen ja raikas.Blogiyhteistyö.

7 kommenttia:

 1. IHANA paketti tuossa suihkugeelissä! :) aivan kuin joku juotava mansikkajugurtti^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sama mielikuva tulee myös mulle! :) Itseäni miellyttää tämä "jugurttipullomaisuus" noissa BtB:n suihkareissa, mutta moni kokee nämä pullot hyvin mauttoman näköisiksi :(

   Poista
  2. Noniin : D noo, makuasioita, ei voi kiistellä ;)

   Poista
 2. Uu miten herkun näköinen tuo Born to Bio suihkari! Ulkonäön vuoksi miellän sen kylläkin marjaisaan kuin ruusuiseen tuoksuun -varmaankin värin kuin kuvien takia-, mutta kiinnostavaa olisi tietää mille tuo tuoksuu jo senkin vuoksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä enemmän kukkainen kuin marjaisa, mutta ihana sellainen :) Ja huom! mä en edes ole mikään kova kukkaistuoksujen ystävä, mutta tämä on ihana :)

   Poista
 3. Hei, vähän hyvä idea tuo swatchi poskella, saa paljon paremman kuvan sävystä kuin esim. kädelle swatchattuna! Saatan joutua apinoimaan sua jatkossa, olen niin vaikuttunut (ja ihmeissäni, etten ole ite tajunnut tätä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitti! Juu, saa apinoida, en pahastu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)