maanantai 16. heinäkuuta 2012

Isäntä testaa: Avonin hiusväri.

Avonilla on ollut jo jonkin aikaa myynnissä laajahko hiusvärivalikoima. Kun värit tulivat myyntiin, konsultit saivat valita yhden värin kokeiltavaksi. Itselläni oli tuohon aikaan raidoitettu tukka joten valitsin tämän yllä olevassa kuvassa näkyvän vaalean sävyn 10.31 Very Light Champagne Blonde ja ajattelin alunperin, että annan sen äidilleni testiin.

Äitini ei kuitenkaan uskaltautunut kokeilemaan väriä, koska käy säännöllisesti luottokampaajallaan värjäyttämässä hiuksensa. Siispä tämä väri makasi kaapissani vailla käyttöä, kunnes sain idean, että miksipäs ei Isäntä voisikin testata sitä!

Isäntä suostui siis koekaniinikseni ja levitin hänelle värin päähän:

Kuten jo ilmeestäkin voi todeta, hänhän suorastaan hihkuu intoa! ;D Olen aiemminkin värjäillyt Isännän hiuksia vaaleiksi ja päättelin tämän värin kohdalla, että lopputulos ei varmaankaan ole valkoisista valkoisin vaan väri on melko luonnollinen.

Värin koostumus on paksuhkoa eikä valu. Todella isona plussana on myös se, että väri ei haise oikeastaan miltään! Ja kun kyselin Isännän fiiliksiä värin ollessa hänen päässään vaikuttamassa, hän sanoi että mitään kirvelyä tai polttavaa tunnetta ei myöskään tunnu.

Väripaketti sisältää värin lisäksi myös esihoitoaineen, jota emme tosin nyt käyttäneet, koska Isännän hiusmalli on todella lyhyt. Hänen lyhyet hiuksensa olisi tällä yhdellä pullolla värjännyt todnäk kahteenkin kertaan, mutta sekoitettua väriä ei voi säilyttää joten loppu meni kylmästi roskiin.
Pakettiin kuuluu myös pesun jälkeen laitettava hoitoaine joka viimeistelee värjäystuloksen.


Ja tässäpä lopputulos! Melko luonnollinen hunajanvaalea, hieman ehkä keltaisuutta havaittavissa, mutta vaalennusvärit hohkaavat aika usein keltaisina ja tottakai oma hiuspigmentti myös vaikuttaa asiaan. Isännällä ei ole ihan niin voimakas punapigmentti kuin itselläni, mutta hieman kuitenkin.
Koekaniinini oli itsekin tyytyväinen lopputulokseen ja antoi minulle luvan joskus tilata lisää tätä väriä häntä varten :)

Itselleni on nyt tulossa kaksi pakettia 3.6. Dark Auburn-sävyä ja kirjoittelen siitä jahka saan sen testattua.

Summasummaarum, laadukkaan oloisia värejä kohtuuhintaan :) Värien hinnat vaihtelevat tarjouksesta riippuen noin 10-12 euron paikkeilla per paketti. Meneillään olevassa kampanjassa värit maksavat 9,90 € kpl.

Tästä näet koko värikartan:

12 kommenttia:

 1. Mullakin ois yksi Avonin väri odottamassa,juurikin tuo konsulttilahjaksi saatu.Palkään vain ettei yksi toosallinen riitä,pitäisi tilata toinen kaveriksi.

  Taas Isännälle pisteet kansalaisrohkeudesta..ihanaa kun sulla on tollanen oma koekaniini ihan kotinurkissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa pelkäsin minä omalla kohdallani ja siksi ostinkin kaksi purkkia, mulla menee aina yks törppö jo pelkän tyven käsittelyyn!

   :D Isäntä kiittää! Itsekin pitää antaa arvostusta kyllä hänelle, ei ihan joka äijä suostuisi tälläiseen, onneksi hän on kiltti ja suostuu mun ideoihin ilman suurempia mutinoita :)

   Poista
 2. Niin hauska juttu ja aivan mahtavat nuo kuvat Isännästä. Kyllä kosmetiikkabloggaajien miehet uhrautuvat kaikenlaiseen. True love! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D oij kiitos Pupu! :) Niinkuin tuossa ylempänä totesin, että pitää kyllä osata arvostaa omaa kultaansa kun hän uhrautuu kiltisti minun koekaniinikseni :) Rakkaus laittaa tekemään hassuja juttuja <3 :)

   Poista
 3. Löytääkö näitä vaan netin kautta tilattuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan juu, siis missään marketissa näitä ei myydä. Avonilta pystyy tilaamaan jos sinne hankkii tunnukset tai sitten voi tilata joltain sellaiselta kenellä on tunnarit sinne.

   Jos Avonille hankkii tunnarit, se ei velvoita mihinkään eli tuotteita voi tilata vain omaan käyttöönkin ja silloin kuin haluaa. Alle 80 euron tilauksista menee postarit, mutta jos tilaus on yli 80 € saa -25 % alennuksen sekä ilmaiset postarit :)

   Mun kautta voisit tietenkin halutessasi tilata Avonilta, mutta kun tuotteet saapuvat ja toimitan ne sulle, mun pitää valitettavasti silloin ottaa vielä postarit lähetyksestä :( Facebookissa voi Avonin sivuilla tietenkin tiedustella oman paikkakunnan myyjiä jos heidän kauttaa onnistuisi tilaus :)

   Poista
 4. Mulla on kai vieläkin toinen punainen väri. Silloin joskus tilasin kaksi punaisinta, joista toisen käytin. Oon aika arka käyttämään punaisia kestovärejä, kun Color Maskilla saan punaisen olemaan juuri sitä, mitä ite siltä haluan. Tulee monesti liian tummaa!

  Käyttöä ajatellen tykkäsin kyllä, ei käytössä ollut ongelmia, ei sotkenut, valunut tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punainen väri onkin haasteellinen, olipa merkki mikä tahansa :/

   Totta, mun mielestä tämä oli helppo levittää, ei haissut eikä sotkenut, hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä :)

   Poista
 5. Vinkkinä lyhyt hiuksisille:Sekoittaa puolet kehiteaineesta ja puolet väriaineesta erillisessä astiassa,niin voi käyttää samaa väriainetta sen kaksikin kertaa.Ei mene ainetta hukkaan :)

  VastaaPoista
 6. löytyykö noita värejä enään kapoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä värejä ei ole koskaan saanutkaan kaupoista vaan ainoastaan Avonilta tilaamalla. Voit luoda tunnukset Avonille osoitteessa www.avon.fi ja tehdä tilausta Avonin tuotteista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)