perjantai 18. toukokuuta 2012

Pakotettu tauko.

Meidän hyvin palvellut tietokoneemme otti ja hajosi lopullisesti reilu viikko sitten. Tilasimme välittömästi uuden myllyn hajonneen tilalle, mutta toimittajan toimitusaika hieman venyi pidemmäksi kuin meille aluksi luvattiin. Tilasimme koneen 7.5. ja toimitusajaksi annettiin 2-3 arkipäivää. Kun konetta ei alkanut kuulua, Isäntä soitti tavarantoimittajalle ja saimme kuulla, että kone saapuu 23.5. meille.

Näin ollen blogissani tulee nyt postaustauko pakotetusti. Meillä on ollut vanhempieni läppäri lainassa, mutta palautamme tämän koneen takaisin tänään, joten nyt alkaa noin viikon mittainen tietokoneettomuus :( Nykyihmiselle aika luonnoton tila, etten sanoisi.

Mutta lupaan palata takaisin normaaliin postausrytmiin kunhan saamme uuden masiinan ja saan tiputettua koneeseen tarvittavat ohjelmat. Postauksia on tulossa mm. hajuvesistä, ihonhoitotuotteista, Amerikan herkuista ja Herra B:n uusia kuulumisia.


Palataan mussukat! :)

4 kommenttia:

 1. No pöh =(

  Mutta hyvää kannattaa odottaa =)

  VastaaPoista
 2. I feel your pain =( Sitä on niin tullu riippuvaiseksi tietokoneesta ettei mitään rajaa. Ite stressaan kun viikon päästä tarttee olla viikonlopun ajan ilman nettiyhteyttä (vaihdetaan operattoria), niin saas nähdä millaisen vieroitusoireet iskee...

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti kone tulee silloin kun lupasivat.

  Haastoin sinut Glitz & Glamissa. ;)
  http://glitz8glam.blogspot.com/2012/05/minna-on-taas-haastettu.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)