tiistai 1. toukokuuta 2012

Kosteutta Afrikasta?

Olen moneen otteeseen ylistänyt täällä blogissani Avonin Planet Spa-sarjan tuotteita ja eritoten Afrikan sheavoi-sarjaa. Palaan taas tämän sarjan pariin kun esittelen ja arvioin Teille uutukaisen, kosteuttavan kasvonaamion.

Koko Afrikka-sarjan ominaisuuksiin kuuluu ihoa hellivän sheavoin kosteuttava teho ja odotinkin tästä naamiosta superkosteuttajaa. Paketin kyljessä neuvotaan levittämään naamiota puhdistetuille kasvoille ja vaikutusajaksi annetaan noin 15-20 min. Se mitä naamiosta on vielä jäljellä vaikutusajan jälkeen, voi joko huuhdella pois vedellä tai pyyhkiä esim. Sensain rakkausrätillä.


Naamio oli paljon paksumpaa jankkia kuin osasin odottaa ja koostumus oli hieman purkkamaisen tahmeaa. Tuote ei tämän paremmin imeytynyt ihooni (kuva otettu kun naamio on ollut kasvoilla 15 min). Naamio alkoi jopa kiristää ihollani loppuvaiheessa vaikutusaikaa ja noin 20 minuutin jälkeen pesin naamion pois vedellä.
Iho oli kyllä pehmeän tuntuinen, mutta ei sillä tavalla kuin oletin sen olevan. Tämä tuntui enemmänkin syväpuhdistavalta savinaamiolta kuin kosteuttavalta ja kermaiselta. Onneksi itselläni ei ole kasvoissa ihan kuivimmista kuivin iho, joten omalle iholleni tämä ei tehnyt hallaa. Käytän pääasiallisesti muutenkin syväpuhdistavia naamioita joten tämä jatkoi niiden sarjaa siinä mielessä hyvin.

Oma arvioni on, että tuote ei ole sitä mitä lupaa olla eli kosteuttava, mutta hyvänä perusnaamiona menee, jos haluaa ihostaan napakamman ja puhdistetun oloisen. Kaikkein kuivimmalle ihotyypille en tätä suosittele.

4 kommenttia:

 1. Planet Span tuotteista harvemmin huonoa sanottavaa itselle tullut mieleen.Jos ei ihan loistotuote jokin oliskaan,niin ainakin ihan ok.
  Tätä esittelemääsi naamiota en ole vielä testannut,mutta tuo "napakampi" tunne ihollasi-fiilis kiinnostaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, melkeimpä kaikki PS:n tuotteet ovat ihania, eniten kaipaan Thaimaan Lootuskukka-hiusnaamiota jonka menivät lopettamaan :/

   Tämä naamio ei missään nimessä ollut huono, mutta niin kosteuttava se ei tosiaan ollut kuin oletin. Iho oli kyllä kivan tuntuinen naamion jälkeen, joten suosittelen kyllä siinä mielessä tätä :)

   Poista
 2. Musta se tämän sarjan tehovoide käsille ja jaloille on ihana. Ei ehkä täyteläisin, mutta tekee käsistä niin vauvanpepunpehmeät, että! Muita tuotteita en Planet Spalta oo ees kokeillut, jotain naamioita kaapissa kyllä oottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin! Ja olen tykännyt monesta muustakin PS:n tuotteesta, kuten Thaimaan lootuskukka vartalovoiteesta ja hiusnaamiosta (jota ei kylläkään enää saa ) ja oliivi-appelsiininkukka vartalovoiteesta. Kuolleenmeren mineraalit savinaamio on kans mahtava! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)