maanantai 16. huhtikuuta 2012

Valkoiset legot.

Mulle ei ole ollut koskaan mitään pakkomiellettä valkaista hampaitani tai saada kauheat stressit ovatko legoni nyt tarpeeksi valkoiset. Tämä johtuu varmaan pitkälti siitä, että hammasluuni on luonnostaan melko vaalea, ei niinkään keltainen. Toki hampaissani on keltaisuutta, olen kuitenkin polttanut tupakkaa, öhöm, no, kauan. En edes kehtaa sanoa kuinka kauan, koska sitten tajuan kuinka hemmetin vanha olenkaan :D
Kahvia en ole juonut sitten joulukuun 2001 jälkeen ja teetäkin juon nykyään melko maltillisesti. Joten ainoat värjäytymät tulevat paheestani nikotiiniin.

Mutta koska olen utelias ja innostun helposti kaikesta uudesta kivasta, ostin apteekista tämän:

Yotuel Tooth Whitening Stick. Siis tuskin olisin tätä ostanut jos se ei olisi ollut kassan tuntumassa tyrkyllä ja ihan järjettömällä alennuksella. Tuotteen normihinta on noin 25 euroa ja nyt se myytiin 6 eurolla. Syynä se, että tuote kohtaa best before-päivänsä kesäkuussa. Ajattelin, että ostetaampa tämä pois kuleksimasta, kyllä mä sen nyt parissa kuukaudessa ehdin hampaisiini tahkoamaan. Ja tietenkin kiinnostuin samalla, toimiiko tämän kaltaiset valkaisusysteemit ollenkaan tai mitenkään.

Ihmeaine helppoon valkaisuun on siis tässä. Huulikiiltohylsyn näköisessä läpinäkyvässä putkilossa. Mukana tulleiden ohjeiden mukaan tököttiä voi töpötellä hampaisiin ihan niin usein kuin tahtoo. Sitä valkoisempi lopputulos on mitä useimmin jaksat tätä levittää hampaisiin. Ainoa sääntö on, että levityksen jälkeen ei saa syödä, juoda tai tupakoida 15 minuuttiin.  Itse päädyin käyttämään tätä aamulla sekä illalla harjauksen jälkeen. Ajattelin, että se riittäköön. Ja mistä tästä etukäteen tiesi kuinka tehokasta klorittia tämä ehkä on! En kuitenkaan halunnut, että lopputulos olisi jotain pimeässä fosforimaisesti hohkaavaa valkoista.

Tästä lähdettiin liikkeelle. Tässä hampaani ovat täysin valkaisemattomat ja niin tupakan kellastamat kuin ne olivat ennen tätä Yotuel-kuuria. Ei siis mikään pahin mahdollinen keltahammas, mutta toki tästäkin voi vielä parantaa.

Ja kahden viikon säännöllisen käytön jälkeen oltiin tässä. Ehkä hieman valkeammat? Ei mitään huikeaa eroa, mutta jotain ehkä kuitenkin. Ihan toimiva tuote siis, kunhan vaan muistaa säännöllisyyden. Mihinkään jatkuvaan käyttöön en tätä ottaisi jo ihan senkin pelossa, että tuo aine ei voi tehdä jatkuvassa käytössä hyvää purukalustolle, mutta tälläisenä kertaluontoisena juttuna ihan jees. Ja koska halvalla sai, kannatti kokeilla. Yli kahtakymppiä en tästä missään nimessä maksaisi, sen väärti tämä ei mielestäni ole, mutta alle kympin jutuksi toimii.Onko joku muu valkaissut hampaitaan kotonaan näillä apteekin tuotteilla?


2 kommenttia:

  1. meilläkin oli tämä vanhenemassa, onneksi meni, ettei mun tarvinu ostaa kokeiluun :D Voisin kyllä kokeilla jotain vaalennustuotetta, koska hampaat kellertää aika hyvin. En ehkä uskalla ostaa muita kuin apteekkituotteita, pelkään, että käy huonosti...

    VastaaPoista
  2. Ei vissiin kovin haluttua tavaraa kun on monessa paikkaa menossa vanhaksi :/
    Tämä oli tosiaan ihan ok, mutta toistamisen en ehkä osta, hieman kuitenkin tälläinen turhake mun mielestä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)