perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uutta vanhaa.

Olen taas tänään vanhojen tavaroiden kimpussa täällä blogissani. Eli sisustusjutuista on taas kyse. Syy miksi sisustusjuttuja on ollut nyt tavallista tiuhempaan on se, että niitä on toivottu ja näin keväisin sisustelen enemmän aina kotiamme :)

Olkkarimme uusi lipasto, joka on siis vanha. Yi 100 vuotta vanha jos ihan tarkkoja ollaan. Maali on paikka paikoin rapistunut ja lipaston molemmissa päissä on pienet halkeamat, mutta ei haittaa. Isäntä oli ensin tästä hieman sitä mieltä, että ihan oikeastiko tämän nyt haluat?? Ja minä perustelin hänelle hyvin miksi nämä kaikki virheet ja rosoisuudet tekevät tästä niin ihanan vanhan huonekalun. Kun lipasto saatiin paikoilleen olkkariimme, Isäntä myönsi, että hienohan se tosiaan on :) Olisin voinut sanoa I told you so ;) Näkymä eteisestä olkkariin.

 Iltavalaistuksessa.

Vaikka kevät on jo näinkin pitkällä, tykkään vielä polttaa tuikkuja. Tässä tuikut Riihimäen keittiötölkeissäni antamassa tunnelmaa olkkariimme.

Ennen seuraavia kuvia haluan mainita erikseen yhden asian. En yleensä tongi roskiksia eli ns.dyykkaa, mutta taloyhtiömme roskienkeräyspisteeseen joku oli jättänyt maahan tämän kauniin esineen, se oli melkeinpä pakko pelastaa sieltä pois. Isäntä teki tämän löydön ja toi tämän meille kotiin:

Kaunis vanha kuparikuuppainen kattovalaisin.
Siitä tuli uusi lamppu meille eteiseemme Joku oli kai kokenut tämän ihanan valaisimen tarpeettomaksi ja heittänyt roskiin, koska se on täysin toimiva kuitenkin. Lampussa on ihanaa 60-luvun retrohenkeä jota rakastan. Joskus näitä hyviä löytöjä tekee ja vieläpä ihan ilmaiseksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille! :) 
(olen viikonloppuna paikassa jossa en välttämättä pääse tietokoneelle, joten kommenttien hyväksyminen saattaa mennä sunnuntaille, älkää antako tämän kuitenkaan häiritä vaan huikatkaa mulle kommentteja ihan niin kuin ennenkin.Hyväksyminen ei vaan tapahdu ihan reaaliajassa:))

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)