perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kotona.

Monet lukijani ovat toivoneet minulta kosmetiikkapostausten lisäksi myös sisustus- ja kotipostauksia. Tänään ajattelin esitellä Teille eteisemme uuden lipaston. Tai siis lipasto on todella vanha, mutta meille se on uusi :) Minä kun olen näiden vanhojen esineiden ystävä, halusin tämän eteisemme lipastonkin olevan vanha. Siinä näkyy kymmenien vuosien elämisen jäljet, mutta niin saa näkyäkin.

 Mopsi näyttää taustalla kieltä kameralle. Eli tälläinen vanha valkoinen lipasto. Nupit menevät vaihtoon jossain kohtaa, mutta muuten en lipastoa retusoi. Maalipinta on sieltä täältä lohkeillut, mutta ei haittaa, näin saa ollakin.

Vanha lankapuhelin on pelkkä sisustuselementti, ei siis toiminnassa. Ostin tuon puhelimen joskus 6 vuotta sitten kirpparilta muutamalla eurolla. Nyttemmin niiden hinta on pompsahtanut aivan järkyttävän korkeaksi. Tein löydön siis hyvään aikaan :)

Pallomainen muovikasvi saa lähteä heti kun löydän tilalle jonkun kivan tekokasvin (tai muun tuohon kohtaan sopivan sisustusesineen). Minä en todellakaan ole mikään viherpeukalo, Isäntä meillä kastelee ne vähäntkin elävät viherkasvit joita meillä on. Mun hoidossa ne kohtaisi välittömän kuoleman. Nykyään valmistetaan niin aidon näköisiä tekokukkia, että ne menevät aivan täydestä. Ja niitä ei tarvi kastella. Tuo pallokasvi on virttynyt kahden eri vihreän väriksi, se oli viime kesänä meillä partsilla ja sai vähän auringosta osumaa itseensä.

Tässä eteisemme nykylook. Itse olen tyytyväinen lopputulokseen. Vanhat esineet vain tuovat omaa henkeään sisutukseen ja antavat hyvän kontrastin uuden rinnalle.Pari kuvaa vielä olkkarin "kesäkukista". Nämä siis tekokukkia Tiimarista ja Ikeasta. Yleisesti ottaen kammoksun sisustuksessa silkkikukkia, mutta tälläiset aidon näköiset ja hillityt kukat ovat tosi jees. Näyttävät kivoilta maljakossa. Tai tässä tapauksessa vanhassa Riihimäen keittiötölkissä :)

Kaunista ja toivon mukaan hyvin keväistä viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Meillä on miltei samanlainen vanhahko lipasto,tummaksi petsattuna tosin ja alakerran takkahuoneessa kun ei varsinaisiin asuintiloihin sovi.Kyllä nämä vanhat ja elämää nähneet aina kaikenmoiset halppis-rimpulat voittaa kaikinpuolin =)
  Eikä Tylyn taloudessa ikinä pysyisi lipaston päälynen noin siistinä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä rakastan tälläisiä vanhoja huonekaluja, ne ovat sentään hyvin tehty, toisin kuin taas nämä nykyajan sotka-kakat.

   Noh, tuosta siisteydestä voidaan olla montaa mieltä täälläkin :D Kuvanottohetkellä lipaston päällinen oli siisti, mutta yleensä siinä makaa lehtiä, avaimia, millonmitäkin. Tosin mä olen aikamoinen siisteysnatsi, pyrin siihen että aina olis suht siistiä, muuten alkaa pää leviämään :D

   Poista
 2. Voi kun olis itsellä enemmän sisustamisintoa. Mä aina ihastelen muiden kauniita koteja, kun oma on ihan keskeneräinen. Suunnitelmia olis paljon, mutta sit ne unohtuu arjen muun touhuilun alle...
  Mutta siellä se ihastuttava Herra B näyttää kieltä entiselle elämälleen :) Kyllä Herran nyt kelpää köllötellä :) Suututtaa suunnattomasti ne entiset omistajat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin menee aika kausittain nämä sisustushommelit, tosin aina mä jotain värkkään kotia varten :D En oikein osaa olla tekemättäkään!

   :) Herra B on aina mukana siellä missä minäkin, sälli pörräili tuossa koko ajan kun yritin ottaa kuvia lipastosta, eli väkisinkin hän taas tuli kuvaan mukaan :D
   Juu, eikö vain osaakin olla uskomatonta? :/ Onneksi saimme hänet ja pystymme antamaan hänelle ihanat eläkepäivät <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)