lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viikonloppua!

Muistuttelen, että tänään on viimeinen päivä osallistua Nonnulan kevätarvontaan! :)

Ja kirppiksilläkin on vielä vaikka mitä myynnissä! Saa tulla ostoksille :)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!


3 kommenttia:

 1. Mopsit on silkkaa rakkautta. Ja tuo Keep Calm tuossa oikealla on ihan paras, en ole ennen nähnyt!! Täytyy postata se miehelle Facebookiin..

  Meillä on hieman kurjat ajat menossa. Mehän hankittiin syksyllä tuo ranskis pehmentämään tätä tilannetta. Vaikuttaa siltä, että joudutaan luopumaan Yoda-mopsista aika pian kun ei jalat enää oikein jaksa kantaa. Viime kesänä todettiin selkäydinrappeuma. Vesijuoksusta oli Yodan tapauksessa enää hyvin minimaalinen apu viime syksynä, ja päivä kerrallaan nyt eletään.

  Kiitollisuudella näitä vuosia ajattelee, ja jokaista päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä ne Rakkausruttuset todella ovat ♥ Postaa ihmeessä! Löysin tuon melko lailla sattumalta kun haeskelin jotain Mopsi-aiheisia juttuja netistä. Tuo sama löytyy myös "Love Cats"-tekstillä :)

   Todella surullista kuulla :'( Tulee tippa linssiin sun puolesta jo pelkästä ajatuksestakin. Itse mietin välillä, että kun B:stä joutuu luopumaan sitten joskus, iso osa minua kyllä kuolee mukana. Mopsit jättävät kyllä niin ikuisen tassunjäljen sydämeen. Meidän ukkelilla on epilepsia, tosin aika lievä, mutta silti pelottaa jos se muuttuukin yks kaks vakavaksi ja milloin tulee se kohtaus josta makkaramme ei niin vaan enää toinnukkaan. Eläinten sairastaminen on vaan jotain niin sydäntä raastavaa ja surullista.

   Paljon voimia Teille tulevaan ♥ Herra B lähettää lajitoverilleen Yodalle paljon parantavaa tuhinaa ja pusuja.

   Poista

Kiitos kommentistasi :)