torstai 8. maaliskuuta 2012

Ruotsalainen kylpylä.

Sain juuri hiljattain luettua loistavan kirjan,  Miika Nousiaisen Vadelmavenepakolaisen. Kirja kertoo suomalaisesta Mikosta joka rakastaa Ruotsia niin paljon, että hän kokee olevansa kansallisuustransvestiitti.
Kirja puhutteli minua todella paljon monilta osin, koska olen ruotsinsuomalainen, olen tosin asunut Suomessa suurimman osan elämästäni, mutta Ruotsilla on sydämessäni aina tärkeä sija, koen sen toiseksi kotimaakseni. Olen siellä syntynyt ja siellä myös asunut muutaman ensimmäisen elinvuoteni.

Tästä johdannosta päästään tosi näppärällä tavalla päivän aiheeseen eli Swedish Spa-tuotteisiin! Eikö ollutkin hieno aasinsilta! ;D

Kyseessä on siis Oriflamen SS Beauty Wonder Oil, jonka tilasin ystävättäreni kautta, yllätys yllätys, hiuksiani varten. Tätä voisi ilmeisesti käyttää myös kylpyöljynä ja hierontaöljynä, mutta minä käytän tätä hiuksiini.
Pullo on kooltaan 150 ml ja se on melko paljon kun kyse on öljystä. Pullon takana olevassa tekstissä tuotetta neuvotaan käyttämään ennen shampoopesua, tavallaan naamion omaisesti.
Tämä tuoksuu melko eteeriselle ja aromaterapeuttiselle ja voin hyvin kuvitella, että tuoksu on melkoinen vedenjakaja tämän tuotteen käyttäjien kesken. Itse pidän tuoksusta, siitä tulee jollain tavalla hyvä olo ja tuoksu antaa mielikuvan siitä, että kylpylässähän tai hoitolassahan tässä nyt ollaan eikä todellakaan omassa kylppärissä, pyyhe päässä istumassa wc-pöntön kannen päällä, selaten samalla vanhaa Kotivinkkiä, munakello vieressä raksuttamassa, odottaen milloin vaikutusaika on tullut täyteen.
Tämä tekee hiuksista melko pehmeät ja shampoopesusta huolimatta, tuoksun voi astia vielä pesun jälkeenkin. Se kertonee jotain tuoksun voimakkuudesta.
Missään nimessä tämä ei ole paras hiusöljyni, mutta ei tämä sieltä paskimmasta päästäkään ole. Ihan ok tuote, jota tuskin ostan lisää tämän jälkeen. Ihan siitä syystä, että ystävättäreni lopetti OF:n diilaamisen enkä tunne muita kyseisen firman konsultteja.

Toinen saman sarjan tuote on sokerikuorinta. Tuotteessa on sama tömäkkä tuoksu kuin öljyssäkin, mutta jos näistä kahdesta SS:n tuotteesta pitäisi valita se parempi, se olisi ehdottomasti tämä. Oikeasti, tämä on yksi parhaimmista vartalokuorinnoista joita olen kokeillut! Tämä on hyvin sokerista, juuri sellainen koostumus kuorinnassa on mieleeni. Koska tuote sisältää eteerisiä öljyjä, iho jää kuorinnan jälkeen aavistuksen öljyiseksi, mutta ei niin paljon, että se mitenkään häiritsisi. Itse koen sen tunteen lähinnä hemmottelevana.

Tuote on kullankeltaista ja kuten kuvasta näkyy kuorivat rakeet ovat sokerisia ja massa on paksua. Tätä voisin ostaa jatkossa lisääkin jos OF-myyjä sattuisi kohdalle. Aivan älyttömän hyvä tuote. Ten points ja papukaijamerkki!

13 kommenttia:

 1. Olo oli kuin pikkutytöllä kun alkoi hihityttämään tuo kansallisuustransvestiitti-sana. :D No, sen siitä saa kun on katsonut liikaa Rocky Horroria niin kaikki vähänkin transvestiittiin viittaava saa hihityttämään...

  Sokerikuorinta näyttää ihan margariinilta. :D Tai siltä voi ja sokerimössöltä mitä leipomisessa tulee kun miksaa aineksia keskenään. Mutta vaikuttaa kivalta, vaikka tuo pieni öljyinen tunne ei ehkä ihan minun mieleeni ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kaikki kunnia Miika Nousiaiselle joka on lanseerannut tuon sanan, kansallistransu!

   Totta muuten! :D Itse en myöskään piittaa mistään niljakkaan öljyisestä tunteesta iholla, mutta tämä antaa sellaisen hieman erilaisen "öljyisen" tunteen. Iho tuntuu kosteutetulta ja öljyisyys tulee mieleen ehkä tuosta voimakkaasta tuoksusta joka jää iholle :)

   Poista
 2. Mulla on Oriflamen käsille tarkoitettu kylpyöljy (tuli vaan tästä mieleen), vaihteeksi jotain muutakin kuin hiusöljyä! :) Ja on muuten oikein pätevä öljy tällaisille meikäläisen superkuiville käsille.

  VastaaPoista
 3. Itse rupesin just "diilaamaan" kyseistä sarjaa ;D hyvä siis tietää, että kuorinta on hyvä, menkööt testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! :) Tuo kuorinta on kyllä tosi hyvä!

   Poista
 4. Mun kautta saat helposti omat OF-tunnukset, joilla saat 25% pois tuotteiden hinnasta. Ihan normiasiakkuus, ei "edustajapakkoa" :) Voin laittaa linkin? Sinun ei siis tarvitse luovuttaa _minulle_ mitään tietojasi!

  VastaaPoista
 5. Tästä: http://fi.oriflame.com/recruits/online-registration.jhtml?sponsor=8089184

  Valitsemalla kohdan "edustaja", saat parhaimmat edut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon kivasta tarjouksestasi, mutta nyt pitää kyllä passata :( Mulla on tuo Avon-hommeli ja enkä viitsi yhden tuotteen vuoksi ottaa tunnuksia OF:lle. Mutta kiitos kuitenkin tosi paljon huomaavaisesta eleestäsi :) ♥

   Poista
 6. No problem! Seuraavassa tilauksessa itselle lähtee tuo hiusöljy, näin ne vinkit kiertävät ja ilahduttavat :)

  VastaaPoista
 7. Itse olen joskus oriflamelta tilannut, ehkä kokeilen jatkossa näitä tuotteita. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)