maanantai 12. maaliskuuta 2012

Nonnulan kevätarvonta! Osallistu ja vaikuta!

Blogini ulkoasu koki muutoksen jokin aika takaperin ja kyselin sivupalkissa hieman lukijoiden mieltymystä uuteen ulkoasuun. Enemmistö oli sitä mieltä, että ulkoasun uudistus oli hyvä. Koska kevät on uusiutumisen ja kehityksen aikaa, ajattelin järjestää pienen arvonnan lukijoilleni blogini kehittämisen tiimoilta.

Pieni blogini on minulle kovin rakas, haluan kehittää sen sisältöä mahdollisimman paljon, jotta Teillä rakkaat lukijani olisi mukava viettää aikaa täällä kirjoitusteni parissa. Blogini on kosmetiikkapainotteinen kauneusblogi. Kuten pitkäaikaisimmat lukijani tietävät, postaukseni koskevat useimmiten kosmetiikkaa, mutta jätän täällä myös tilaa muillekin aihepiireille.

Nytpä siis heitän pallon Teille lukijani! Haluan antaa Teille mahdollisuuden kertoa ideanne siitä mikä tekee/tekisi Nonnulasta vieläkin kiinnostavamman paikan. Fakta on kuitenkin se, että en minä tätä blogia itselleni kirjoita pelkästään vaan suurimmaksi osaksi Teille. Blogini idea on ollut alusta alkaen Hyvän Mielen blogi ja haluan jatkaa sillä tematiikalla tästä eteenkinpäin. Kosmetiikkapainotteisuus pysyy vakiona, mutta haluan kuulla haluaisitteko siihen rinnalle jotain vielä lisää. Ja jos kehittämisideasi on kosmetiikan saralta, mitä se silloin olisi?  Toivon, että blogini on Teille paikka missä hymy nousee herkästi huulille, lukiessa tulee hyvä mieli, kirjoituksista saa hyviä vinkkejä ja ideoita. Toivon, että tämä on Teille paikka missä viihtyy ja jonka pariin on aina kiva palata.

Suunnittelin, että olisin tehnyt Teille virallisen kyselylomakkeen (samaan tyyliin kuin Tyttö Ilman Helmikorvakorua-blogin Sonia), mutta päädyin siihen tulokseen, että annan mielummin Teille oman vapaan sananne kommenttiboksissani. Toivon, että mahdollisimman moni lukijani osallistuisi näihin Nonnulan kehittämistalkoisiin!

Elikkä säännöt menevät seuraavalla tavalla:

1.Sinun tulee olla blogini lukija Googlen kautta, eli nimimerkkisi löytyy Rakkaat Lukijani-laatikosta tuosta oikeasta sivupalkista. Tiedän, että lukijoissani on myös niitä ketkä eivät lue rekisteröityneesti blogiani, mutta minun on helpompi pysyä kärryillä siitä oletko oikeasti lukijani jos näen nimesi Googlen lukijaboksista.
Mikäli olet ollut jo jonkin aikaa lukijani, silloin kehittämisidea/palaute Sinun on varmasti kohtuullisen helppo antaa. Mutta jos olet liittynyt juuri hiljattain lukijakseni tai aiot liittyä tämän arvonnan myötä, toivon, että käyt hieman läpi blogiarkistoani, jotta tiedät mitä olen jo täällä aiemmin kirjoitellut ja sitä kautta sitten muodostaa kehittämisideasi/mielipiteesi. Tietenkin toivon, että et liity lukijakseni vain voittaaksesi palkinnon, vaan viihdyt kirjoitusteni parissa myös arvonnan päättymisen jälkeenkin :)

2.Kirjoita minulle kommenttiboksiin mitä haluaisit lukea Nonnulassa. Sinun ei välttämättä tarvitse antaa minulle mitään valmiita postausideoita jos siltä tuntuu (toki nekin ovat tervetulleita), vaan voit myös antaa kehittämisvinkkejä esim. onko kuvia tarpeeksi, ovatko ne hyvän laatuisia, sopivankokoisia jne? Haluatko nähdä enemmän meikkikuvia? Mistä tuotteista haluaisit lukea tuotearvosteluja? Onko Mopsi-juttuja liikaa? Liian vähän? Haluatko lisää postauksia sisustamisesta, kirjoista, elokuvista, jostain muusta kenties? Mitä juttuja on liikaa? Mitä juttuja on liian vähän? Mikä ihastuttaa? Mikä vihastuttaa? Mikä ärsyttää? Mikä tuottaa iloa? Mitä et missään nimessä halua lukea? Kehu, rakasta, valita, nurise, ylistä, fanita. Toisin sanoen vaikuta mielipiteelläsi :) Sillä on nyt suuri merkitys! Kommenttisi saa olla pitkä, tekstiä saa olla paljonkin, otan mielummin vastaan pitkiä rimpsuja kuin yhden lauseen jossa todetaan vain, että "blogisi on kiva". Toivon rakentavaa palautetta josta on hyvä lähteä ideoimaan uusia postauksia ja linjauksia. Haluan tietää kirjoitanko kenties jotain sellaista joka ei miellytä enemmistöä lukijoistani. Tai kenties jotain sellaista joka miellyttää lähes kaikkia :)

3.Jos et halua ideaasi kaiken kansan nähtäville, voit tehdä tämän kaiken edellä mainitun myös lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen nonnula (at) gmail.com. Se mitä kautta annat minulle ideasi/palautteesi, ei vaikuta arvontaan mitenkään. Kaikki kommentit otetaan huomioon.

4.Jätä minulle s-postiosoitteesi, jotta saan Sinut kiinni jos arpaonni osuu kohdallesi.

5.Palkintoja on kaksi. Toimin tällä kertaa niin, että toisen palkinnoista arvon diktaattorimaisesti sille ihmiselle joka minun mielestäni antaa parhaimman palautteen/kehittämisidean. Haluan oikeasti palkita sen lukijani joka näkee kunnolla vaivaa kirjoittamalla minulle mitä täällä haluaisi lukea/nähdä.
Toisen palkinnon arvon solidaarisesti kaikkien osallistujien kesken random.orgilla.
Toimitan palkinnot Suomeen.

6.Osallistumisaikaa on maanantaiseen 26.3.2012 klo 24 asti. Voittajien nimet kerrotaan täällä sekä heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti myös s-postilla. Tällä kertaa en anna lisäarpaa arvonnan mainitsemisesta omassa blogissasi, mutta olen kovin iloinen jos haluat kertoa tästä eteenpäin omille lukijoillesi :) Toivon, että tähän ottaisi osaa mahdollisimman moni! Olisi mukavaa jos mahdollisimman moni löytäsi tiensä Nonnulaan, tänne ovat kaikki tervetulleita jotka haluavat osakseen hyvää mieltä.

Ja nyt! Varmaan moni haluaisi jo tietää palkinnot? ;)


1.palkinto (jonka saa parhaimman kommentin/idean/palautteen jättänyt henkilö)
-Avonin asetoniton, kynsiä hellästi hoitava kynsilakan poistoaine
-Avonin kevätvalikoimasta 2012 kaksi uutuuslakkaa Nailwear Pron Aqua Fantasy (hieman helmiäishohtoinen mintunvihreä lakka) ja Loving Lavender (vaaleanlila cremelakka)
Avonit tuotteet ovat eläinkoevapaita.


-Victoria's Secretin Forever Blushing-suihkugeeli, jossa tuoksuna pear blossom & sheer lily.

-Lisäksi palkintoon kuuluu yllätys, jota en paljasta vielä. Kyseessä on mukava kosmetiikkatuote, joka on hyödyllinen, kiva, tarpeellinen :)

2.palkinto (joka arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken)
-Avonin Naturals-sarjan Sokeriluumu&Vanilja
-käsi- ja vartalovoide 200 ml
-suihkugeeli 200 ml
-vartalosuihke 125 ml
Sarja on hoitava, ihoa ravitseva, pehmeästi makeahkon tuoksuinen, ihana ja hemmotteleva.
(Kaikille "vanilja-allergikoille" tiedoksi, että tuotteet tuoksuvat hedelmäiselle, ei lainkaan ällömakealle vaniljalle)

Kaikki arvonnassa olevat tuotteet ovat uusia ja avaamattomia. Olen ne hankinnut itse tätä arvontaa varten eikä mikään taho sponsoroi tätä arvontaa.

Toivon, että jaksoit lukea tämän koko arvontapostauksen loppuun ja inspiroiduit tästä antamaan oman äänesi blogin kehittämiselle! Jos haluat tarkentaa tai kysyä jotain lisää, ota yhteyttä minuun s-postilla :) Onnea kaikille arvontaan!

14 kommenttia:

 1. Hei! Olen pitänyt blogistasi alusta asti.Olen sitä lukenut jo monta vuotta.Minusta se on ollut mielenkiintoinen alusta saakka,mutta herra B on tuonut siihen vielä lisäväriä,joten niitä postauksia saa vastedeskin tulla.Kiitosta vaan :)
  Jotkut tuotepostaukset eivät minua hirveästi kiinnosta,esim Victorias secret (tuotteita joita ei saa Suomen kaupoista), mutta luen nekin tai olen lukematta. Tällä hetkellä blogin ulkoasu on todella yksinkertainen ja pelkistetty,mutta menee sekin.Toisaalta kaikesta kauniista pitävä voisi ehkä panostaa siihen vähän enemmän ;D
  Seuraan googlen kautta nimella Anur
  anuroininen at hotmail dot com

  VastaaPoista
 2. Hei! Olisi kivaa jos tekisit tänne jonkin näköisen kirppiksen ja myisit meille tuotteesi joita et tule käyttämään. Tykkään että sinulla on postauksia monenlaisesta kosmetiikasta, kuitenkin jos mahdollista niin toivoisin enemmän postauksia kalliimmista tuotteista. Myös vertailut kalliin ja markettituotteen välillä ois mukavia! Olis myös mukavaa että kerrot enemmän mielipiteitäsi hittituotteista. Tykkään että blogisi on kosmetiikkapainoitteinen ja näin se mielestäni saisi ollakkin. Haluasin kuulla mielipiteesi tuotteesta jonka olet käyttyänyt loppuun ja haluan että kerrot tuotteesta miten se on vaikuttanut vai näkyykö jatkuvan käytön jälkeen muutoksia ollenkaan (mm. seerumit). Itse rakastan ruskettunutta ihoa ja olisi kiva jos kertoisit miten itseruskettavan käyttö vaikuttaa ihon ruskettumiseen ja muutenkin itseruskettavista voisi kertoa mille alueelle sopii mikäkin ja miten kaulan alueen saa kauniiksi ja mikä ei ole liian paksua kasvoille? Kun tiedät inceistä niin voisitko kerota mitä haittoja jatkuva huulien täyttöstä tai vaikka suihkurusketuksessa käynti voi aiheuttaa pahimmillaan (tietyistä tuotteista)? Itse en pidä Avon ,Yvves rocher ja oriflame (jne.) postauksista. Olisi kiva jos kuvaisit meille koko kometiikkakokoelmasi. Haluaisin myös lisää postauksia siitä mistä tuotteita kannattaa tilata.

  VastaaPoista
 3. Eksyin lukemaan blogiasi vasta muutema päivä sitten. Silloin selailin sivuasi ja pidin lukemastani ja näkemästäni ja liityin lukijaksesi. Sinulla on hyvälaatuisia ja todella selkeitä kuvia. Olen itse tykännyt, että olet käsitellyt halvempaa kosmetiikkaa mihin riittää minullakin raha. Tykkään itse kovasti kosmetiikasta ja olen sen suurkäyttäjä. Sivultasi olen saanut ideaoita tuotteista joita haluan ostaa jatkossa. Blogisi on puhtaan vaalean värinen, mikä viittaa kauneuteen ja puhtauteen. Silti blogiisi voisi sopia hieman kauniimpi tausta. Niin kuin Vilma93 sanoi, olisi hauskaa jos tekisit blogikirppiksen mistä voi huutaa tuotteita joita et käytä enää tai joita olet käyttänyt vain vähän. Tykkään tavastasi kirjoittaa, kirjoitat mielenkiintoisesti ja selkeästi. Sinulla on positiivinen asenne blogin kirjoittamiseen. :) Jatka samaa rataa!

  seuraan blogiasi tällä nimellä bloggerin kautta!
  s.posti annika@esajokinen.net

  VastaaPoista
 4. Ihana arvonta, mutta jättäydyn nyt siitä pois (koska mulla kaapit tursuaa muutenkin liikaa kosmetiikkaa ja muuttokin vielä edessä, huh, kuolen). Kommentoin nyt ihan muuten. Olen siis seurannut blogiasi kyllä jo aiemmin, ennen kuin klikkasin itseni Google-lukijaksi, elikkäs Bloglovinin kautta seurailen aina kaikkia blogeja. Mulla toi blogger ei pitkään edes toiminut, mutta nyt olen yrittänyt aina muistaa klikata itseni lukijaksi siitäkin. :) Eli enempi "näkyväksi lukijaksi."

  Eniveis, asiaan: Tykkään nykyään ihan hirveesti just tämmösistä blogeista kuin mitä sinä pidät, eli missä on "sopivasti kaikkea", persoonallisella tyylillä ja selkeydellä. Tykkään ehdottomasti eniten "kosmetiikkapainotteisista sekablogeista", jollaista kovasti itsekin yritän ylläpitää...mutta, no, tykkään oikeastaan blogistasi juuri tällaisena. :) En osaa sanoa onko jotain liikaa tai liian vähän, luen jokaisen postauksen. Kunhan et lähde (ainakaan liikaa) mihinkään nelly/jumpin/gina -kollaaseihin ja kelloarvontoihin (heh heh), niin pysyn kyllä vakilukijana. :) Ja mopsijuttuja kyllä kiitos. :)

  No, tältä suunnalta nyt ei suuremmin mitään kehittämisvinkkejä herunut. :D

  VastaaPoista
 5. Seurailin pitkään blogiasi anonyyminä, mutta nyt oon jo ainakin puol vuotta seuraillut google tilin kautta kun sellaisen itselle aikoinaan tein. Tykkään paljon blogisatsi , koska täällä on rentomeininki ja vaikutat aina postauksissaasi todella aurinkoiselta.
  Blogi on lisäksi todella selkeä. Oon lukenut blogin joka ikisen postauksen ja yht`äkkiä on vaikea keksiä paranneltavaa, kun juuri kerkesit tekemään tämän ulkoasu uudistuksenkin. Ehkä voisit tehdä esim joka kuukauden lopussa postauksen jossa esittelet kuukauden yllättäjän ja kuukauden ehdottoman flopin?
  Blogikirppis vois olla myös kiva edellyttäen tietenkin sitä, että nurkistasi löytyy jotakin ylimäärästä.
  Videot olisivat myös kivoja piristysruiskeita välillä blogiin. Vaikka miten meikkaat, kerrot videolla uutudet, miten jokin tuote toimii tai vaikka video teidän pikku Herra B:stä ;) Joskus jos vain viitsisit olis mukava jos tekisit avonista jonkun ison postauksen (:

  VastaaPoista
 6. En osaa olla kovin monisanainen, mutta minä pidän tuotearvosteluista. Mitkään jutut ei ole ärsyttäneet. On vaan mukavaa, että välillä poiketaan "aiheesta" eli kosmetiikasta.

  Sivupalkin kyselyyn haluaisin vastata vaihtoehtojen ulkopuolelta, että on mukavaa, kun kommentteihin vastataan, mutta aina se ei ole tarpeellista. :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon jo pidemmän aikaa sun blogias lukenu, tykkään tästä ihan tällaisenaan. Mun mielestä on kiva, kun esittelet (eniten?) just semmosta suht edullista kosmetiikkaa, johon jopa mulla (kahden lapsen yh-kotiäitinä) on varaa. :D

  Toivoisin enemmän postauksia sisustamisesta.

  VastaaPoista
 8. Yhdyn aiempiin kommentteihin siinä, että en keksi kauheasti parannusehdotuksia blogillesi. Tykkään tosi paljon positiivisesta asenteestasi ja tyylistäsi kirjoittaa. Sinusta saa blogisi kautta vähän sellaisen "luonnonlapsi"-kuvan - olet aito itsesi, etkä yritä turhaan päteä tai hienostella. Tykkään esittelemästäsi edullisesta kosmetiikasta. Erityisesti rakastan vartalovoide -ja suihkugeelipostauksiasi, sillä olen itsekin niihin friikkinä ;D Olisi kiva saada postaus kaikesta omistamastasi kosmetiikasta ja meikeistä ts. kokoelmastasi, sekä miten säilytät sitä.
  Kaiken kaikkiaan tykkään blogistasi kovasti :*

  S-postini on paivi.leino@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Lukijana oon ollu jokusen kuukauden. Bloglovinin kautta seuraan mut teinpä ny sit googletilinkin! Mä haluaisin nähä meikkausopastuksia videoiden muodossa. Markettikosmetiikka on aina kiinnostavaa! Selektiivistä en niinkää piittaa ja ne postaukset yleensä skippaankin. Hiustenhoidosta haluasin mielelläni lukea :) Kuvat on mielestäni sopivan kokoisia ja niitä on sopivastikin. Mun mielestä olis kivempi jos tää liittyis enempi vaan kosmetiikkaan kuin koiriin ;D Blogin ulkoasu on hieman tylsä ja banneristakin voisi tehä enemmän sun näkösen :)

  mira_567@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Tykkään tuote-esittelyistä (oon vähä sellanen, etten löydä ite mitään kivaa kaupasta, mutta sun blogi antaa "ohjeita", joiden perusteella löydän omat juttuni) ja minusta on tärkeetä myös selkeät kauniit kuvat, joita sulla on. Koiraihminen en oo ite, mutta ei koira-postaukset joukossa mitenkään häiritse :)

  Mä tykkään sun blogin selkeästä ulkoasusta (ei oo tylsä), koska siinä vois sortua helposti liikaankin "tavaraan". Sitte ei oikeen sais selvää, mitä ja missä.

  Aurinkoisia kevätpäiviä!

  lof73@mbnet.fi

  VastaaPoista
 11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 12. Olen ollut lukijanasi muutaman kuukauden ja lukenut koko blogin läpi :) Käyn kurkkimassa tänne useamman kerran viikossa. Postaukset voisivat tullä vähän säännöllisemmin, joskus ei tule mitään uutta viikkoon ja joskus useampi postaus viikossa.

  Mopsi-juttuja on tarpeeksi, jos ei liikaakin :D Tykkään kyllä eläimistä, mutta miellän tämän enemmän kosmetiikkablogiksi ja kosmetiikka-aiheisten postauten takia tätä seuraan. Olen avon-konsultti itsekin, joten avon-aiheiset postaukset kiinnostavat erityisesti :) Kaikki kosmetiikka-juttusi ovat kuitenkin mielenkiintoista luettavaa. Blogikirppis saa minultakin kannatusta! Vaikka eihän se mikään parannusehdotus olekaan, kun oot itse sen keksinyt ;) Mutta sitä odottelen kovasti.

  Kodistasi kaipaisin enemmän postauksia! Koko asunnon esittely olisi kiva :) Ne muutamat jutut, mitä olet kodistasi tänne laittanut, ovat olleet tosi kivoja. Ruokajututkin olisivat mielenkiintoisia! Millaisesta ruuasta pidät, millä herkuttelet jne.

  Blogin ulkoasu on hyvin pelkistetty, mutta se tekee blogista selkeän ja helppolukuisen. Jotain pientä piristystä voisi lisätä, mutta en lähtisi radikaalisti ulkoasua muuttamaan. Kuvat ovat hyviä ja selkeitä.

  Kiitos kivasta blogista! :)

  sandylion@wippies.fi

  VastaaPoista
 13. Ensimmäiseksi täytyy todeta, että pidän blogistasi. Olen ollut lukijana jo aika pitkään, en tosin muista, koska aloin blogiasi lukea.
  Pidän siitä sekä sisällöllisesti että ulkoasullisesti. Pidän pelkistetystä tyylistä
  ja neutraaleista väreistä, jotka mahdollistavat sen, että tekstiä on mukava lukea ja toisaalta valokuvat tulevat esille paremmin.

  Kirjoitusasu on mulle blogeissa tosi tärkeää, ja siinäkin annan ison sylillisen ruusuja.
  Sen verran täytyy kielipoliisina huomauttaa, että otsikkotekstin loppuun ei tule pistettä. :D
  Kirjoittamistyylisi on kuitenkin kaiken kaikkiaan miellyttävää lukea.

  Postausaiheesi ovat mielenkiintoisia. On mukavaa, että täältä voi tulla tsekkaamaan, oletko sanonut jotain esimerkiksi jostakin Dermosilin tuotteesta.
  Diorissa ei ole mitään vikaa, mutta kun on tällainen hamsteri kuin minä, on mukavaa lukea myös niistä
  merkeistä, joilla mielellään täyttää nurkkansa ja hyllynsä. Avon-postauksia on aika paljon, joskus tuntuu siltä, että ehkä
  jopa liikaa. Käsittääkseni olet kuitenkin Avon-konsultti, joten sikäli ymmärrän sen, että merkkiä täällä paljon näkyy.

  Tapasi käsitellä kirjoittamistasi aiheista miellyttä minua. Et jauha tyhjää ja kirjoita vain sen vuoksi, että jotakin
  pitää jauhaa. Et myöskään totea kolmentoista kuvan ohessa, että ostin tällaisia, nämä ovat kivoja, ja se siitä.
  Sen sijaan tyylisi on analyyttinen ja tuotteista oikeasti ketova, mikä on erittäin suuri plussa.

  Joskus olisi kiva lukea sellaisia jälkiseuranta-tekstejä, joissa palaat esittelemiisi tuotteisiin hetken ajan käytön jälkeen.
  Itse asiassa sitä kaipaan yleisestikin blogeissa. Postauksia loppuneista tuotteistakin on ihan kiva lukea, mutta jotenkin
  tykkään kuitenkin saada tietoa hankituista tuotteista ja ensivaikutelmista myös tuoreeltaan ja sitten hetken päästä
  sitä, miltä tuote tuntuu käytössä. Tää on itse asiassa tällainen kehitysehdotus ihan yleisesti blogeihin.

  Mun mielestäni tästä blogista huokuu sun innostuksesi ja samalla se, että teet tätä itsesi näköisesti. :)

  Mopsi-postauksia on ihana lukea! Mun mielestäni blogin kategorisointi ei ole mikään kuolemanvakava juttu, ohi aiheen kirjoitetut
  postaukset vain piristävät. Sen lisäksi pikkuhaukusta kertominen personoi tätä blogia mukavasti, ja itse eläinrakkaana
  ihmisenä en kyllästy koskaan suloisiin piristyksiin blogeissa. Eli ehdottomasti mausteita mukaan! Toki kategorisoiti
  tuo selkeyttä, mutta itse ainakin tykkään aina siitä, kun blogeissa hypätään hiukan sivuraitelle silloin tällöin.
  Eläinhairahduksia voisi tehdä kaikissa useamminkin. :D

  Kaiken kaikkiaan sulla on tosi kiva blogi, jota on mukava lukea! Jatka hyvää työtä! :)


  idavalimaa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Minä en ole vielä hirveen kauaa blogiasi seurannut. Pidän moninaisista jutuista, mielestäni ei tarvitse juttujen koskea pelkkää kosmetiikkaa. Koirien ystävänä mopsipoikaa koskevat postaukset lämmittävät mieltä. Mielenkiintoista olisi tietää erilaisten kosmeettisten kasvohoitojen ja ns "ihmehoitojen" vaikutusta ihmiseen. Siliääkö "rypyt", tasaantuko iho, lähteekö vyötäröltä luvatut sentit? Toki tälläiset testaukset eivät tule halvaksi, mutta olisivat itseäni ainakin kiinnostavia. Pidän tyylistäsi tehdä postauksia. Ne ovat monipuolisia ja eivät yhtään puuduttavaa luettavaa. Jatka entiseen malliin vaan :) Luen nimellä marika ja spostiosoite on: marikax@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)