perjantai 23. maaliskuuta 2012

Ensi viikon kosmekirppis!

Olen nyt tehnyt valtavan inventaarion meikkivarastoihini ja valinnut sieltä todella suuren määrän uudehkoja tai jopa täysin käyttämättömiä meikkejä kosmekirppikselle jonka ajattelin pitää ensi viikolla täällä blogissani. Myyntiin on tulossa järjetön kasa kynsilakkoja (kaikkia käytetty ehkä noin kerran, kaksi), toinen järjetön kasa huulipunia (osaa käytetty kerran, kerran swatchattu kädelle. Kaikista on nyt otettu hygienisesti päällimäinen kerros punaa pois veitsellä, eli kaikki punat ovat käytännössä katsoen uusia), monen monta huulikiiltoa (suurin osa uusia, muutamaa kokeiltu swatchina kädelle.), tajuttoman monta luomivärinappia,-palettia, -purkkia (samoin nämä uusia tai kerran kokeiltuja) ja mahtuipa mukaan yksi poskipunakin :D Merkit ovat mm. OPI, China Glaze, Lumene, Rimmel, MSCHIC, Inglot, Lily Lolo, Avon, Oriflame ja mahtuupa mukaan muutama tuote YSL:lta, Estee Lauderilta ja Urban Decayltäkin.

Koska tuotteita on oikeasti ihan kaamean paljon kysynkin Teiltä rakkaat lukijani haluattako, että järkkään kaksi kirppispäivää blogiini eli ekaan vaikka pelkät kynsilakat ja toiseen päivään huulipunat, -kiillot, luomarit jne? Vai laitetaanko koko satsi samalla kertaa esille? Kysyn tätä siksi, koska haluan tietää mikä Teille olisi mieluisinta, itselleni tällä ei ole suurta merkitystä onko kirppispostauksia yksi vai kaksi tässä Suuressa Varastontyhjennyksessä :) Whatever suits You the best.

Kertokaahan mielipidettänne niin toimin sen mukaan :)


Perjantaiterkut meidän ukkelilta kaikille hänen faneilleen :) Mukavaa & keväistä viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Mä olen enemmän kuin kiinnostunut niistä kynsilakoista etenkin, pieni toive onkin, että pitäisit lakka-kirppiksen erikseen. :)

    VastaaPoista
  2. Lakat ja meikit erikseen. Ei tuu niin kamalaa hässäkkää sitten yhdelle päivälle, vaan kahdelle! :D Ukkeli on kyllä mietteliään näköinen, jostain syystä tulee Kekkonen mieleen. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)