tiistai 6. maaliskuuta 2012

Bee bee, bee bee, bee bee...BB!

Toivon mukaan edes joku lukijoistani jaksaa vielä lukea yhden tuotearvioinnin Garnierin BB Creamista?
Koska kuulkaa tänään sellainen on tulossa!

Kun kuulin tästä ihmevoiteen rantautumisesta Suomen markkinoille, hihkuin sisäisesti jeejeetä. Kun tuote sitten saapui myyntiin, pyörittelin sitä muutamaan kertaan kaupassa, mutta jokin pieni sisäinen ääni käski vielä harkitsemaan. Luin kauneusblogi-kollegoideni arviointeja tuotteesta ja niiden perusteella tuli sellainen huojentunut fiilis, että hyvä kun en ostanut moista.

Miksi siis kirjoitan tästä tuotteesta nyt jos en ole sitä edes hankkinut?

Koska sain jonkun lehden välistä tämän:

Näytepakkaus BB Creamista, sävy Light. Sävy oli todella tumma ollakseen light. Ainakin omalle talven valkaisemalle hipiälle tämä oli kuin jotain Bronzevoidetta. Koostumus ei ollut periaatteessa lainkaan peittävä. Ihmettelenkin tuota "Miracle skin perfector"-mainintaa tuossa. Tämä ei näyttänyt eikä tuntunut mitenkään ihmeelliseltä. Mitään airbrushattua tulosta ei tullut (sellainen mielikuva mulle tulee aina kun tuotteessa vilahtavat sanat "miracle" ja "perfector").
Koostumus oli myös aivan liian rasvaista iholleni ja en meinannut saada kiiltoa kuriin edes LilyLolon matta-irtopuuterilla. Puuterin levitys tämän päälle tuntui muutenkin todella työläältä. Puuteri jotenkin tökki ihoa vasten eikä levittynyt normaaliin tapaan? Eli tästä päättelen, ettei tämän kanssa kannata/pidä/saa käyttää puuteria?
For the record, pitää sanoa, että en ole omistanut koskaan minkään valtakunnan BB-voidetta ennen tätä näytepussia. Onneksi olin kuitenkin hieman lukemalla perehtynyt BB-voiteisiin tämän tullessa markkinoille, muussa tapauksessa olisin varmaan ostanut tämän ja kuvitellut, että tämä on juurikin sellainen voide jonka nimeen aasiattaret vannovat. Olisi muuten saattanut olla hieman pettynyt olo siinä kohtaa. Olen ymmärtänyt, että oikea BB-voide peittää ja tasoittaa ihon kauniiksi, samalla hoitaen arpia, näppylöitä jne. Tämä ei todellakaan peitä, kerrostamalla ehkä joo, mutta tuossa näytepussissa ei ollut tavaraa niin paljon, että olisin voinut kokeilla kerrostamista.
Niinkuin moni muukin on jo todennut, totean minäkin, että tämä on sävyttävä päivävoide, nothing more. Kuivaihoiselle varmaankin oikein passeli, mutta oma semirasvoittuva ihoni ei kyllä tästä pitänyt. Ja en ymmärrä miksi tätä pitää markkinoida tuotteena joka se ei itseasiassa edes ole? Törkeää kuluttajan huijaamista!

Tässä Garnierin BB Cream levitettynä kasvoille. Sävy on hieman liian tumma, antaa siis tuollaisen päivettyneen ilmeen. Kuten kuvasta voi huomata, nenä ainakin kiiltää luvattoman paljon ja mitään huippupeittävyyttäkään ei ole havaittavissa. Näpyt, pisamat ja muutkin viat näkyvät aivan selvästi. (Ja pahoittelut kaikille "kivoista" silmäpusseistani...en tiedä miksi tuollaiset roikkuu nykyisin silmieni alla :/ )

Tässä BB Cream puuterin (+muunkin meikin) kanssa. En nyt menisi kehumaan, että tässä on paras meikkipohja joka mulla on koskaan kasvoillani ollut. Päivän mittaan naama alkoi kiiltää tosi paljon ja puuteria olisi saanut olla lisäämässä tämän tästä. En pitänyt yhtään tämän voiteen koostumuksesta ja sen käytöksestä ihollani. Olen muutenkin tosi vähän käyttänyt elämässäni sävyttäviä päivävoiteita, jotenkin haluan että meikki saa peittää ja sävyttävä päivävoide ei sitä mielestäni tee. Jos kerran aletaan maalaamaan naamaa, miksei samalla vaivalla meikata kunnon pohja eikä vaan vähän väritetä sitä.

Loppukaneettina on pakko vielä todeta, että tämän tuotteen tv-mainos on yksi ärsyttävimpiä mitä tiedän! En kestä sitä bee been hokemista (ja johon myös tuolla otsikollani viittaan :P) Pahoittelut jos se jollakulla jää tuosta otsikosta ns.soimaan päähän.

Totean, että tässä on taas Lorkku laittanut kuluttajat narun päähän ja yrittää markkinoida suolaa sokerina.

Olen nyt tilannut kaksi aitoa BB-voidetta Aasiasta ja toisen olen niistä jo saanutkin. Kun saan testattua ne molemmat, kirjoittelen arvioinnit niistä teille :)

2 kommenttia:

  1. Heh, onneksi en siis katso tv-mainoksia. :P

    Mulla vähän samat fiilikset tän suhteen, itsekin tosiaan tästä blogissani kirjoittelin. Aamulla näyttää just laitettuna ihan hyvältä mutta jo puolen päivän aikoihin on jo kulahtanut. Ei ole tarpeeksi peittävä kyllä myöskään mulle! Toimii varmasti todella hyväihoisella, jolla ei peitettävää juurikaan ole.

    VastaaPoista
  2. Lucky you, olet välttynyt tuolta mainospierulta :D

    Juu, olin kyllä aika pettynyt tähän! Nyt olen testaillut Koreasta tullutta BB-voidetta ja pitää sanoa, että on kyllä eroa tämän kanssa kuin yöllä ja päivällä! Siitä tulee juttua tänne ensi viikolla tod näk :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)