tiistai 27. maaliskuuta 2012

Aito BB-voide.

Kirjoittelin joku aika sitten Garnierin BB-voiteesta jolla ei todellisuudessa ole mitään tekoa oikean BB:n kanssa. Sama kuin kutsuisi Ladaa Mersuksi.
Mainitsin silloin jo, että olen tilannut Aasiasta kaksi kappaletta aitoa voidetta ja nyt kirjoittelen toisesta teille.

Toinen BB-voiteista on Skin79 Super Perfection voide joka on ymmärtääkseni melko laadukas. Voiteessa on UVA ja UVB-suoja, se antaa täydellisen peittävyyden ja korjaa ikääntymisen merkkejä. Sitä voi käyttää meikkivoiteen alla tai meikkivoiteen sijaan. Itse olen kokeillut tätä kummallakin tavalla ja todennut hyvin toimivaksi. Tämän koostumus on täysin erilainen kuin Garnierin voiteessa, mutta senhän jo arvasinkin etukäteen.


Lähtötilanne on tämä. Pelottava, eikö?  Kasvoni ovat todellakin talven valkaisemat ja minulla on pieniä ihovirheitä, kuten näppylöitä, couperrosaa, RYPPYJÄ! Sekä pisamia, en tiedä ovatko ne "virheitä", mutta nekin saa peittoon tällä voiteella näppärästi. On ollut muuten vähemmän mukavaa huomata, että näin vanhemmiten silmänalukseni ovat alkaneet tummua :/ Isoäidilläni oli tosi tummat silmänaluset ja näköjään olen perimässä saman homman.

Tässä kasvoillani on yksi kerros BB-voidetta, yksi kevyt kerros meikkivoidetta ja sen päällä irtopuuteri. Iho on tasaisen värinen, kuulas ja hyvinvoivan näköinen. Voide levittyy todella hyvin ja vaivattomasti ja sen sävy ikäänkuin sulautuu ihon omaan sävyyn. Pelkkä BB-voidekin antaa jo todella hyvän pohjan puuterin levitykselle, mutta halusin kokeilla miten tämä toimii jos väliin vielä laittaa tosiaan meikkivoiteen. Lopputulos on peittävämpi ja hieman paksumpi, sopii ehkä paremmin iltameikkiin kuin päivämeikkiin.


Tässä koko meikki.

Summasummaarum, tykästyin todellakin tähän BB-voiteeseen ja aion jatkossakin tilata tätä käyttööni. Olen huomannut, että tämän voiteen kanssa oikeasti iho voi paremmin, koska se hoitaa sitä samalla. Sain tämän mukana kaksi näytettä sarjan kahdesta muusta BB-voiteesta, mutta en ole kokeillut niitä vielä.

Hot Pink Super Plus Beblesh Balm.

VIP Gold Super Plus Beblesh Balm.

Kirjoittelen näistä kun olen testannut näytteet :)

Onko tämän sarjan BB-voiteet Sinulle tuttuja?

4 kommenttia:

 1. Ei oo tuttuja. Mistä sivuilta tilasit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin molemmat BB-voiteeni Ebaysta. Muistaakseni tämä maksoi rahdin kanssa noin 7 euroa.
   Toinen BB on vielä esittelemättä täällä ja se oli hieman kalliimpi, se maksoi noin 10 euroa. Molemmat kuitenkin olivat ihan kohtuuhintaisia :)

   Poista
 2. Itse olen ihan noviisi BB-voiteiden suhteen. Tuohan vaikuttaa tosi lupaavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samma här! :) Mutta tämä vaikutti kyllä hyvältä :) Suosittelen!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)