perjantai 10. helmikuuta 2012

Vilukissa joka oikeasti on koira.

Meidän Mopsi ei arvosta kovia pakkasia. Niin koira kuin emäntänsäkin. Ollaan molemmat Mopsin kanssa oltu sitä mieltä, että pakkanen on p*skaa.

Viime viikkoisten kovimpien pakkasten aikaan meinasi muutamaan otteeseen tulla tenkapoo kun Mopsi alkoi ihan tosissaan jäätyä jo lyhyelläkin lenkillä! :( Lopulta ei auttanut kuin tehdä vain pikapissit +kakit talon kulmalle ja äkkiä takaisin sisälle. Yhtään pidempää lenkkiä ei Mopsi kestänyt pakkasen paukkuessa luonnottomissa lukemissa.

Mopsi arvosti suunnattomasti kun hänen maminsa (eli minä) pidin huolta hänestä lenkin jälkeen, että veri alkaa kiertää vanhoissa tassuissa taas vilkkaammin.

Tässä meidän fleecemies joka kuorsasi autuaana lenkin jälkeen monta tuntia fleecepeiton alla.


Mitäpä sitä ei koiransa eteen tekisi? :) <3

Ihanaa viikonloppua kaikille!

9 kommenttia:

 1. Awww, hän on itse suloisuus!!!! Meidän ranskikset on ihan samanlaisia vilukissoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää rakkausruttuset ovat hieman tämmöisiä herkkiä kylmälle :) Onneksi fleecet on keksitty <3 :D

   Poista
 2. Meidän russelirouva on myös vilukissa vaikka koira onkin. Peittelen sen usein villashaalilla ja se tykkään nukkua eteisessä kenkärallin päällä koska se on patterin edessä. ;-) One vaan joskus niin ihanan hassuja! <3

  VastaaPoista
 3. Apua, tulin tänne innoissani kun täällä piti olla juttua Fruttineista. Vaan eihän täällä näy mitään..? =O Huomasin kerran erään toisenkin blogin kanssa tällaisen ilmiön, mikähän tässä systeemissä on vikana kun postaukset eivät sitten näykään. Vai olitko ehkä poistanut sen Fruttini-kirjoituksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nova: Et nähnyt väärin! :) Kirjoittelin alkavan viikon postauksia ja laitoin Fruttini-postaukseen ensin vahingossa tämän päivämäärän! Eli se ehti olla esillä muutaman sekunnin, vaihdoin siihen huomisen päivämäärän eli huomenaamuna (13.2.) klo 7.00 se ilmestyy luettavaksi :)

   Pahoittelen tapahtunutta.

   Poista
  2. Ei mitään, huokaisen vaan helpotuksesta kun ajattelin jo voiko tuohon systeemiin (joka ilmoittaa päivitykset) edes luottaa... Enköhän minä malta odottaa huomiseen ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)