keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Totally eclipse of...hair.

Kun ajetaan kaasu pohjassa kosmetiikan ihmemaassa, joskus mennään metsähallituksen puolelle niin, että pölinä käy.  Ja vaikka olen edullisten tuotteiden puolesta puhuja, joku voisi sanoa jopa aktivisti, aina ne halvat tuotteet eivät tosiaan toimi.

Mulle pitäisi antaa porttikielto tai ainakin jokin ostokielto Hairstoreen. Sorrun melkein aina tilaamaan jotain niiden mainosmeilien perusteella! Argh! Täytyy varmaan alkaa ohjaamaan ne meilit suoraan roskapostilaatikkoon.

Ainakin viimeksi tilausta tehdessäni olisi todellakin kannattanut tehdä niin:

Nomen est omen, sanon mä. Jos tuotteen nimi on suomeksi "pimennys" niin siitä tietysti voisi jo päätellä jotain. Kyllä meinaan aika pimeälle puolelle näiden kanssa mentiin.
Olen nähnyt tämän sarjan tuotteita monesti Hairstorella, mutta jostain syystä en ole niitä koskaan aiemmin ostanut. Olisi pitänyt kyllä jatkaa samaa linjaa nytkin, mutta koska nämä maksoivat noin 2 euroa kappale, ajattelin että noh, ostetaan nyt sitten. VIRHE!
Pullot näyttää oikeasti siltä, että näitä pullotetaan jossain kotilabrassa jonkun pimeän autotallin nurkassa. Ja kun tarkemmin katsoo, niin mieleen tulee pullon ulkonäöstä enemmänkin autovaha kuin hiusten pesuaine.
Tuotteet tuoksuu vaniljakiisselille, joka ei sinänsä ole paha asia, mutta jotenkin tuoksu tässä on vähän outo. Mä yleensä tykkään tosi karkkimaisista ja makeista tuoksuista, mutta tämä on kyllä jotenkin ihan vääränlainen sellainen.
Ulkonäkö ja tuoksu nyt ovat sivuseikkoja, koostumushan se on joka ratkaisee, mutta nyt pitää valitettavasti sanoa, että silläkin osa-alueella mentiin näiden kanssa metsään. Shampoo ei vaahtoa yhtään! Hiukset jäivät ihan likaisen tuntuisiksi ja edes toinen vaahdotuskerta ei auttanut, koska vaahtoamista ei vaan tapahdu. Sitä ei vaan tule.
Hoitoaine oli aivan kauheeta litkua ja omat hiukseni imaisivat sen hetkessä, laitoin lisää ja ihan sama homma, hoitsikka hävisi hiuksiin eikä mitään hoitavaa efektiä alkanut syntyä.
Lopputuloksena oli likaisen oloinen, takkuinen, pahalta vaniljalta haiseva hiuspehko jota ei meinannut saada föönattua kunnolla.

Eli yhteenvetona: KAMALIA ovat. En todellakaan suosittele näitä ainakaan niille kenellä on samanlainen hiuslaatu kuin itselläni, eli luonnonkarkea ja kuiva.

Aina ei voi voittaa eikä onnistua. Näille tuotteille on pakko näyttää kyllä peukkua alaspäin.

1 kommentti:

  1. Heipä hei ja hyvää huomenta! Sinulle on haaste blogissani.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)