tiistai 14. helmikuuta 2012

Syntymäpäiviä.

Blogini täyttää tänään 2 vuotta :) Tämän kahden vuoden aikana blogistani on kehittynyt hyvin paljon kosmetiikkapainoitteisempi mitä alunperin suunnittelinkaan, mutta edelleen täällä puhutaan muustakin :) Toivon, että nykyiset ja tulevat lukijani viihtyvät blogini parissa ja tykkäävät lukea juttujani (vaikkei niiden taso aina ihan niin korkea välttämättä olekaan... ;))

Perustin tämän blogin rakkaudestani kirjoittamiseen. Ja vielä kun tässä yhdistyvät itseäni kiinnostavat kirjoittamisen aiheet, tästä on tullut minulle tärkeä harrastus. Laitoin viime viikolla kyselyn mitä blogi kaipaisi enemmän ja vastausten perusteella (ne tosin jakautuivat hyvin tasaisesti) otan huomioon Teidän mielipiteenne kun jatkan kirjoittamista täällä. Haluan tuottaa mielekästä sisältöä lukijoilleni, koska te kaikki olette minulle tärkeitä. Tuskin tätä blogia niin intensiivisesti kirjoittelisinkaan jos lukijoita ei olisi yhtään. Olen iloinen, että juttujani luetaan ja niitä kommentoidaan, vaikka en mikään ammattilaiskirjoittaja olekaan. Enkä kosmetiikka-alan ammattilainen. Se, että teen tätä puhtaasti intohimostani kosmetiikkaan (ja kirjoittamiseen) tuottaa minulle iloa, että saan jakaa tämän kaiken lukijoideni kanssa.

Eli iso kiitos Teille rakkaat lukijani, ihanaa että Te olette pysyneet mukanani vaikka blogitaukojakin on ollut. Te olette minulle tärkeitä. Iso halaus ja muisku kaikille! :)


Meillä vietettiin viime viikollakin synttäreitä. Nimittäin meidän Mopsimme täytti 8 vuotta ja tottahan sitä piti juhlistaa asiaan kuuluvin gaalamenoin:

Tässä itse synttärisankari joka ei ollut ihan samaa mieltä mamin kanssa siitä, että tuo synttärihattu oli välttämätön kuvan kannalta :D 


Biozell-arvonta päättyi eilen ja suoritan arvonnan myöhemmin kun ehdin! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä hänen nimensä kerrotaan myös täällä. Eli pysykää kanavalla :)

Ihanaa Ystävänpäivää kaikille!

15 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää ja onnittelut 2-vuotiaalle Nonnulalle ja tietysti 8-vuotiaalle herrasmiehelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minna: Kiitos paljon onnitteluista <3 :)

   Poista
 2. ei vitsi miten söpöjä kuvia! :') Hyvää ystävänpäivää sinulle ja söpölle mopsille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nails1820: Söpö Mopsi kiittää :) <3

   Poista
 3. Hyvää synttäriä niin blogille kuin ihanalle mopsiherralle! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jetta: Bloggaaja ja Mopsi kiittävät :) <3

   Poista
 4. Kiitos itsellesi tosi kivasta blogista! Sinun blogisi erottuu muista lukemistani blogeista siinä, että sinusta välittyy ihanan pirteä ja positiivinen persoona. Blogisi piristää aina päivääni :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  Ps. Yritin kommentoida myös edelliseen Fruttini-postaukseesi, mutta kommenttini hävisi mystisesti. Kiitos, kun olet nähnyt vaivaa Fruttinien saamiseksi Suomeen! Innostuin joskus taannoin vanhemmasta Fruttini-postauksestasi, ja vinkkasin sinua silloin kun löysin niitä Sokoksesta :)
  Toivotaan, että joku alkaisi myydä niitä vakituisesti Suomessa meidän iloksemme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. neitikameleontti: Voi tämä oli aivan ihana kuulla <3 Kiitos paljon kommentistasi :)

   Kommenttisi tuli kyllä perille, vastailinkin sulle siihen :)

   Poista
 5. anna kahdeksanvuotiaalle herrasmiehelle iso halaus näin ystävänpäivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruu: Herrasmies kiittää halauksesta ja lähettää muiskun kiitokseksi :) <3

   Poista
 6. Oikein mukavaa ystävänpäivää, vaikka kohtahan tää päivää alkaa olla jo ohikin ;).

  VastaaPoista
 7. Onnea blogille ja koiruudelle. Piti oikein mies kutsua ihastelemaan tuota synttärisankarin kuvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. asetonihuuruja: Bloggaaja ja koiruus kiittävät onnitteluista ja kivasta kommentista :) Koiruus lähettää terkkuja! :)

   Poista
 8. Myöhästyneet onnitteluhalit sekä blogin emännälle että mopsulaiselle!! Samaa ikää vedetään meidän mopsin kanssa. Lokakuussa 8 vuotta täyttänyt Yoda lähettää terkkuja ja Coco komppaa.. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)