tiistai 28. helmikuuta 2012

Paketti Victorialta.

Kuinka ollakkaan teimme ystäväni kanssa jälleen tilauksen Victoria's Secretiltä. Varastoissani alkaa kohta olemaan kaikki myynnissä olevat tuoksut joko vartalovoiteina/suihkugeeleinä/vartalomisteinä :D Tällä kertaa keskityin uutuuksiin ja esittelen ne teille nyt:

Halusin kokeilla rajoitetun ajan myynnissä olevaa Love to-sarjaa, joista jo Love to kiss-vartalovoiteen annoin äidilleni joten sitä ei siksi tässä kuvassa näy. Love to-sarjan vartalovoiteissa oli ilokseni pumppumekanismi jota ei muissa Fantasies-sarjan voiteissa ikävä kyllä ole. Tykkään pumppupulloista, jotenkin käyttö on hygieenisempää ja siistimpää eikä tuotetta holahda vahingossa pullosta liikaa. Vaikka yhteistilauksemme oli pieni (rahdin kanssa noin 88 $ = 65 €) alv/tulli-mätkyä tuli taas 30 euron edestä maksettavaksi :/ Anteeksi asenteeni, mutta mielestäni on aivan naurettavaa, että noin pienestä summasta pitää maksaa tulleja/alveja kun määrästä näkee, että jälleenmyyntiin nämä tuskin ovat tulossa? Harmittaa ihan vietävästi tälläinen politiikka! Murr! Nopealla laskutoimituksella laskettuna tuotteet tulee maksamaan noin 9 € kpl kun siihen lisätään nämä tullit ja alvit ja rahdit. Ei nyt ihan ylitsepääsemätön hinta, ilman tulli/alv-mätkyä hinta olisi noin 6,50 € kpl (sis.rahdin). Täytyy varmaan ostaa kohta se lento sinne Nykiin.... ;)

Tästä Love to flirt- tuoksukombosta tuli tämän erän suosikkini, makea klementiini (sanoisin mielummin mandariini, koska onko niillä kahdella tuoksullisesti mitenkään merkittävä ero?) ja pionin terälehdet. Makea, pehmeä, naisellinen tuoksu. Laitettuani tätä, Isäntäkin tuntui tykkäävän tuoksusta :) Koostumus näissä VS:n voiteissa on kaikissa melko lailla sama. Kuivaihoisimmille suosittelisin jotain vähän stydimpää kamaa, mutta jos iho ei ihan korppu ole, nämä toimivat todella hyvinä voiteina. Plus että näistä jää todella kiva tuoksu iholle pitkäksi aikaa.

Love to dream-tuoksuun hieman petyin koska se muistuttaa mielestäni aivan liikaa Beauty Rush-sarjan Plumdrop-tuoksua. Vaikka näiden kahden tuoksut ovat koostettu eri aineksista, Plumdropissa on luumua ja kuusamaa ja tässä tuoksuyhdistelmä on freesiaa sekä vaniljaa, tuoksu on silti melkein identtinen. Tämän vuoksi tuoksu oli hieman pettymys.

Fantasies-sarjan uutuus, Secret Craving on yhdistelmä mustaherukkaa ja absoluutti vaniljaa. Tuoksu on melko voimakas, mutta itse tykästyin tähän. Voisin kuvitella, että tämä sopisi tuoksunsa puolesta jo hieman varttuneemmalle käyttäjälle, tässä on jotain kypsää naisellisuutta eikä ole ihan pienten tyttöjen tuoksu.

Paketissa oli vielä yksi tuote, mutta en esittele sitä nyt, koska ajattelin hieman, että järjestäisin jossain kohtaa VS-arvonnan jossa arpoisin kyseisen tuotteen lukijoideni kesken :) Koska olen suorittanut tässä alkuvuodesta jo parikin arvontaa, säästelen tämän herkkuarvonnan myöhempään ajankohtaan ;) Eli kannattaa siis pysyä kanavalla jos VS:n tuote kiinnostaa voittaa omaksi :)

6 kommenttia:

 1. en ole noista koittanut mitään, mutta totempa vaan että se tilaamisen hintaraja on aivan naurettavan matala :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruu: Juu menee vähän maku kun joka kerta rapsahtaa alvit+tullit päälle vaikka kuinka koittais pitää tilauksen summan kurissa :/

   Poista
 2. Oijoijoi mitä herkkuja! Ja tosiaan, nuo ALV-hommat ovat ihan naurettavia, on rasittavaa kytätä ylittääkö tilauksen summa sitä tiettyä euromäärää. Ja vielä naurettavampaa on se, että postikulutkin pitää ottaa huomioon laskettaessa loppusummaa, saisivat muuttaa pykäliä niin ettei sitä tarvitsisi ottaa huomioon =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nova: Sanos muuta :/ Ihania tuotteita, mutta hieman hankalasti saatavilla. Tuo alvien rapsahtaminen vähän jarruttaa tilaushimoa. Ostohimo olisi kyllä kova, mutta jotenkin ketuttaa maksaa valtiolle veroja näin pienistä tilauksista.

   Poista
 3. VS:lla Nykissä käydessäni en ihastunut kosmeettisiin tuotteisiin lainkaan, en tosin alusvaateosastoonkaan, eli tyhjin käsin sieltä poistuin, ihme ja kumma! Ja vanilja ei oo se mun juttu muutenkaan, joten näitä en kamalasti nyt kuolannut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WOOOOOT? :D Ai kamala! Minä en olis samaan pystynyt :D NY + VS:n liike = monta kassia kosmetiikkaa :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)