torstai 23. helmikuuta 2012

Karheus pois ilman suoristusrautaa?

Eläminen luonnonkiharien hiusten kanssa on jatkuvaa taistelua karheuden ja pörröisyyden kanssa. Hiukset ovat aina karvaisen näköiset eikä niitä koskaan meinaa saada ilmaviksi ja silkkisiksi vaikka kuinka niitä käristää suoristusraudalla.

Olen viime aikoina pyrkinyt välttämään raudan käyttöä, koska koen, että hiukseni haurastuvat vaikka kuinka käytän lämpösuojaa raudan kanssa. Jossain naistenlehdessä lukikin, että anna hiustesi olla sellaiset kuin ne luonnostaan ovat. Noh, niin radikaaleihin toimenpiteisiin en ala, luonnontilassa hiukseni nimittäin muistuttavat lampaan takapuolta.

Mikä siis neuvoksi jos ainainen suoristaminen ei nappaa? Silloin pitää ottaa hiuksia hellivät, silottavat voiteet avuksi.

Tilasin joskus viime kesänä Hairstorelta Osiksen Smooth-voiteen joka osoittautui todella loistavaksi. Mutta kuten olettaa saattaa,  tämä loistava tuote on ilmeisesti nyt lopetettu? Kertokaa toki jos olen väärässä, mutta en ole löytänyt tätä enää mistään! Voide todellakin pehmentää karvaisina hapsottavat latvat ja silottaa hiuksen pinnan. Olen käyttänyt tätä föönauksen jälkeen jolloin hiukseni ovat aina pörröisen näköiset. Tämä todellakin on säästänyt minut monet kerrat suoristusraudan käytöltä. Ainoa miinus tulee siitä, että tuote on purkissa, tuubista tätä olisi helpompi annostella eikä kynsien alustat olisi täynnä tätä voidetta.
Ihana tuote, harmillista jos tämän tekeminen on lopetettu :(

Koska en ole löytänyt edellä mainittua Osiksen Smooth-voidetta enää mistään, tilasin viimeksi Hairstorelta Urban Culturen Silk Stylerin joka kuvauksen mukaan on toimintaperiaatteeltaan Smoothin kaltainen. Koostumus onkin samankaltaista paksuhkoa voidetta, mutta jokin tässä on erilaista. Tämä jotenkin "häviää" hiuksiin enemmän kuin Smooth. Jälkitunne on siis karheampi. Tuotteen tuoksu on kivan sitruksinen ja kyllä tämä asiansa nyt ajaa, käy siis paremman puutteessa, mutta jotenkin toivoisin tältä vielä parempaa lopputulosta. Käytän tätä siihen asti kunnes löydän lisää Smoothia tai jonkun täysin vastaavan tuotteen.

Käytätkö sinä silottavaa voidetta hiuksiin föönauksen jälkeen? Mitä tuotetta suosittelisit minulle?

1 kommentti:

  1. Olen käyttänyt tätä ja nimenomaan ilman rautaa: http://www.ostolakossa.com/2011/09/lets-get-this-straight.html. Kaksi-kolme suihkaisua on riittänyt hieman kosteaan tukkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)