torstai 2. helmikuuta 2012

Hyvät jatkot kun omat eivät riitä. Asiaa hiuspidennyksistä.

Kuten moni muukin nainen tässä maailmassa, myös minä, haaveilen pitkistä ja tuuheista hiuksista. En ole koskaan kuulunut niihin kenellä olisi palmikko sellainen reiden paksuinen, mutta en myöskään ole koskaan ollut sieltä hentohiuksisimmasta päästä.
Hiukseni olivat paljon paksummat kun olin nuorempi, mutta lukemattomat värjäykset ja nyt viimeisimpänä uusi ruokavalio on hieman verottanut hiusteni paksuutta ja laatua. Toki myös ikä tekee oman osansa siihen kuinka tuuheat hiukset ovat.

Minulla on kasvatusproggis ollut menossa jo hyvän aikaa, noin vuoden päivät, mutta kärsimättömänä ihmisenä en jaksa odottaa, että hiukseni olisivat taas hurjan pitkät. Tähän angstiin olen monesti kaavaillut lääkkeeksi pidennyksiä. Mutta koska kaikki tietävät mitä sinettipidennykset maksavat, ne ovat jääneet omalla kohdallani haaveeksi. Teippipidennyksistä en tiedä paljoakaan, mutta ajatus teipeistä hiusten seassa ei jotenkaan houkuta yhtään.
Jäljelle jää siis klipsipidennykset. Kahlasin aikani eri nettikauppoja jotka myy klipsipidennyksiä ja päädyin lopulta tilaamaan omani Nethairista. Siellä pidennykset eivät maksaneet ihan maltaita ja toimituskin oli nopea.

Tilasin Clip On Remy-pidennykset, 9 osaa, 40 cm, noin 100 g hiusta. Hinta 68,90 €

Sävy on tummanruskea ja tummuusaste oli täysin oikea hiuksilleni. Ainoa vain, että omat hiukseni ovat liilalla kyllästetyt, joten sävy näissä klipsipidennyksissä oli väärä. Ostin pari pakettia väriä, värjäsin ensin omat hiukseni ja testasin väriä yhteen 1-klipsiseen osaan. Väri tarttui todella hyvin kiinni ja kuivuttuaan väri mätsäsi täydellisesti omien hiusteni kanssa :) Värjäsin loputkin klipsiosat ja lopputulos oli todella hyvä. Klipsihiuksia ei suositella vaalentamaan, mutta muuten niitä voi värjätä aivan kuten omiakin hiuksia. 

Mutta miltä ne sitten näyttävät:

Tässä omat hiukseni, eli noin suurin piirtein olkapäille ulottuvat.


Ja tässä pidennysten kanssa :) Lopputulos on aivan luonnollisen näköinen! Klipsit pysyvät todella hyvin paikoillaan ja niiden asentamiseen oppii äkkiä. Rakastan uusia pitkiä hiuksiani ja näitä klipsejä joiden avulla saa tehtyä kivoja lettejä, ponnareita tai sitten saa lisäpituutta/tuuheutta kun pitää hiuksia auki. Love these! Ainoa mikä tässä harmittaa on, etten ole jo paljon aiemmin tilannut näitä ihanuuksia itselleni!

Onko joku muu koukkuuntunut klipsipidennyksiin?

2 kommenttia:

  1. Käytin klipsipidennyksiä muutama vuosi sitten, mutta nyt tukka on ollut jo jonkin aikaa niin pitkä, ettei oikein löydy tarpeeksi pitkää pidennystä, eikä se oikeastaan oo tarpeenkaan. Toisinaan ois kyllä kiva saada tuuheutta lisää... Klipseistä tykkäsin, olivat tosi helpot käyttää :) Ja onnistuin eBaystä tilaamaan jopa tosi lähelle omaa väriäni olevat, uppoutui sekaan hyvin. Ainakin niitä pidennyksiä olisi voinut värjätäkin.

    VastaaPoista
  2. asetonihuuruja: Mä olen kans tilannut ebaysta joskus paritkin klipsipidennykset, jotka eivät väreiltään ole ihan sopineet mulle :( Sain ne myytyä mun kampaajaystävälle joten sen puolesta ei mennyt rahat hukkaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)