perjantai 24. helmikuuta 2012

Granaattiomenan jumalainen kosketus.

Jos minun pitäisi valita yksi tuoksu jota tuoksuttelisin loppuelämäni, se olisi hyvin todennäköisesti granaattiomena. En ole vielä törmännyt huonoon granaattiomenan tuoksuun kun puhutaan kosmetiikkatuotteista. Siinä tuoksussa yhdistyvät yhtäaikaa raikkaus ja makeus.

Mikäli satun löytämään granaattiomenan tuoksuisia tuotteita, ostan ne melko suurella todennäköisyydellä heti miten. Näin kävi myös näiden kohdalla:

Olen hehkuttanut aiemmin jo tätä apteekeista saatavaa Natuvive-sarjaa ja jatkan hehkuttamista myös näiden beibejen kohdalla. Granaattiomena shampoo + hoito. Tuoksu on sama, ihana kuin aiemmin ostamassani vartalovoiteessa (josta voit lukea lisää täältä).
Minulla on hiustenhoitohyllyssäni muutamia tuotteita jotka luokittelen HG-listalleni ja nämä kyllä pääsevät sinne aivan mennen tullen. Shampoo vaahtoaa hyvin, ei jätä hiuksia kuitenkaan ylipestyiksi. Hoitsikka pehmentää ja silottaa ja föönaustulos on todella hyvä (niin hyvä kuin se voi luonnonkiharassa hiuksessa olla). Hiuksiin jää melko voimakas tuoksu joka itseäni ei ainakaan haittaa yhtään, päinvastoin tykkään tästä tuoksusta niin paljon, että voisin nuuhkia hiuslatvojani täysin häpeilemättömästi vaikka julkisella paikalla.

Nämä kyseiset pullot alkavat vetää jo viimeisiään ja sain juuri tällä viikolla kuulla apteekissa työskentelevältä ystävältäni, että näiden tekeminen on lopetettu! Pääsi ihan pari ärräpäätä siinä kohtaa! Mulla on just sellainen tuuri, että kun löydän jotain hyvää ja toimivaa, sen tekeminen lopetetaan! Argh! Just my luck!

Noh, halusin kuitenkin kirjoittaa teille näistä ja jos näitä vielä sattuu jostain apteekista saamaan, kannustan kokeilemaan, itse ainakin rakastuin näihin välittömästi.

Mukavaa viikonloppua tämän kappaleen myötä :)


ps. loistava elokuva, suosittelen ehdottomasti katsomaan! Ja ah, Ryan Gosling on vaan niin hothothot ;)

4 kommenttia:

 1. Hmm, mulla tais olla samantuoksuinen suihkugeeli...NATU VIVE on kyllä ihan hyvä merkki. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava merkki :) Mulla on tämän sarjan papaija-dödöä kans ja se on aivan ihana (vaikka siinä onkin alkoholia ja sitä kainaloni ei yleensä siedä).

  VastaaPoista
 3. Mää ymmärsin, että tästä sarjasta poistuu kaikki muut paitsi hiustuotteet. Ainakaan meillä ei ole enää aikoihin ollut käsi- ja vartalovoiteita, mutta hiustuotteita tukusta on saanut edelleen. En tiedä, onko se sitten muuttunut taas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun apteekkariystävä sanoi, että heille ainakin oli tullut tieto, että hiustuotteet poistuu, mutta muita tuotteita saa? :O Onpas sekavaa infoa! Mun puolesta tuosta sarjasta ei tarttis poistua mitään! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)