torstai 9. helmikuuta 2012

Delia Mineral Velvet Skin.

Kun rohkeasti uskaltaa kokeilla ja ottaa riskin ostamalla jonkin nevahööd-tuotteen, se toisinaan kannattaa.
Tämän tuotteen kohdalla kävi juuri niin.

Lähdin ostamaan paikallisesta halpakaupasta kodin puhdistusaineita kun samalla reissulla kaupassa silmäni osuivat tähän purnukkaan. Hintaa oli peräti neljä euroa ja koska olen mattapintaistavien meikkivoiteiden fani, ajattelin että tätä voisi kokeilla!
Purkki on kaikessa muovisessa rumuudessaan kuitenkin kätevä pumppupullo joka on aina mielestäni iso plussa kun puhutaan meikkivoiteista.Maahantuoja oli liimannut pullon taakse tarran josta sai ihan suomeksi lukea mitä meikkivoide lupaa tehdä. Se lupasi antaa iholle samettisen pinnan ilman "naamioefektiä", väsymyksen ja jopa stressin merkit kasvoilla vähentyvät tätä käytettäessä ja tuotteen sisältämät mineraalit hellivät hipiää muutenkin kaikin puolin.

Tottakai suhtauduin hieman skeptisesti tähän kaikkeen ja koska hinta oli noinkin huokea, ajattelin onko tästä oikeasti mihinkään? Onko tämä vain jokin halpahallin random-tuote jolla ei oikeasti tee mitään ja jo kerran jälkeen naama alkaa pukata mystisiä näppylöitä?
Yllätyksekseni ja ilokseni voin todeta, että epäilyni osuivat väärään.

Tällä meikkivoiteella saa tosiaan tehtyä todella kauniin, pysyvän meikkipohjan. Tämä peittää (minun mittapuuni mukaan) todella hyvin, ilman tosiaan että naama näyttää ylipaklatulta. Tätä on todella vaivatonta levittää joko sormin, sienellä tai siveltimellä, kaikkien kanssa moussemainen koostumus levittyy kauniisti. Mattapinta pysyy uskomattoman pitkään ja voide ei kiristä iholla tipan tippaa! Minulla ei ole koskaan ollut näin hyvää 4 euroa maksavaa meikkivoidetta.

Tällä saa aikaan siis todella tasaisen ja hyvän meikkipohjan. Ylemmässä kuvassa kasvoillani tämä meikkivoide + LilyLolon irtopuuteri. Alemmassa kuvassa on koko meikki. Kuvat ovat valitettavasti otettu keinovalossa, päivänvaloa kun tähän vuoden aikaan on niin lyhyen aikaa ja aamuisin sellaista ei ole ennen puolta päivää. Toivon mukaan saatte näistä kuitenkin käsitystä kuinka kivan pinnan tällä saa aikaiseksi :)

Tein hieman tutkimustyötä netin syövereissä ja huomasin, että tämä kyseinen merkki on puolalainen! Kaikkihan me tiedämme mikä muu samasta maasta tuleva merkki on värikosmetiikan ykkösnimiä, nimittäin Inglot. Näköjään puolalaiset osaa meikkien valmistuksen! Tähän kyseiseen Delia-sarjaan kuuluu huima määrä muitakin kosmejuttuja; hiustenhoitotuotteita, kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, värikosmetiikasta huulipunia, kynsilakkoja, ripsareita jne. Sarjassa näytti olevan myös hiusvärejä ja miesten tuotteita.

Tutustu Deliaan täällä: http://www.delia.pl/our-brand


Oliko tämä jollekulle tuttu merkki entuudestaan?

4 kommenttia:

 1. Mulla on Delian lakkoja pari, mutten ole muita tuotteita uskaltanut kokeilla vielä :) Ainakin "meijän" kaupassa oon nähnyt ripsareita ja huulipuniakin. Mulla on joku esto halppiskosmetiikkaa kohtaan ;) Näköjään ihan turhaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanquish: Halpiskosmetiikasta tosiaan voi tehdä löytöjä :) Suosittelen kokeilemaan rohkeasti!
   Itse ainakin suosin sitä kosmetiikkaa joka käy minulle, toimii mielestäni hyvin ja ajaa asiansa. Olipa se sitten kallista tai halpaa :)

   Poista
 2. nii mistä halppiskaupasta tota saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mira: Turun alueella tätä myy Minihinta :) Saattaa olla, että tätä voi löytyä myös Tarjoustalosta, mutta siitä en ole varma :(

   Poista

Kiitos kommentistasi :)