tiistai 7. helmikuuta 2012

Arfikka hiuksissani. Mutta ei kasvoissani.

Olen nelivuotisen Avon-urani aikana kehittänyt melko lujan rakkaussuhteen Planet Spa-sarjaan joka tarjoaa arjen luksusta omaan kylppäriin. Ja tottakai, melko edullisestikin.

Yksi sarjan linjoista, Afrikan Sheavoi on monen tuotteensa kohdalla ollut yksi lempilapsistani. Tuotteissa on melko makeahko, vanilja-toffeemainen tuoksu joka jostain syystä jakaa käyttäjänsä kahteen leiriin, haters and lovers. Itse kuulun niihin jotka pitävät tuoksusta, siksi kai tästä sarjasta on niin "rakas" tullutkin.

Nyt sarja on kasvanut parilla uutuustuotteella ja kerron niistä hieman teille:

Kuvassa vasemmalla näkyvä hiusnaamio sekä oikealla pahvirasiassa oleva ylellinen kasvovoide. Palataan kohta tuohon kuvaukseen ylellinen.

 Hiusnaamio on paksua ja kermaista ja kuten monet muutkin (jo kylläkin valitettavasti myynnistä poistuneet) Planet Spa-hiusnaamiot, tämä lunastaa paikkansa kärkipään tuotteissa erittäin hyvin. Omat suosikkini Gojimarja- ja Thaimaan Lootuskukkanaamio ovat saaneet tästä hyvän seuraajan. Vaikutusaika on 1-10 minuuttia joka on mielestäni kiva siinä mielessä, ettei tätä tarvitse muhittaa päässä vähintään sitä 10 minsaa jotta vaikutus alkaisi potkia täysillä. Olen testannut tätä pikaisemmassakin hiustenpesussa ja tämän oltua päässä nippa nappa sen yhden vaadittavan minuutin, teho oli jo mitä parhain. Omat koppurahiukseni olivat kuin silkkiä, föönaaminen sujui ilman suurempia raivoja ja lopputulos oli pehmeä ja sileä. Hiukset eivät muistuttaneet lampaan takapuolta vaan olivat ilmavat, kiiltävät ja hyvin hoidetut. Naamio maksaa, tarjouksesta riippuen, alle 10 euroa ja on kyllä joka sentin väärti. Eli jos kaipaat hyvää ja edullista hiusnaamiota, suosittelen tätä lämpimästi. Ja varsinkin jos olet jäänyt itseni kaltaisesti kaipaamaan Thaimaan naamiota, tässä on sille hyvä korvaaja. Ainoa pieni miinus purkista! Tuubista on ainakin pitkäkyntisen miellyttävämpi ottaa tuotetta. Mutta tämä on tosiaan vain pieni miinus, sisältö toimii fantastisesti.

Sitten toiseen sarjan uutuustuotteeseen, African Shea Butter Face Sufflé:seen. Kyseessä on siis YLELLINEN kasvovoide joka kosteuttaa ja silottaa ihoa. Tai voide on ehkä väärä sana, koska alkuperäinen nimi on sufflé.
En tiedä mitä te ajattelette, mutta kun itse avasin tuon purkin, katsoin kaksi kertaa ihmeissäni voiteen koostumusta joka todellakin on tuollainen kuvassa nähtävä helmiäishopea. Voide on jotenkin "foliomaista" eli se rypistyy ja kiiltelee. Se on myös hyvin ohutta ja melko valuvaa. Tämä voide on niin kummallista, etten osaa edes kunnolla kuvailla sitä. Kun katsoo tätä voidetta, tulee sellainen olo, voiko tätä edes naamaan voidella? En tiedä tuleeko kuvaus ylellinen tuosta helmiäishohteesta? Koostumus ei tässä todellakaan ole lähelläkään nimittäin mitään ylellistä tai luksusta. Voide on hyvin ohutta ja ainakin oma keski-ikäinen naamani imaisi sen sisäänsä nanosekunnissa ja jätti jälkeensä purkkamaisen tahmeuden. Eli yäk.
Iholle ei, kummallista kyllä, jää minkään sortin hohdetta vaikka voide onkin sen näköistä, että se varmaan loistaa pimeässäkin.  Minun nassuni ei tästä tykännyt, odotin tältä todella paljon enemmän, ottaen huomioon kuitenkin sen miten ihania sarjan muut voiteet ovat. Tämän kohdalla mielestäni on nyt vain jokin mennyt vikaan. Tai sitten tämä on jotain niin hienoa voidehifistelyä jota tälläinen tavallinen meikäläinen ei vaan tajua.
Toki tämä voi sopia jollekulle aivan perfect, mutta oman kokeiluni perusteella en hieroisi tätä edes kantapäihini. Tuoksu on silti se sama kiva, mutta koostumus on kyllä jotain kummallisen ja kaamean väliltä.

3 kommenttia:

  1. tuo "kasvovoide" näyttää kieltämättä vähän... oudolta :S

    VastaaPoista
  2. Sinäpä sen sanoit, foliomainenhan tuo koostumus tosiaan on =) En kyllä usko itsekään ostavani tätä toiste, ei tämä nyt niiin 'ylellinen' ole...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)