maanantai 2. tammikuuta 2012

Marokko kylppärissäni.

Ei, en ole muuttanut kylppärimme sisustusta Tuhannen ja Yhden Yön satumaaksi vaan ainoastaan hankkinut sinne tuulahduksia Lähi-Idästä hiustuotteiden muodossa:Ja konkreettisesti nämäkin Idän ihmeet on hankittu Kick'sistä ;) Ostin joskus syyskesällä Hairstoresta Argan-öljyä johon ihastuin ikihyviksi sen uskomattoman tehon ja tuoksun vuoksi. Öljy kirjaimellisesti sai hiukseni pehmeiksi joka tuntuu muuten olevan täysin Mission Impossible. Kampaajanikin ihmetteli miten mulla on niin kiiltävät ja pehmeät hiukset! (Koska siis yleensä ne ovat tosiaan karheat ja kaikki tietävät miten hyvin karkea karva kiiltää...)
Hairstoresta tilattu öljy otti ja loppui ajat sitten (pullokoko oli huimat 5 ml tjs.) ja enkä saanut aikaiseksi ostaa uutta kunnes kolppasin Kick'sissä eräänä päivänä ja sieltä löytyivät nämä kuvissa näkyvät ihanuudet :) Olen aiemminkin jo ollut tyytyväinen Lee Staffordin tuotteisiin joten ostin nämä sen suurempia miettimättä. Shampoo + hoito sattui vielä olemaan -50 % alessa :)

Ylemmässä kuvassa oleva öljy ei ole ihan yhtä paksua ja rikasta kuin HS:stä ostamani versio, mutta tämäkin toimii! Tuoksu on sama ihana Argan! Käytän tätä sekä märkiin että kuiviin hiuksiin antamaan kosteutusta ja silotusta. Luonnonkarheat hiukseni ovat nykyisin kiiltävät ja erittäin pehmeät.

Shampoo ja hoitsikka toimivat myös hyvin! Siinä mielessä näiden kanssa kannattaa olla tarkkana, että jos hiukset ovat yhtäänkään rasvoittuvaisuuteen taipuvaiset, näiden runsas öljymäisyys ei ainakaan edesauta rasvoittumisen häipymistä, mutta jos taas omaa samanlaiset koppurahiukset kuin allekirjoittaneella, suosittelen näitä sydänlämpöisesti. 
Shampoo on hyvin öljyrikas, itseasiassa pulloa kannattaa ennen käyttöä hieman ravistella ja käännellä, koska öljy valuu omaksi kerrokseksi pullon pohjalle. Shampoo ei ole mikään vaahtohirmu, mutta lopputulos on puhdas ja pehmeä ja erittäin ihanan tuoksuinen. Hoitsikka viimeistelee tämän kokonaisuuden aivan täydellisesti.

Nämä tuotteet ovat mielestä edullista luksusta joka tekee hiustenpesustakin glamöörimpää :) Olen näiden myötä tutustunut Argan-öljyn saloihin enemmänkin ja sehän tepsii moneen muuhunkin "ongelmaan" kuin vain kuiviin hiuksiin, sen nimeen emännät Lähi-Idässä ovat tainneet jo vannoa muutaman vuosisadan ajan :)

Argan-öljy auttaa mm.:

- Ikääntymistä vastaan ja ryppyjen vähentämiseen: korkea E-vitamiini pitoisuus auttaa vähentämään juonteita, palauttamalla kosteutta ihon rasva kerrokseen. Sen antioksidantti ominaisuudet hidastuttavat vanhenemisen vaikutuksia, vastustamalla vapaita happiradikaaleja ja ilmansaasteita.
- vähentää tulehdusta akne –tai rasvaisella iholla
- Psoriasis
- Tulehdukset
- Auringonpolttamat
- Vesirokko, kutiavat näpyt
- Käsitellyt Hiukset
- Kuiva päänahka
- Hauraat kynnet
- Kipeät tai jäykät lihakset
- Yleinen särky ja kipu


Joko sinä olet löytänyt tämän ihmeaineen? :)

7 kommenttia:

 1. Enpä ole löytänyt, mutta nyt taisin löytää.. :D Pitääpä ottaa kyllä testiin! Nyt kun hiukset on katkaistu ja kaikki vanha koppurahius poissa niin nyt on jopa toiveita että tähän hiukseen uppoisikin jotain hoitavaa ainetta. ^^ (Jeps, luonnonkihara karhea hius on ihanaa..NOT)

  VastaaPoista
 2. Bompula: :D hienoa! Suosittelen argan-öljyä todella lämpimästi :) Sitä suositellaan myös hiustenpidennysten hoitoon (jos joskus aiot sellaiset hankkia) :)

  Luonnonkiharat ovat siunaus ja kirous vähän niinkuin samassa paketissa :D Siinä on puolensa, mutta joskus pakkaa harmittamaan kun hius on aina karhea :(

  VastaaPoista
 3. Lee Stafford alkoi nyt kiinnostaa toden teolla! Minulla on myös luonnonkihara hius, mutta hiuslaatu ei ole ihan niin karhea kuin voisi olla. Vettä nämä kyllä imevät suihkussa ties kuinka paljon ja luulisin että entistä ravitsevampi hoitoaine auttaisi tässä. Kosteuttava hoitosuihke on kovassa käytössä. Minulla on kuitenkin rasvoittuva hiuspohja, joten tasapainoillaan tässä nyt sitten :D

  VastaaPoista
 4. Elisa: Voin suositella kyllä näitä LS:n tuotteita aivan mennen tullen :) Näillä saa aivan ihanan pehmeät ja kiiltävät hiukset <3

  Mullakin pakkaa juuri rasvoittumaan vaikka latvat olisivatkin kuivat korput :( Luonnonkiharan hiuksen "iloja" :D

  VastaaPoista
 5. Minä olen käyttänyt puhdasta arganöljyä kasvoilla. Siis ihan sitä itseään, joka ei valitettavasti kyllä tuoksu oikein miltään (vai onneksi, taitaa olla niin, että arganöljy ei välttämättä suodattamattomana tuoksu hyvälle?). Ostin sitä The All Natural Face:sta jossa myydään luomulaatuista puhdasta arganöljyä. Olen ollut kovasti tyytyväinen.

  VastaaPoista
 6. miten psoriaaseen auttaa tuo öljy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arganöljy auttaa psoriakseen, koska se on syväkosteuttava ja siinä on ihoa parantavia ja vahvistavia tekijöitä, kuten korkea E-vitamiinipitoisuus ja rasvahapot. Tämä kyseinen tuote on tarkoitettu hiuksille, mutta siinä on arganöljyä mukana ja mainitsin tekstissäni vain arganöljystä yleisesti. Psoriaksen hoitoon kannattaa hankkia ihan iholle tarkoitettu tuote :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)