tiistai 27. joulukuuta 2011

Meikkejä testauksessa.

Pretty.fi lähetti minulle syksyllä meikkejä testattavaksi ja arvioitavaksi blogia varten.
Eli tekstissä käsitellyt tuotteet ovat saatu blogiyhteistyön kautta.

Collection 2000 Sheer Moist Foundation-meikkivoide on öljytön ja lupaa 8 tunnin kosteutuksen iholle. Sävy oli melko lailla passelli iholleni, mutta jokin koostumuksessa ei vakuuttanut. Meikkivoide ei ollut kovinkaan peittävä ja käytettyäni tätä pari kertaa, huomasin, että olin saanut pari pientä punaista allergianäppylää tästä :/
Luulen, että tämä olisi omiaan ehkä nuoremmalle iholle kuin omalle 35-vuotiaalle hipiälleni. Oma ihoni kaipaa hieman peittävämpää lopputulosta jota tällä ei saatu edes kerrostamalla aikaan.


 Tästä W7:n luomaripaletista olin ensin tosi innoissani, koska rakastan luomareita. Ihmettelen muuten miksi Pretty.fi:n sivuilla lukee, että paletissa on 9 mattasävyä ja 1 helmiäissävy, koska kyllä nämä kaikki ovat mielestäni helmiäissävyjä?
Noh, oli kuinka tahtoi, luomareiden koostumus on melko jauhoista ja varisevaa :( Pigmentti ei päätä huimaa ja jotta näillä saa tehtyä esim. iltameikin, sutia saa pyörittää napissa hyvän tovin, että väriä irtoaa edes vähänkään enemmän. Laatu ei siis ole paras mahdollinen, mutta tykkään paletin sävyistä! :) Olen käyttänyt näitä lähinnä arkimeikkiä piristämässä, mutta jos silmämeikkiin tarvitaan enemmän ytyä, käytän muita luomareitani joista sitä löytyy.

Ylärivin värit swatchattuina. Kuten huomata saattaa varsinkin musta on kovin varisevaista sorttia :(

Alarivin maanläheiset värit ovat hieman parempi pigmenttisempiä! Kaunis hohde väreissä on ainakin :)

Sain valita kahdet irtoripset heidän uudesta valikoimastaan. Oikealla puolella olevat eivät ole ne jotka valitsin, mutta ei se haittaa, ovathan nuokin ihan kauniit :) Näitä en ole vielä testannut, säästän sellaiseen ajankohtaan jossa tarvitaan ripsiin lisäpituutta :)

Blogiyhteistyö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)