perjantai 30. joulukuuta 2011

Erityisesti.

Äitini kävi laivalla aiemmin syksyllä ja toi minulle tuliaisina tämän:

Especially Escada.

Aivan ihana kukkaistuoksu, rakastuin tähän pää edellä mikä on sinänsä pienoinen ihme, koska yleensä kammoksun kaikkia kukkaistuoksuja. Kaikista eniten ihmeelliseksi tämän asian tekee se seikka, että tässä on ruusua ja sitä on melko runsain mitoin. Ruusun tuoksu ei koskaan ole kuulunut suosikkeihini, mielestäni ruusulta tuoksuvat kaikki vanhat mummot :D (pahoittelen tätä kommenttia, tämä on vain ja ainoastaan blogin pitäjän älytön stereotypinen mielikuva.) Koska tässä hajuvedessä suht voimakas ruusuntuoksu ei minua häiritse, herää kysymys olenko tulossa vanhaksi? Keski-ikähän mulla lähenee hurjaa vauhtia joten ei sinänsä ihme.

Pullokin on kaunis! Todellinen sisustuksellinen helmi kylppärissä <3 :)

Tuoksuja on jotenkin vaikea arvioida kovin syväluotaavasti joten postaan tähän virallisen analyysin tästä jonka löysin googlen syövereistä:

Kukkaisen pehmeä ja ruusuisen kukkainen ESPECIALLY ESCADA -tuoksu on läpikuultava, herkkä ja kupliva
Ensituoksu avautuu intensiivisesti pirskahtelevalla päärynällä, yhdistyen eksoottiseen ja myskiseen Ambrette -siemenien tuoksuun. Yhdessä ne luovat pirteän raikkauden, joka idyllisesti johdattaa keskeiseen sydäntuoksuun.
Tuoksun ydintä harmonisoi kaunis kasteenraikas ruusu yhdistettynä vesimäiseen fasettiin, joka vangitsee aamunkoiton aikana kerättyjen ruusunlehtien aromin.
Herkkien ruusunlehtien lisäksi tuoksusta huokuu ylang ylang, joka tuo tuoksuun pehmeän kukkaista ja intensiivistä naisellista vetovoimaa. Tämä ylellinen yhdistelmä hehkuu positiivista tunnelmaa, ja mieltä nostattavat ainesosat kuvaavat iloa ja onnellisuutta. Kevyet myskin sävyt yhdessä kukkaisbukeen kanssa viimeistelevät tuoksun, tuoden sille hienovaraisen lisäyksen naisellisuutta.


Kuka muu on ihastunut tähän? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)