torstai 27. lokakuuta 2011

35 dollarilla 7 Victoriaa.

Hei, nimeni on Nonnu ja olen kosmetiikkaholisti.

Mistä tietää, että kosmetiikkaholismi on ottanut ihmisestä niskaotteen? No mm. siitä, että vaikka kaapit pullottaisivat jo valmiiksi kymmeniä sortteja esim. vartalovoiteita, niitä pitää ostaa silti lisää. Ja syitä ja perustelujahan löytyy aina: (jos ei muuten, niin keksitään vaikka niitä sitten)
-No koska halvalla sai...
-Ei mulla ole näitä tuoksuja vielä!
-Hei, jos ne menee ja lopettaa tämän valmistamisen! Pakko ostaa varastoon!
-Töissä ollut p*ska viikko, tarviin lohdutusta
-Eihän mulla nyt näitä vielä niin montaa ole...eihän?
-No koska nämä ovat niin hyviä!
-Okei, jos mä nyt ostan nämä, en osta vähään aikaa mitään muuta!
-Because I'm worth it

...ja tätä listaa voisi jatkaa vaikka millä selityksillä vielä.

Otin puheeksi muutama viikko sitten ystäväni kanssa, että pitäiskö tehdä taas pikkutilaus Victoria's Secretille? Ystäväni joka muistuttaa ehkä hieman itseäni tässä kosmetiikkapsykomaniassa (ei tosin lainkaan näin parantumattomasti) innostui heti eikä mitään suurempia ympäri puhumisia tarvittu.

Klik klik VS:n nettikauppaan ja avot, siellä oli Fantasies-sarjasta tarjous: 35 dollarilla 7 kpl tuotteita! Ja mehän tilattiin!

Wild Scarlet, Pure Seduction ja uusi tuoksu Be Seduced, jossa mukana vadelmaa ja sultry muskia. Sanomattakin on selvää, että tuoksu tässä viimeksi mainitussa on taas jotain aivan fantastista. Kahdesta muusta tuoksusta löytyy kertomukset täällä ja täällä. Koostumus näissä voiteissa on edelleen se sama ja ihana, johon olen hyvinkin paljon mieltynyt. Voisinpa melkein luopua kaikista muista vartalovoidemerkeistä ja käyttää vain näitä JOS näitä olisi hieman helpompi saada Suomeen. Ei tilaamisessa nytkään mitään hankalaa ole, mutta jälleen kerran Suomen valtio muisti meitä pienillä tullimätkyillä vaikka summamme oli melko pieni. Se hieman aina latistaa riemua näitä tilattaessa.

Love Spell suihkugeeli. Lisää tuoksusta täällä.

Otin kokeiluun ensimmäistä kertaa nyt myös vartalovoin, valitsin tuoksuksi Ravishing Loven joka vaan on niin ihana. Yllätyin kun voi ei ollutkaan niin voimaista kuin luulin! Sen koostumus oli enemmänkin moussemaista joka imeytyi iholle varsin hyvin eikä jäänyt muljuamaan öljyiseksi ihon pinnalla. Loistavaa!

Kaksi muuta paketissa ollutta tuotetta meni joulupukin konttiin joten niitä ei esitellä täällä ;) Lahjan saaja nimittäin lukee blogiani. Nyt kaikki blogiani seuraavat ystävät ja sukulaiset saavat olla jännityksessä jouluun asti kenen paketista ilmestyy näitä ihania tuotteita :) Hähää, enpäs kerrokaan. 

Puhuimme ystäväni kanssa, että nyt ei ehkä ennen joulua enää tilata. Päätöksemme oli yksimielinen. Toki tässä päätöksessä pysyminen olisi ollut huomattavasti helpompaa jos olisi jokin itsekontrolli sen suhteen ettei VS:n sivuilla edes kävisi kurkkimassa. 

Tunnustan. Minä kävin siellä. Ja nyt käyn taistoa itseni ja Visa-korttini kanssa mitä tehdä:Niinpä niin. Give Me Love, With A Kiss ja Be My Wish ovat uutuuksia. Karpalo-Vanilja, Jäiset Marjat-Magnolia ja Samettinen Luumu-Valkoinen Vadelma kuulostavat juuri niiltä tuoksuilta mitä haluaisin kokeilla. Ja tässä iskee taas semi-paniikki: Nämä ovat Limited Edition. Ei näitä siis loputtomiin tuolta saa tilattua!

Jää siis nähtäväksi miten tässä vielä käy.
Mä luulen, että ottelu päättyy lukemiin
Victoria's Secret 1 - Nonnun itsekontrolli 0

4 kommenttia:

 1. Ai siellä ei oo sipsi ja kenkäaddiktia vaan kosmetiikkaddiktio xD

  VastaaPoista
 2. Leena: Todellakin näin :D todella paha kosmetiikkapsykoosi :D

  VastaaPoista
 3. Hitto kun taistelen myös itsekurini kanssa.. Nuo vaan jo pelkästään näyttävät niin ihanilta (miksei kaikki firmat tee noin ihania pakkauksia)! Postikuluthan tuolta ovat jotain tähtitieteellistä luokkaa? :/ Muistaakseni joskus käynyt jotakin kuolaamassa ja postikulut hillitsivät tilausintoani.

  VastaaPoista
 4. Celia: Itseasiassa ei ne postarit ihan järjettömät ole, muistaakseni 75 dollariin asti ne ovat 27 dollaria. Mäkin olen aina tehnyt tuolta kimppatilauksia ja ollaan tietty laitettu postarit puokkiin kamujen kans.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)