maanantai 12. syyskuuta 2011

Pretty.fi

Sain jokin aika sitten suomalaisesta (ja varmasti jo monen tuntemasta) nettikosmetiikkakauppa, Pretty.fi:stä kokeiltavaksi meikkejä. Tässä hieman arvioita niistä:


CCUK:n (Constance Carrollin) kaksi luomaritrioa, vasemman puoleinen nro 104 ja oikean puoleinen nro 98. Kummassakin on erittäin kivat värit, pidän erityisesti nro 104:sen keskimmäisestä upean turkoosista sävystä. CCUK:n paletit ovat huippuedullisia, nämä triot maksavat vain 2,90 € kpl.
Mutta miltä ne sitten tuntuvat?
 Tässä trio 104 swatchattuna ilman pohjustajaa. Kuten huomaatte, pigmenttiä löytyy mukavasti!  Luomarit eivät myöskään tuntuneet murenevan mitenkään hurjan paljon. Sanoisin, että hintalaatusuhde on hyvin kohdallaan :)
Tässä nro 98 swatchattuina. Ihanat syvät lilat! Teen kummallakin paletilla silmämeikin ja julkaisen kuvat täällä blogissani lähiaikoina :) Tämän ensikosketuksen perusteella voisin hyvin ostaa näitä trioja lisääkin!

Sain kolmannenkin luomaripaletin, sävy Peach Collection ja merkki Laval, joka on minulle itselleni täysin tuntematon merkki entuudestaan. Sävyt on mielestäni kauniit, kivan syksyiset.
Tässä sävyt swatcheina. Ikäväkseni pitää todeta, että kuten CCUK:n triotkin, myös tämä on hyvin edullinen luomari (4,90 €), tosin tämän laatu ei ole lähelläkään sama kuin CCUK:n. Pigmenttiä tuntui olevan melko vähän ja koostumus oli melko murenevaista. Teen tälläkin lähiaikoina silmämeikin ja julkaisen kuvat täällä. Sävyt kuvassa ilman pohjustajaa.

Paketissa oli mukana myös Rimmelin mattapintaistava vaahtomeikkivoide, Stay Matte sävyssä True Ivory. Sävy on mielestäni melko kellertävän rusehtava, ollakseen "IVORY". Tämä sulautuu ihan hyvin ihoni sävyyn, mutta yllätyin miten tumma tämä oli vaikka nimestä voisi päätellä jotain muuta. Tuotteessa on melko voimakas tuoksu, itseäni se ei häirinnyt mutta ajattelin tätä levittäessäni, että herkempi nenäisiä saattaa moinen häiritä. Koostumus on jännän "vetistä" ja iholle osuessa se jämähtää paikoilleen kuin tauti. Tämä tosiaan pitää ihon mattapintaisena, mutta koska koostumuksessa ei tunnu olevan yhtään rasvaa, tätä on hieman haastavaa levittää iholle tasaisesti. Tämä on varmasti täysin omiaan hyvin rasvaiselle iholle, mutta oma sekaihoni on ilmeisesti hieman liian kuiva tämän levittämiselle. Isot plussat pysyvyydestä ja pitkäkestoisesta mattapinnasta.

Kuvassa ylempänä näkyvä ihanan turkoosi glitter eyeliner on W7 Sparkle Eyeliner, sävyssä Green Sparkle.
Alempana saman sarjan vedenkestävä tussi eyeliner, sävy musta.

Olen tässä viime aikoina kokeillut useita erilaisia eyelinereita ja tämän kohdalla pitää sanoa, että olen ehkä löytänyt voittajan :) Ihanan paksu kärki jolla saa kuitenkin tehtyä tosi tarkan jäljen. Tussi ei tunnu yhtään kuivalta, päinvastoin. Iso plussa vedenkestävyydestä, rajaukset pysyivät todellakin kauniina koko päivän, ilman että ne olivat suttaantuneet silmänurkkiin ikävällä tavalla.


Green Sparkle glitter eyeliner on todella upean sävyinen! Koostumus on aavistuksen vetistä, mutta kerrostamalla tällä saa upean säihkyvän lopputuloksen. Tykkään!


Paketin ehkä jännin tuote oli La Femme Magic Lipstick, joka muuttaa väriä sen mukaan onko huulet minkä lämpöiset! Hylsyssä puna on melko lailla punainen.

Mutta huulilla muuttui jopa aavistuksen kylmäksi sävyksi. Koostumus on tosi jännää lähes läpikuultavaa ja hyvin huulirasvamaista. Huulipunaan on lisätty aloe veraa, mehiläisvahaa ja E-vitamiinia. Tämä tuntuu huulilla ihanan pehmeältä ja tykkään tästä senkin vuoksi, ettei tämä tunnu niin huulipunamaiselta. Tämä on loistava tuote, esim. niille päiville kun ei jaksa meikata sen kummemmin, mutta kuitenkin on kiva näyttää ihmiseltä kun astuu ulos ovesta. Hauska ja kiva tuote!

Kaikki tässä postauksessa olevat tuotteet ovat blogin kautta saatu.

2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut levittää tuota meikkivoidetta sellaisen silikonisen pinnan jättävän pohjustuksen/seerumin päälle? Voisin kuvitella, että levittyvyys paranisi sillä.

    VastaaPoista
  2. TERHEN: Juu, itseasiassa olen, mulla oli pohjustana Clarins Instant Smooth Perfecting Touch, joka on melko pehmeä ja silikoninen, mutta aika tahmeaa tuntui silti olevan :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)