keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pieni Punainen Mekko.

Avon-paraatin tällä erää päättää uutuustuoksu nimeltä Little Red Dress.

Little Red Dress on tuoksumaailmaltaan todella hyvä. Yleensä Avonin tuoksut eivät vakuuta pitkässä juoksussa, mutta tämä vakuuttaa. Tuoksu on supernaisellinen olematta yhtään pätkää mummo. Jännä ilmiö on myös, että tähän ihastui todella moni asiakkaani ja heidän ikähaarukkansa vaihteli alle 30-vuotiaasta melkein 60-vuotiaaseen. Eli tuoksu ei katso ikää :)
Tässä tuntuvat vadelma, ruusu ja santelipuu. Ruusu tuoksuna ei todellakaan kuulu lempituoksuihini, mutta vaikka sitä on tässä mukana, se on joko piilotettu todella hyvin tai sitten mun nenäni on alkanut sietää ruusua. Tuoksu on yhtäaikaa makea ja pehmeä. Tämä tuoksu ansaitsi paikkansa mun tuoksuhyllyssä ylpeästi D&G:n, Escadan ja Thierry Muglerin vierestä. Aivan mieletön ja hyvä tuoksu. Jos voisin, antaisin tästä kaikille lukijoilleni tuoksunäytteen :)

Little Red Dress on kolmas tuoksu sarjassa johon kuuluvat jo aiemmin ilmestyneet:


Little Black Dress. Myös supernaisellinen tuoksu, joskin sopivampi hieman varttuneemmalle naiselle.

Little White Dress, kepeä nuorelle naiselle sopiva tuoksu.

2 kommenttia:

  1. Nyt joudun nolona tunnustamaan, että olen omistanut tuon pikkumustan jo 24-vuotiaasta asti. :D Ja tykkään siitä...

    VastaaPoista
  2. Minna: :D minä ja minun suuri suuni taas...Juu, se on hyvä tuoksu, mutta jotenkin olen mieltänyt sen päässäni "varttuneemmaksi" tuoksuksi, johtuen ehkä siitä, että mun äiti käyttää sitä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)