tiistai 13. syyskuuta 2011

Ihana Naiseus.

Muistaako joku lukijoistani kun sain viime jouluna joululahjaksi Isännältä Thierry Muglerin Womanity-tuoksun? Isäntä oli tilannut sen minulle Mansikkalasta ja se saapui kauniisti paketoituna Suomeen. Jouluaattona sitten kuitenkin kävi ilmi, että joko a) Isäntä oli klikannut ostoskoriin epähuomiossa väärän tuotteen tai b)Mansikkalan tontut olivat toimittaneet väärin hänen tilauksen. Pullo oli siis jokatapauksessa väärä, koska se oli tämä:

Tuoksu oli aivan oikea, mutta kyseessä oli 50 ml:n TÄYTTÖPULLO! Voihan kilinpipeli. Ja koska refiili on vielä mallia koeputki, siitä on ollut ihan mahdoton ruiskia tuoksua iholle kertaakaan.

Olen monessa välissä suunnitellut, että ostan spraypullon kyseistä tuoksua (täyttöpullohan on siis jo valmiina), mutta se on vaan jäänyt ja jäänyt, melkein siis kohta jo vuoden.

Kunnes pomoni oli menossa Tallinnan laivalle tässä taannoin ja kysyin josko hän toisi minulle pullon tätä :) Tämän hinta nimittäin vaihtelee melko runsaasti riippuen paikasta, mutta Tallinnan laivalla hinta tuntui melko kohtuulliselta, 38,90 €. Iso kiitos vielä J, kun toit tätä minulle :) Pullo tuo mieleeni jollain tavallaThe Fifth Element-elokuvan avaruusalukset, eikä niinkään mitään supernaisellista :D. Mutta ehkä tämä on Thierryn näkemys Naiseudesta? :)

Mutta miltä tämä ihanuus tuoksuu? Isäntä antoi tästä arvion porno kun suhhautin tätä kotona iholle. Omasta mielestäni tämä on juuri sellainen tuoksu johon en kyllästy. Tälläisiä tuoksuja on elämäni varrella tullut vain muutamia vastaan, mutta tämä kuuluu ehdottomasti niihin. Womanity tuoksuu yhtäaikaa makealle, suolaiselle ja metsäiselle. Tuoksussa tuntuvat sitrukset, viikuna, pinkit Pez-karkit ja kaviaari!  Tuoksu on melko erikoinen, mutta mielestäni hyvin rakastettava. Olen aina pitänyt astetta erikoisemmista tuoksuista, tuoksuista joissa on jokin jännä twist. Tämä on juuri sellainen tuoksu <3
Thierry Mugler on tunnettu erikoisista tuoksuistaan, muistan miten vuonna 1996 oli pakko saada Angel joka tuoksui paahdetulle sokerille ja suklaalle. Se tuoksu taitaa olla yksi kopioiduimmista tuoksuista ikinä? Tuntuu, että kaikki halpiskopiohajuvedet ovat aina pitäneet valikoimissaan yhden "Angelin". 

Hajuveden mukana tuli kaunis silkkipussukka jossa tuoksua voi säilyttää.

Jos tämä ei ole entuudestaan tuttu, suosittelen hyvin lämpimästi tutustumista tähän <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)