perjantai 30. syyskuuta 2011

CCUK nro 98.

Sain jokin aika takaperin Pretty.filtä meikkejä testattavaksi ja kirjoittelin niistä täällä. Lupasin tuolloin, että teen Constance Carrollin paleteilla meikit ja esittelen meikit blogissani:


Tässä meikissä on käytetty pelkästään CCUK nro 98 palettia eli liloja sävyjä. Silmämeikissä pohjustana toimi UDPP. Luomareissa on mielestäni hyvä, varisematon pigmentti joka tuntui pohjustan kanssa pysyvän vallan mainiosti.

Liila on vihreän lisäksi mukavuusalueeni ulkopuolella olevia värejä, koen jotenkin, että liila tekee silmistäni allergisen näköiset. Nämä kauniit lilat tosin eivät tehneet niin itkuista/allergista lookia silmiini.

Kaiken kaikkiaan voin suositella näitä superhalpoja luomareita mennen tullen kaikille. Laatu yllätti todella positiivisesti.

5 kommenttia:

 1. Nätti meikki ja sopii sulle hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Violetti meikki on kyllä ihana :) Tai ite oon jotenkin ihastunut käyttämään sitä, palaan siihen lopulta aina. Oiskohan syynä se, että saan sille vihreät silmäni näyttämään vihreämmiltä.

  Nätisti oot ton meikin totettanut, pitääpä ite laittaa lilaa pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Kyl sulle lila meikki sopii. :)

  VastaaPoista
 4. asetonihuuruja: Kiitos! :) Totta, että lila sopii hyvin vihreiden silmien kanssa, siksi kai vieroksun sitä väriä, koska silmäni ovat siniset :D

  whereuheading: Kiitos kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)