tiistai 27. syyskuuta 2011

Avon kamp.13 -meikit&korut.

Jatketaan Avonilla tänäänkin:

Samaisesta jättitilauksesta löytyi myös meikkituotteita. Kampanjassa 14 tuli myyntiin Anew-sarjan meikkivoiteen alle tuleva primer. Tämä on Avonin toinen myynnissä oleva meikin pohjustusvoide ja pitää sanoa, että ihastuin tähän enemmän kuin edeltäjäänsä, Magix:iin. Hintakin tässä on eri, tämä maksaa lähemmäs 20 euroa kun taas Magix maksaa noin 10 €. Tämä sopii selkeästi aikuisemmalle iholle (oma ihoni on 35-vuotias) koska tässä on kosteuttavia ainesosia enemmän. Tuote antaa iholle tasaisen ja hyvän pinnan meikkipohjan tekemiseen. Oma ihoni on taipuvainen kiiltoon ja koska tämä tuote on astetta hoitavampi, puuteria sai sutia T-alueelle hieman hanakammin (toki tämä ilmiö voi johtua meikkivoiteestakin). Tutustumisen ja kokeilemisen arvoinen primer.

Koska olen nykyään armoton kiiltonaama tämän tästä, olin kovin iloinen kun Avonille tuli vihdoin ja viimein mattapintaistava meikkivoide :) Meikkivoide antaa mielestäni hyvän PUOLImatan pinnan eli tämä on helppo levittää iholle. Täysin mattapintaistavat meikkivoiteet ovat monesti hyvin haasteellisia levitettäviä. Tällä saa kauniin ja tasaisen pinnan ja kerrostamalla hyvinkin peittävän. Tämä nousi ehdottomasti meikkipussakkani ykkösarkimeikkivoiteeksi.

Sain kannustimena uutuus poskipuna/highlighter-tuotteen jota kokeilin kerran swatchin verran kädelle. Minulla on poskipunia ja korostusvärejä melko monta ja koska tämän sävy ei ollut ihan Kuuhun lennättävän erikoinen, taidan laittaa tämän eteenpäin jossain kohtaa jollekin.

Alennuksessa oli Onyx Lustre-huulikiilto joka sekoittuu hauskasti kolmesta eri sävystä. Itselläni huulikiiltoja on yllin kyllin, joten annoin tämän ystävättäreni tyttärelle lahjaksi :)

Rakastan koruja ja mitä erikoisempia (tai isompia) ne ovat, ne yleensä miellyttävät silmääni. Tässä Clear Winner-kaulakorussa minua puhutteli hauska muotokieli ja se, että tämä menee arjessa ja juhlassa. Passeli koru myös värimaailmansa puolesta talveksi :)

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin vuosia siitä Avonin vaahtomeikkivoiteesta, sillä se kesti mattana ja pysyi paikoillaan. Nythän sitä ei ole ollut enää muutamaan vuoteen saatavilla. :(

    Voisin kyllä tehdä pikkuserkulle tilauksen tässä joku päivä... tuo meikkivoide kiinnostaa erityisesti. Niin kiinnostaa Anew sarjan primerikin, mutta mulla on jo Clarinsin huippu primer.

    VastaaPoista
  2. Minna: se vaahtomeikkivoide on saanut kehuja, todella harmi kun se lopetettiin :( Tuota mattapintaistavaa meikkivoidetta kantsii kyllä kokeilla, mä ainakin tykkäsin siitä :)

    Juu, kyllä tuo Anewin primeri häviää mennen tullen sille Clarinsille :D joten älä sitä laita vielä vaihtoon. Tuo Anew sopii kivasti arkikäyttöön, mutta vaativampaan heavy usingiin suosittelen jotain muuta :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)