keskiviikko 24. elokuuta 2011

Pieniä pettymyksiä, mutta pari yllättäjää.

Kuinka ollakaan eksyin yhtenä päivänä MIC:n sivuille. Koska siellä mainostetaan näkyvästi "edulliset hinnat, nopea toimitus", päätin tilata kokeeksi muutamat meikit.

MIC myy lähinnä elfiä ja BYS:ä, edullisia merkkejä kumpainenkin ja kummastakaan minulla ei ollut mitään aiempaa kokemusta. Lähdetään katsomaan mitä tarttui mukaan:


 BYS:llä näytti olevan melko kivan oloisia luomaripaletteja ja valitsin tummanpuhuvan paletin, sävy Black Steel. Paletissa on hyvät sävyt smoky eye-tyyppisen meikin tekemiseen. Ja koska syksyä (ja talvea) päin ollaan menossa, halusin ostaa vähän synkempiä sävyjä. Pakkaus on muuten melko tyylikäs ollakseen halpis. Mutta miten tämä sitten toimii käytännössä?


Kohtuu kivasti. Yllätyin värien pigmenttisyydestä ja siitä miten vähän nämäkään varisivat. Olin melko lailla tyytyväinen tähän tekemääni smoky-meikkiin :) Tämän perusteella voisin joskus harkita ostavani toisenkin BYS:n paletin. Hinnalla nämä kun eivät ole pilattu.


Loput tuotteet valitsinkin elfiltä. Tästä sarjasta pitää sanoa, että en ihan lentänyt Kuuhun enkä ollut vaikuttunut. Kuvassa näkyvä waterproof eyeliner-tussi oli jo valmiiksi kuivan oloinen ja väriä saa tulemaan kun tarpeeksi hinkkaa ja painaa. Eli ei hyvä.


Otin kokeesi pari kajalia, lähinnä sisärajausta ajatellen. Toinen on metallihohtovalkoinen ja toinen turkoosin sävyinen. Kummassakin on aivan surkea pigmentti. Ainoa nerous näissä on korkissa olevat terottimet. Tästä pisteet. Muuten kamalia pettymyksiä. Sisärajauksessa eivät toimi ollenkaan. Yritin tehdä näillä myös normaali rajausta ripsen juureen ja väriä ei siltikään tullut paljon nimeksikään.


Tilasin ihan kokeeksi nestemäisen huulipunan, koska halusin nähdä miten moinen toimii. Joissain piireissä tätä "nestemäistä huulipunaa" voisi myös kutsua huulikiilloksi, koska siltä tämä huulissa tuntuu. Sävystä en ottanut tämän kummempaa kuvaa, koska tämä ei tosiaan anna huuliin minkäänlaista sävyä. Lähinnä vain kiiltoa joka pysyy tasan kolme sekunttia huulissa. En siis tykännyt oikein tästäkään. Tässä vaiheessa ajattelin, että onko tästä elfistä oikein mihinkään, kunnes...

 ...koklasin tätä. Poskipuna sävyssä Bronzed. Tässä taas pigmenttiä oli näiden muidenkin edestä! Ainoa mistä kitisen on tuotteen koko. Oikeasti tuo rasia on tulitikkuaskin kokoinen. Jotenkin koen luotevammaksi ottaa poskipunaa hieman laakeammasta rasiasta. Yleensä käytän isohkoa sutia ja nyt sellaisen kanssa ei meinaa edes kunnolla osua kun pitää töpöttää tästä pienestä rasiasta väriä.

Pigmenttiä siis löytyy. Sävykin on aika passeli.

Toinen positiivinen yllättäjä tässä elfin porukassa oli tämä huulipuna. Koostumus on ehkä vähän kuivakkaa, mutta sävy on kiva. Tosin en yhtään odottanut sen olevan näinkin punainen, koska MIC:n sivuilla se näytti tältä:
Jotenkin olin tuon kuvan perusteella näkevinäni tämän hieman metallinhohtoisempana, mutta kyseessä on tosiaan melko syvän punainen cremepuna. Sävy on Voodoo.


Huulissa se näyttää tältä. Aika vampyyrinpunainen on :) Olen jotenkin ymmärtänyt, että tänä syksynä tälläiset selkeät punaiset huulipunat ovat juuri se viimeisintä huutoa oleva juttu. Jos ei muuta, niin hampaat ainakin näyttävät valkoisemmilta näin punaisen huulipunan kanssa. En muista milloin viimeksi (jos koskaan) olen käyttänyt näinkin punaista sävyä. Nyt käytän! :D Ehkä musta on tulossa aikuinen? ;)

Onko jollain muulla kokemuksia elfistä? Tai BYS:stä? Mielipiteitä?

4 kommenttia:

 1. Elfistä ei ole, mutta BYSistä on. Ostin niitä BYSin luomiväri paletteja Tallinnasta 2 eurolla. Trio paletteja ja 2 euroa!!! Ilmaista! :D Ihan ok oli laatu. Hintaansa nähden olivat erittäin hyviä.

  BYSin aurinkopuuteri taas... on liian hohtava ja kimalteinen.

  VastaaPoista
 2. With e.l.f. - the best ones are the Studio brushes, rest is pretty much optional. There are many flops but some potential HG items too. More flops though. ;) I like some of the mineral lipsticks as well.

  VastaaPoista
 3. Hassua, meinaan eilen eksyin kans MICille ja tilasin meikkejä. :D

  VastaaPoista
 4. Ite oon kans tilaillu MICiltä, en nyt muista ihan kaikkea, mutta e.l.f luomiväripaletti (makso vähän päälle 11e?) on ihan mahtava, siitä oon kirjottanutkin vähän omaan blogiin. Huulikiilto, samanlainen kun tuo mikä sun, mutta värinä oli "baby pink" tai joku muu vastaava, ja tykkäsin siitä kans vaikka haisikin vähän hassulle. BYS ripsiväri on ihan perseestä. :/ Ja öö BYSin huulipuna (sävynä coral flair) oli kiva, vaikka kuivahko. :) hintaansa nähden ihan ok kamaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)