perjantai 19. elokuuta 2011

Mutaa, sokeria ja suolaa? Nätimpi iho.

Innostuin ostamaan Tuurista 6 erilaista Freeman-tuotetta. Merkki oli minulle entuudestaan jollain tavalla tuttu, olin joskus kauhean kauan sitten kokeillut jotain sarjan hiustenhoitotuotteita. Freeman on edullinen, ihan isompien markkettien kosmevalikoimasta löytyvä merkki. Sarja on valmistettu ilman eläinkokeita ja eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita. Uskon, että monelle tämä on jo tuttu merkki entuudestaan, mutta kerron hieman omia kokemuksiani näistä kuudesta tuotteesta jotka ostin. Kaikki näistä yllättivät iloisesti tämän kosmetiikan suurkuluttajan.

Aloitetaan puhdistusgeelistä, joka sisältää päärynää. Tuotteen tuoksu on todella herkullisen kypsän päärynän tuoksuinen ja koostumuskin näyttää lähestulkoon vauvanruokamaiselta päärynäsoseelta. Testasin tätä kerran jotta voin antaa tänne arvion miten tämä pikakokeilun perusteella toimi. Geeli ei jätä ihoa kuivan kiristäväksi, mutta pesee kuitenkin tehokkaasti. Ostin tämän lähinnä aamupuhdistukseen, joten en osaa sanoa miten hyvin tämä pesee meikin pois iholta. Tuote tuntui oikein mukavalta ja odotankin, että saan ottaa tämän käyttöön :)

Kasvojen kuorinta-aine oli minulta lähestulkoon lopussa ja uutta putelia ei ollut odottamassa kaapissa joten tämän ostaminen oli ihan perusteltua. Verigreippiä sisältävä kuorinta-aine on pienirakeista, juuri sellaista mistä itse pidän. Näin kuorinta tuntuu iholla mielestäni paremmin. Tuoksu on todella raikas ja sitruksinen. Iho tuntui kuorinnan jälkeen hyvin uudistuneelta ja pehmeältä.


Tämä on yksi tämän joukon suosikeistani ja mikäli vain mahdollista, en luovu tästä tuotteesta enää koskaan. Sitruunaa ja minttua sisältävä syväpuhdistava savinaamio todella tekee sen minkä lupaa. Puhdistaa huokoset, vähentää mustapäitä ja raikastaa ihon. Minulla ei varmaan koskaan ole iho ollut niin sileä kuin tämän naamion jälkeen oli! Normaalisti isot huokosetkin olivat pienentyneet lähestulkoon huomaamattomiksi! Jeij, vihdoinkin tuote joka toimii ongelmahuokosiini ja ihon jatkuvaan kiiltelyyn! Tätä aion hankkia lisää heti kun löydän tätä lisää jostain, aivan mieletön tuote. Meni suoraan HG-listalleni.

Ostin myös toisen savinaamion, tämä sisältää avokadoa ja vehnää, joten vaikka tämä onkin syväpuhdistava, tämä kosteuttaa ihoa hieman enemmän ja sopii näin ollen myös kuivemmalle ihotyypille. Tämä jättää ihon myös raikkaaksi ja puhtaaksi, mutta eri tavalla kuin edellinen sitruunainen rakkausnaamio. Tykkään toki tästäkin, mutta tämä ei yltänyt aivan suokkarikseni.


Tässä toinen tämän porukan suosikkini, granaattiomenaa (ehdoton suosikkihedelmäni kosmetiikassa)  sisältävä sokerikuorinta vartalolle. Kuten kasvokuorinnassakin myös vartalokuorinnassa arvostan pieniä rakeita. Tässä on todella pienet rakeet jotka kuorivat ihon hyvin tehokkaasti. Pitää sanoa, etten ole hetkeen, jos koskaan kokeillut näin loistavaa vartalonkuorintaa! Tuoksu on granaattiomenalle tyypillinen herkkutuoksu joka melkein houkuttelee pursottamaan tuubista myös tuotetta suuhunkin :D Kuten sitruunanaamiokin, myös tämä menee HG-listalle.

Toinen vartalonkuorinta on suolaa ja guavaa sisältävä. Suolakuorinnan rakeet ovat astetta krouvimpia kuin sokerikuorinnan ja vaikka tämä onkin tehokas kuorinta, tämä ei saa ihan yhtä raikasta ja pehmeää oloa iholle kuin edellinen rakkaus. Suola kuitenkin tunnetusti tekee hyvää hipiälle ja teinkin tämän kanssa niin, että annoin tämän hetken vaikuttaa ennen kuin aloin hieromaan tätä iholla. Tuoksu on todella makea ja ihanan guavamainen.

Summasummaarum, tuotteet ovat hyvin toimivia vaikka ovatkin hirmu edullisia, Tuurissa nämä maksoivat 3,95 € kpl. En tiedä mitä nämä muualla maksavat? Iso plussa isoista tuubeista, ihanaa kun tuote ei lopu ihan heti muutaman käyttökerran jälkeen :) Uskon, että tästä alkoi minun ja Freemanin pitkä ja kaunis ystävyys :)

Onko joku muu kokeillut näitä? Mielipiteitä? :)


6 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä toi päärynäputsari, olen tykännyt :) Samoin granaattiomenakuorintaa on tullut kokeiltua, itse en tosin pitänyt siinä muusta kuin tuoksusta. Täytyy kyllä kokeilla tuota sitruuna-minttunaamiota!

  VastaaPoista
 2. Melli: Suosittelen ehdottomasti tuota naamiota :) Se on loisto!
  Oliko se kuorinta sun mielestä liian kuorivaa vai miksi et pitänyt siitä? Jos oli liian kuorivaa, koklaa tuota suola-guava-kuorintaa, siinä on hieman krouvimmat rakeet, eli kuorimisteho ei ole niin "tiheä" :)

  VastaaPoista
 3. Oi täytyy joskus napata mukaan naamio, tällä hetkellä käytössä on vaan yks Freemanin tuote, ihana Aprikoosi-naamakuorinta. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Oon muistaakseni kokeillut noita kaikkia? Tosin ne on uudistanut pakettejaan, joten en ole ihan varma.
  Ainakin nuo naamiot on ihania, mulla on myös se mansikkasuklaa :)

  En oo ehkä sittenkään kokeillut suolakuorintaa? Kun en oikein tykkää tuosta sokerikuorinnasta, käytin sen sitten käsikuorintana. Jotenkin haluan, että rakeet on pieniä ja kunnolla raastavia :D

  Herkullisen ihania nämä on, vähän niinku body shopin tuotteet.

  VastaaPoista
 5. asetonihuuruja: Mua hotsittaisi myös se mansikka-suklaanaamio :) Pitääkin varmaan ostaa se jossain kohtaa!

  Tuossa suolakuorinnassa on melko isot rakeet, sellaisia suolamöhkylöitä, jotka kyllä raastaa ihoa, mutta niitä on vain melko harvassa. Saisi olla tiheämmässä, sitten kuorinta todella tuntuisi iholla :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on joku Freemanin kasvonaamio, jota käytän silloin tällöin. Se tuubi on niin iso, että ollut mulla varmaan jo ainakin 5 vuotta, eikä näy vähenevän. Ehkä vois käyttää useemminkin, kun vaan jaksais. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)