maanantai 15. elokuuta 2011

Mopsipoika sairastaa, häntä hellikäämme.

Viime maanantaina huomasimme isännän kanssa, että Mopsimme, B:n toisessa etujalassa oli varpaiden välissä iso punainen patti. Minä kunnon kotitohtorina päätin hieman katsastaa patin habitusta ja samalla vähän ehkä putsata sen irvoittavaa punaista päätä. Kuinka ollakkaan, patti ei kestänyt lähempää tarkistelua yhtään ja poksautti sisälmyksensä kauniisti kylppärimme lattialle.

Mopsimme ei patin räjähtämisestä ollut niinkään moksiskaan, enemmän häntä tuntui v*tuttavan se, että mami yritti tutkia ylipäätään hänen tassua :D Eihän siinä muu auttanut kun lähteä reppanan kanssa lekuriin. Sujautin sukan B:n jalkaan ja kietaisin sen vanhalla hiuslenksulla kiinni (don't worry, lenksu ei ollut tiukassa, sen verran vain että sukka pysyi ukkelin jalassa).

Kun saavuimme päivystykseen, lääkäritäti yritti katsoa B:n tassua, mutta koska meidän ukkeli on ERITTÄIN herkkä juuri tassuosastostaan, siitä ei tullu yhtään mitään. Ukkeli pudotti puolet turkistaan hoitopöydälle ja läähätti stressissä kieli puoli metriä ulkona. Sanoin lääkärille, että jos meinaat että tästä tutkimuksesta tulee jotain, parasta ehkä laittaa meidän ukkeli unten maille.
Ja näin tehtiin.

Kun B oli saanut kemiallisen unensa päästä kiiinni, patti tyhjennettiin ja puhdistettiin. Ukkelin autuasta olotilaa käytettiin vielä sen verran hyväksi, että myös kynnet leikattiin. Tassu paketoitiin nätisti pakettiin ja ukkelille annettiin herätyspistos. Hän sai antibioottikuurin ja kipulääkkeen ja me palasimme kotiin tyytyväisinä hyvillä mielin.

Nyt tassu on jo ihan kunnossa ja ukkelikin voi hyvin. Nukutuksen jälkeinen krapula taisi olla hieman paha, koska hän oli lääkärissä käynnin jälkeisen yön aivan sekaisin ja pääsipä sitten pissit + kakatkin alle :(

Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Tähän muutama kuva meidän pikkupotilaasta :)

 Rockstar all the way. Tähtikuvioinen side se pitää olla.

Herra Tyrpeä.

4 kommenttia:

  1. Nuo koirien siteet on kyllä söpöjä (ja onhan tuo koira itsekin aika söpö ;) ). Meillä onkin kerran ollut sinistä sidettä, jossa oli valkoisia tassunkuvia :)

    VastaaPoista
  2. Voi pientä ja onneksi ei tainnut olla mitään vakavaa<3

    VastaaPoista
  3. Leena: Ei ollut mitään vakavaa <3 Lenkillä ilmeisesti oli varpaiden väliin osunut tikku joka nyt pukkasi ulos, haava on jo umpeutunut ja B voi vallan mainiosti :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)