keskiviikko 10. elokuuta 2011

Lisää Victoriaa.

Kirjoittelin jokin aika sitten kasvaneesta intohimostani Victoria's Secretin kosmetiikkatuotteisiin. Silloin tilasin Ebaysta ja olin siinä uskossa, että se on ainoa kanava jonka kautta voi kyseisiä ihanuuksia tilata tänne Suomeen asti. Sain kuitenkin tietää, että VS:n jenkkilsivuilta voi kuin voikin tilata Suomeen! Jeij! Kuka arvaa mihin tämä johtaa?

Aivan niin. Tähänhän se johti.

VS:n sivuilla oli tarjous 30 dollarilla 5 tuotetta. Tämä inspiroi minua sen verran, että höpöttelin asiasta itseni kaltaiselle kosmetiikkahullulle serkulleni  ja päätimme tehdä yhteistilauksen. (Ai miten niin kulkee suvussa tämä kosmetiikkapsykoosi?)
En aivan väärässä ollut VS:n vartalosuihkeiden suhteen; niitä voi tosiaan tilata vain Ebayn kautta Suomeen. VS:n sivujen kautta ne eivät toimita bodymistejä (eikä näin ollen varmaan sitten hajuvesiäkään?) tänne. Luulen, että se liittyy jotenkin UPS:n toimintaan jonka kautta tuotteet toimitetaan Jenkeistä? Syynä on varmaan ponnekaasut, alkoholi, tai joku muu neste tuotteessa? Jokin kuitenkin siinä on, että niitä ei toimiteta.
Päädyin tilaamaan suihkugeelit VS Fantasies-sarjan tuoksuista Vanilla Lace ja Wild Scarlet sekä vartalovoiteet tuoksuista Sheer Love, Love Spell ja Lost in Fantasy.

Tilasimme serkkuni kanssa kummallekin siis 5 tuotetta (summa yht. 60 $), käsittelykuluja tuli päälle 28 $ eli  88 $. Euroiksi muutettuna tuo kokonaislasku teki noin 62 euroa. Eli hinnaksi per tuote (ilman postikuluja) tulee noin 3,5 euroa. Sivuilla on mahdollisuus valita nopeampi toimitus, mutta se maksaa vielä lisäksi 20 $, mutta en suosittele sitä sen perusteella kuinka nopsaan tämä pakettimme saapui meille. Tein tilauksen ti 19.7. ja ke 20.7. sähköpostiini tuli vahvistus, että paketti on nyt lähtenyt Nykistä kohti Suomea. Toimitusajaksi annettiin 14-21 työpäivää ja arvioitu saapumisaika oli viim. 17.8. 
En siis todellakaan odottanut pakettia saapuvaksi ihan heti samalla viikolla. Siksi hämmästys oli melkoinen kun pe 22.7. olin lähdössä vanhempieni luo viikonlopuksi (isännän ollessa kalareissussa). Olin juuri tullut suihkusta ja hääräilin kylppärissä hiukset märkinä, pyyhe ympärilläni. Yhtäkkiä ovikello soi ja sen perään heti joku vielä koputti oveen. Kurkkasin ovisilmästä ja oven takana seisoi ruskeaan UPS:n uniformuun pukeutunut (suhteellisen komea) mies paketti kädessä. Avasin oven (pyyhe edelleen ympärilläni ja hiukset märkinä, how lovely) ja tämä UPS:n lähetti kysyy olenko kenties se ja se, juu olenhan minä. -Teille on paketti Yhdysvalloista.
Come again? Nyt jo? Otin paketin vastaan ja kuittasin sen (samalla pitäen pyyhettä ympärilläni ja komentaen UPS:n lähettimiehelle haukkuvaa Mopsiamme). Olin aivan ymmälläni, että miten paketti saapui niin nopsaan Suomeen, toisin sanoen kahdessa päivässä? :D Ihan mahtavaa!

Mutta nuuhkutellaanko hieman tilaamiani tuotteita?

 Vanilla Lace on nimensä mukaisesti vaniljan tuoksuinen. Mukana on myös myskiä mikä antaa tuoksulle hieman syvyyttä. Tämä tuoksuu melko tarkkaan yksi suhde yhteen samalle vaniljalle kuin joskus teininä käyttämäni TBS:n vaniljaöljy. 

 Wild Scarlet tuoksuu omenalta ja liljoilta. Kuten VS:n sivuilla sanotaan "A bite of juicy apple with a naughty kiss of lily." Tästä tuoksusta pidän aivan mielettömästi, aivan ihana makea, naisellinen, mutta kuitenkin raikas. Suihkugeelien koostumus on pehmeää ja ne jättävät iholle melko voimakkaan tuoksun.

 Sheer Love on kuulemani mukaan yksi suosituimmista tämän sarjan tuoksuista. Siksi tilasinkin tämän ja olin hieman pettynyt ensi haistamalta. Tuoksussa on puuvillaa ja vaaleanpunaisia liloja. "Bright and cheerful with fresh white cotton and luminous pink lily." Tuoksuyhdistelmä ei pullosta nuuhkuteltuna ollut mitenkään tajuntaa räjäyttävä ja empisin hetken mitä tämän kanssa oikein tekisin. Päätin kuitenkin antaa tälle mahdollisuuden ja testasin tätä iholle. Yllätys oli melkoinen kun tämä tuoksu muuttui iholla aivan toisenlaiseksi! Se pehmeni huomattavasti ja muuttui makeammaksi. Ei tämä aivan lemppariksi noussut, mutta tykkäämisen arvoiseksi kuitenkin.

 Love Spell lumosi minut nimensä mukaisesti aivan täysin. Tuoksussa on mukana kirsikankukkaa ja persikkaa. "A vibrant, irresistible blend of lush cherry blossom and juicy peach." Tämä on hyvin makea, hyvin tyttömäinen, hyvin herkullinen ja hyvin ihana! 

Lost in Fantasy pitää sisällään kiwiä ja brasilialaista orkideaa."A private oasis of Brazilian orchid and mouthwatering kiwi." Tämä ja edellinen Love Spell ovat ehdottomia suosikkejani <3 pakko laittaa sydän, koska oikeasti tykkään näistä niin kovin! Kaikissa vartalovoiteissa on sama, ihana koostumus, ne imeytyvät nopsaan, jättäen ihon tosi tosi pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. 

Yksi asia on varmaa: Aion jatkossakin tilata VS:ltä tuotteita, koska toimitus oli noin nopea, tuotteet ovat loistavia eikä hinnatkaan nyt aivan päätä huimaa :)

6 kommenttia:

 1. Kiitos kun kirjoitit kokemuksistasi! Vähän vaaralliselta tämä kyllä nyt vaikuttaa, kun tuotteita voi tilata mielin määrin ja tulevat silti ihan ovelle asti... Tietämättömämäpänä olisin itse yrittänyt pitää loppusumman siinä alv-rajan tuntumassa, mutta nyt tilailu saattaa vallan lähteä käsistä. :D Love Spell kuulostaa ihanalta tuoksulta.

  VastaaPoista
 2. .Nekku.: Oleppa hyvä :)Itseasiassa mullakin kävi mielessä (kylläkin vasta tilauksen tekemisen JÄLKEEN), että apua mitäs muuten tullimaksut!?! Noh, eipä näköjään jääneet tulliin vaan tulivat tosiaan aivan kotiovelle asti :)

  Mä suunnittelen jo seuraavia ostoksia :D Luulisi, että esim. ennen joulua tuonne tulee jotain hyviä pakettitarjouksia tms. Apua. Rahanmenoa ei siis voi estää :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! ;) Mä tilasin silloin valmistumisen kunniaksi arvontaan (siihen 2. palkintoon) VS:n paletin. Voitto osuikin sitten äidilleni, joten pääsen joskus kokeilemaan VS:n luomivärejä. :)

  Nauratti niin, kun näin sieluni silmin sen tilanteen kun pyyhe ympärillä vastaanotit pakettia. :D Mulle olisi käynyt ihan varmana niin, että pyyhe olisi pudonnu allekirjoitus vaiheessa. ;D Se olisi niin mun tuuria...

  VastaaPoista
 4. Jee, toimii noin hyvin. :) Uskaltaa tilailla itsekin joskus!

  VastaaPoista
 5. Minna: Kerro sitten miten VS:n meikit toimii :)
  Taisi olla yksi elämäni TÄHTIHETKISTÄ tämä kyseinen pyyhe päällä esiintyminen :D Jälkeenpäin tuli mieleen, että tiedä vaikka pyyhe olisi ollut vähän vimpulassa ja pahaa aavistamaton lähetti näki enemmän kuin piti :D voi prkl.

  Myy: Toimii! :) Ei muuta kuin tilausta menemään! :)

  VastaaPoista
 6. Mun oli myös pakko laittaa muutama body mist tilaukseen ebaysta. Sen verran niitä olet hehkuttanut ja moni muukin on. Kohta pääsee toivottavasti nuuskimaan ihania tuoksuja. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)