perjantai 26. elokuuta 2011

Is there a spy in our kitchen?

Herra B päätti sulautua yhteen keittiön tekstiilien kanssa, jotta hän voi rauhassa tarkkailla mitä kaikkea syötävää keittiössä valmistetaankaan:

I am invisible. Nobody can blow my brilliant camouflage. I have to say this in English, because I am doing the undercoverjob.

Oho, mitäs iskä tekee tuolla nyt? Eikai sillä vaan ole makkaraa tuolla pöydällä? Voi perhana, nyt mä taisin paljastua. Ainakin osittain. Ja apua nythän mä puhun taas suomeakin. Voi ei, nyt mä varmaan jäin kiinni.

Joo moi äiti. Mä se vaan olin täällä pyyhkeen alla piilossa. 
Niin... ei mittään ruokaa olis tarjolla? Niinku nyt?

(pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, ei ollut aikaa hakea järkkäriä toisesta huoneesta. Pokkarilla tuli räpsästyä nämä ja jälki on vähän sen mukainen)

12 kommenttia:

 1. Voi elämä kun ihana... :D :D :D <3

  VastaaPoista
 2. Mahtava vakoilija :D Meidän juniori istuu tolleen samalla lailla, mut se ei kyllä vaivaudu edes yrittämään tuota piileskelyä.

  (tulikohan tää kommentti nyt kaks kertaa, ku bloggeri jotenkin sekoilee tossa lähetyksessä?)

  VastaaPoista
 3. Bompula: :D Herra Vakooja kiittää! <3

  Mansikka: Kommentti tuli vain kerran :) Teillä on siis myös koira? Mikä rotu? :)

  VastaaPoista
 4. Ihana haukku teilllä! Ja suloisia kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Eeva: Kiitos oikein paljon <3 :)

  VastaaPoista
 6. Nonnu: ihan sekarotuisia ovat molemmat.

  VastaaPoista
 7. Mansikka: :) sekarotuiset ovat siitä ihania, että ne yleensä elää pitkään. Meilläkin on ollut sekarotuinen tyttökoira, hän oli Bordercollien ja Welshin Gorgin sekoitus. Me pelastimme hänet koiratarhalta, mutta valitettavasti hänellä oli syöpä ja hän ei ehtinyt olla meillä kuin 6 kk :'( Hyvä mieli jäi kuitenkin siitä, että saimme antaa hänelle hyvän loppuelämän <3

  VastaaPoista
 8. Ehehehee, repesin tuolle ensimmäiselle kuvalle heti kun näin sen bloggerin uusien päivitysten listassa! Ihan mahtava vakooja, valeasuunkin panostettu ajatuksella. :D

  VastaaPoista
 9. Demonilesboankka: Herra Vakooja kiittää :D <3

  .Nekku.: Mun äiti soitti äsken ja ei saanut melkein puhuttua kun sitä nauratti niin kovin nämä meidän herra vakoojan kuvat :D Näitä tilanteita on melkein päivittäin, että herra B tuottaa hymyn huulille :)

  VastaaPoista
 10. Ai että, ihana koira! Niin söötti! :)

  VastaaPoista
 11. Voi että herra B osaakin olla syötävän söpö vakooja. :) Inana!!!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)