torstai 18. elokuuta 2011

Euron luomiväri.

Uskooko kukaan jos kerron, että ostin 1 euron maksavan luomiväripaletin ja väitän, että se toimii? Noh, tässä tulee kertomus siitä ihmeestä.

Sanoinko siis äsken, että ostin vain yhden? Tarkoitin siis kaksi :D Eli nämä kaksi maksoivat siis yhteensä 2 euroa. Merkkihän on kaikkien tuntema (yeah right!) technic. Tuurin kyläkaupan kosmepuoli on suhteellisen valtava ja aikuisten oikeasti jopa niin pro-kosmetiikkahullulta kuin itse olen, meinaa voimat loppua sen loputtoman meikkimeren keskellä. Sieltä merestä kuitenkin bonggasin nämä kaksi ja taisin hymähtää oikein ääneen kuin näin hinnan, 1 euro. Järkeilin, että jos nämä nyt aivan p*skoja ovat, eipä ainakin iso raha mene hukkaan. 

Toisessa paletissa on punertavat sävyt ja tätä palettia en ole vielä testannut. Sävyt vaikuttavat kuitenkin ihan kivoilta ja suht neutraaleilta.

Tämä paletti sen sijaan on päässyt siihen vakioporukkaan jolla teen arkimeikkiä töihin. Luomarit eivät ole pätkääkään jauhoisia eivätkä varise tai murru jauhomaisesti kuten monilla halpisluomareilla on tapana. Koostumus on kuivakkaa, jos nyt tälläistä termiä voi jo valmiiksi kuivasta tuotteesta käyttää. Napakka, on ehkä hyvä sana kuvaamaan näitä. Pigmenttiä löytyy yllättävän paljon ja pohjustajan kanssa kukaan ei erota onko luomillani euron luomiväriä vai kenties jotain kalliimpaa. Tykkään tosi paljon tämän paletin sävyistä, ne toimivat arkimeikissäni hyvin :)

And in action. Käytin tähän meikkiin paletista ylintä, keskimmäistä ja alinta sävyä. Tummemman harmaa ja kuparinruskea jäivät tästä tällä kertaa pois. Eikö vain olekin ihan mukava arkimeikki? :)

Mikä on sinun suhteesi halpoihin luomareihin? Onko löytynyt yllättäjiä? :)

8 kommenttia:

 1. Olen bongaillu nyt reilun vuoden verran markeiteissa tuota merkkiä Tecnic. Minulla on ko. merkin valokynä ja se on hyvä.

  No hinnalla noi ei ole pilattuja! :D Oikeastaan olivat ilmaisia.

  Itse en väheksy halpismerkkejä, sillä kyllä sieltäkin löytyy hyviä tuotteita. Jotenkin minusta tuntuu, että olen vasta ammattilaiseksi kouluttautuessa alkanut arvostaa myös halpiksia, sillä tuossa muutama vuosi takaperin minun luomivärien PITI olla vain MUSia tai sitten jotain muuta laadukasta merkkiä.

  Olen huomannut sen, että ammattilaiset eivät välttämättä valitse vain merkkien mukaan, vaan sen mikä toimii. Jos toimiva tuote on halpa, niin aina vaan parempi. Oikeastaan meikkipohjien tuotteet ovat ne joilta vaaditaan eniten, mutta luomivärien merkki on kyllä yksi hailee, sillä hyvä pohjustaja ajaa asiansa tässä. Tietty ihan kuiva, jauhoinen, murentuva, huono pigmenttinen jne. ei ole käyttökelpoinen.

  Olen huomannut myös sen, että pelkästään ammattilaisille tehdyt merkit ovat halpoja. MAC, MUS jne. ei ole pelkästään ammattilaisille, vaan ne on ammattimeikkareiden tekemiä merkkejä kuluttajille. Grimas, Kryolan jne. on ammattilaisten merkkejä ja voisi luulla, että hinnat olisivat taivaissa, mutta eivät ole. Joe Blascokaan ei ole pelkkä ammattilaismerkki, joten sen näkee taas hinnoissakin. Ei ammattilaiset osta 65-70 euron luomiväri viisikoita Diorilta. Yksi viisikko ei meinaan riitä, joten saadakseen kattavan paljon värejä, niin tarvitsisi hommata kaikki. Toki yhden tai kaksi voisi vielä, mutta ei niitä kaikkia. Samaten huulipunat ja kiillot. Jos yksi huulipuna maksaa tukkuhinnoin 20 euroa, niin kyllä ammattilaisilla olisi vähän värivalikoimaa.

  Hah! Kirjoitukseni kuulostaa ihan avautumiselta, mutta ei se sitä ole. Halusin vain kirjoittaa omista huomioista. :)

  VastaaPoista
 2. Minna: Ihanan pitkä kommentti! :) Ja aivan loistavaa kuulla ammattilaisen näkökulmasta se tosiasia, että kaikki edullinen kosmetiikka EI ole huonoa :) Ei mulle ainakaan tullut sellainen olo, että sä mitenkään avautuisit, hyvää asiaa kirjoitit :)

  Missä kaikkialla olet törmännyt tuohon sarjaan? Keskisellä ei ollut muuta kuin nämä paletit, olisi tosiaan kiva koklata muitakin tuotteita :)

  Mä valitsen myös tuotteeni sen mukaan mikä toimii, en sen mukaan mikä merkin status on :)
  All-time suosikkejani ovat juuri Grimasin luomarit, eikä ne maksa juuri mitään. Pakkaukset ovat hyvin rumia, mutta sisältö toimii :D Ja se on pääasia :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin vain ilmoittaa että oon tosi tyytyväinen löydettyäni sun blogiisi ja oon tämän päivän aikana kahlannut sen lopusta alkuun. ;-)

  VastaaPoista
 4. Jetta: Kiitos, tuo oli ihana kuulla, lämmittää sydäntä kun pieni blogini saa kehuja :) Toivon mukaan viihdyt Nonnulassa jatkossakin! <3 :)

  VastaaPoista
 5. Ööh... ainakin Prismassa ja olisikohan se ollut Robinhood tai muu vastaava säläkauppa. ;D

  Olen käynny shoppailemassa Grimasilla jo monta kertaa, mutta vielä en ole aloittanut luomivärien haalimista. Aina katson, mutta päätän, että menen sitten kunnollisen listan kanssa käymää, jotta en osta isoon palettiini turhia värejä. :D Nyt olen haalinnu maskeeraukseen lateksia, värejä, verta, liimoja jne. jne. Meikkivoiteita, huulipunia ja rakkauden kohteitani... TEKORIPSIÄ! :D

  VastaaPoista
 6. Itse en koskaan viitsi ostaa kaikista halvimpia meikkejä kun on niistä vain huonoja kokemuksia. Mutta kiva kuulla jos jotkut niistäkin toimimvatkin, meikit ovat usein niin kalliita että niihin uppoaa helposti kauheasti rahaa. Kiva blogi sinulla! :)

  VastaaPoista
 7. Eeva: Ymmärrän, älyttömän halvat kosmetiikkatuotteet saattavat tosiaan olla joskus pettymyksiä, been there done that many times. Mutta sitten löytyy näitä yllättäjiä :)

  Kiitos, tuo oli mukava kuulla :) Toivon mukaan viihdyt jatkossakin blogini parissa :)

  VastaaPoista
 8. Näissä halppissarjoissa tosiaan joskus on helmiä. Ja yleensä luomivärit on ihan ok, kun laittaa pohjustajaa alle :) Ei nyt tuu mieleen halppisten saralta muuta kuin kynsilakat, joita ainakin jossain liukuvärjäyksessä tai marmoroinnissa voi aivan hyvin käyttää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)