perjantai 12. elokuuta 2011

Avonin kampanja 11.

Tilauksen mukana tuli tämmötteitä:


Naturals-sarjaan tullut uutuus, Lime & Verbena-kiiltotipat hiuksille. Koostumus ei ole rasvaista vaan ihanan kevyttä. Tuotetta voi laittaa sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin antamaan kiiltoa. Testattuani tätä, hiukset tosiaan tulivat tosi pehmeiksi ja kiiltoakin löytyi. Jottei tulisi liian kiiltävä, riittää kun ottaa noin suolapähkinän kokoinen pisaran tätä ja levittää hiuksiin. Mainio tuote! :)


Avon lanseerasi aiemmin tänä vuonna 24K Gold-sarjan johon tulee nyt jatkoa valkokultahippuisten huulipunien muodossa. Tässä kaksi sävyä; Shimmering Nude ja Rich Coral. Koostumus on todella pehmeä ja huuliin jää mukavan paljon kultahippuja! Valitsin koralliset sävyt, koska ne tuntuvat nyt olevan suosikkejani :)

 Konsulteille tarkoitetusta outlet-osiosta tilasin meikkivoidepuikon joka on vaahtomainen koostumukseltaan. Sävyjä ei ollut kuin yksi mistä valita, Natural Beige. Hieman ehkä tumma iholleni, mutta hyvin häivytettynä toimii aivan loistavasti :) Koostumus on tosiaan hieman vaahtomaista ja astetta rasvaisempaa. Meikkivoide levittyy kauniisti ja hyvin iholle ja jättää tasaisen pinnan. Ainoa miinus omalla kohdallani koostumuksen rasvaisuudesta, oma ihoni kun ei ainakaan tällä hetkellä ole yhtään pätkääkään kuiva. Tämän kanssa siis vähän enemmän puuteria käyttöön :)

Tässä meikitön ihoni (pisamia ja punoitusta ja ryppyjä + jättiläismäiset huokoset).

Tässä iholla meikkivoide :) Huulissa muuten valkokultapuna Shimmering Nude.

 Tilaajalahjaksi tuli uutuus rajauskynä, Glimmerstick Liqui-glide joka käyttäytyy koostumukseltaan kuin nestemäinen tai geelimäinen kajal/rajausväri. Sain sävyksi grafiitinharmaan.

Kynällä on todella helppo tehdä ylärajaus, alarajaus ja sisärajaus. Tässä kuvanottohetkellä rajaukset ovat olleet silmissä jo 6 tuntia ja edelleen näkymä on ihan siisti ja paikoillaan pysynyt :) Kynän terä on todella pehmeä ja liukuu iholla hyvin, joten liikaa ei kannata painaa, muuten terä murtuu herkästi. Tälläisen voisi hommata myös parina muunakin sävynä :)

Pieni muistutus maanantaina alkaneesta arvonnasta! :) Jos et ole vielä osallistunut, nyt kannattaa tehdä se! :)

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Shimmering Nude! Hylsyssä näyttää niiiin tylsältä, mutta huulilla se on kerrassaan upea. Tahtoo myös :)

    VastaaPoista
  2. Elisa: Totta! :) Mä itse yllätyin miten pigmenttisiä nämä uudet valkokultapunat on! Ja niillä saa tosi kauniin kiillon huuliin, suosittelen! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)